İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
TS lig tarihi boyunca tek bir şikeye bulaşmamış ve bulaşmayacaktır. TS şike yapsaydı 97 03 04 senelerinde şampiyon olurdu sakın unutmayın şu Türkiye liginde temiz bir takım arıyorsanız bu Trabzonspordur. Bu yapılan operasyon Fener camiasının tansiyonunu düşürmek için yapılmıştır. Sadri başkan biraz sonra emniyet çıkıp evine gider. Avukatınında söylediği gibi ifadesine başvurulmuştur. Kimse FB ile TS yi aynı kefeye koyup değerlendirmesin. Ayrıca kim ne yaparsa yapsın ne kadar uğraşırsa uğraşsın bu senein şampiyonu TS dir. Eninde sonunda bu karar alınacaktır.BMN KOCAELİ
Yorum
-
200 den fazla sayfa var yaİlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfa 1967 de şampiyonluğumuzu kutlicaz ALLAHın izniyle inşallah...
kim bekliyecek o kadar zaman ..?
Yorum
-
Fb'nin yaptığı bu kadar şikenin duyumlarını alıp yine de bu kadar temiz kalmamız karşısında bize ceza değil ödül verilmesi gerektiğini düşünüyorum.. Ama gerçekten bir şey yapmışsak şeriatın kestiği parmak acımaz.. Ben de futboldan buz gibi soğurumİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikenin azı HELAL çoğu GÜNAH diye bir şeyi kabullenmiyorum.
Sadri Şener suçlu veya suçsuz GÖZALTINA alınmıştır.
Not Important..
Yorum
-
Açtım hava durumu var!! Bu arada içimde bi rahatlık var nedense!İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecnn türk açın
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Havalar çok sıcak olacakmış evet. Korunun diyor...İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecnn türk açınForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
http://twitpic.com/5mf5eh bu resimde görülen 2 kişi bugün alındı, Başkanın tutuklanacağını düşünmüyorum. Hemen telaşa kapılmayın arkadaşlar sükunetinizi koruyum.FAAŞOD ONPKDA
Yorum
-
8 günde bu konu 1700 küsür sayfa olduİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle200 den fazla sayfa var ya
kim bekliyecek o kadar zaman ..?
DRAGO GABRIC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum