Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inşallah sadece çamur at izi kalsın politikasıdır..yada gaz alma çabası..

Bence ortam yumuşatmak
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://video.fanatik.com.tr/Sadri-Se...674.htm?auto=1

Bu videoda Sadri Şener ne diyor muhabirin sorusuna

Muhabireden gözaltına alındınız efendim:
      SŞ:Valla bilmiyorum bişe daha sölüyor
      arabaya binerken de emniyete gidiyoruz yavaş soru sorun yavaş cevap verelim diyor..espri yapıyor yani

Yorum

• Gözalti falan yok sadece ifadesini alacaklar o da Fenerbahcenin öfkesini almak icin !!
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bende bir sey cikmaz diye dusunuyorum ama koskoca savci birilerinin gazini almak icin gozalti yapmaz..
          ayrica bu kadar korkmayin.sadri sener birsey yaptiysa cezasini ceker, sike yaptiysa kumede duseriz.gidip baskani savunacak halimiz yok..
          ama hersey icin cok erken..biraz sakin ve sabirli olmak lazim..

Yorum

• serdar kulbilge beni kuşkuya düşürüyor
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ifade degil zaten neden anlamadan yaziyorsun?
              "Gözaltı yok, ifadesine başvurmak üzere getirildi. Buradan da savcının karşısına çıkartılacak" dedi.
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Su varsayimlarla konusmayi biraksak artik? Neden gozaltina alindigina dair bile dogru duzgun bilgi yok. Bekleyin ve gorun arkadaslar sonra yorum yapin bence. Suanda saglikli bilgi gelmesini beklemekten baska bir caremiz yok...
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Şikenin azı HELAL çoğu GÜNAH diye bir şeyi kabullenmiyorum.

Sadri Şener suçlu veya suçsuz GÖZALTINA alınmıştır.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• O değil de bizim şampiyonluk biraz daha bekleyecek.. Geç olsun da güç olmasın.. Ben bugün şampiyonluğun ipuçlarını bekliyordum Tff'den.. Ama artık aklanmadan bize vermezler..
                    Not Important..

Yorum

• Sadri şenerin hala neyle suçlandığı bilinmiyor. Aziz gözaltına alınır alınmaz şike yapılan maçlar bile basına sızmıştı. trabzonsporla ilgili hiçbir bilgi yok.
                      İSTANBULU EZE EZE ,
                      EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Nasıl sırıtıyor ama başkan idam etmeye götürseler adam iyne gülecek
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• valla yorum yapmak istemiyorum...

ama ortada bir şuç varsa.. mutlka herkesin cezalanmasını Allahdan diliyorum....
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gözalti falan yok sadece ifadesini alacaklar o da Fenerbahcenin öfkesini almak icin !!
                            İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            serdar kulbilge beni kuşkuya düşürüyor

Yöneticiler artik birseyler yapmalilar, zira herkes bilmeden konusuyor ve böylece herkes geriliyor burada.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• birbirimize sarmaya başladık..
                              şaşırmadım..
                              biz....
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence ortam yumuşatmak
                                böyle bir nedenden içeri alamazlar. ellerinde bir şey kesin vardır. ya fenerlilerin ifadesi ya da başka bir şeyler..
                                trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim