Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben ikisinede canli bakiyorum
    Güzel kardeşım bende baktım yok ayrıca bı mahkemeye çıksaydı öyle tutulasalardı

Yorum

• Arkadaşlar herkez her okudugunu buraya yazmasın.Sakin olalım bekleyelim.Akşama Sadri Başkan cıkar.Kimse meraketmesin.Bizle ilgili onemli bir şey yok.
      федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        YA RABBİM sen hakkımızda hayırlısını nasip eyle.

Biz bileğimizin gücüyle buralara geldiğimizi biliyoruz.

Sen iftiracılara fitnecilere fırsat verme.
        Amin Ömer.
        Bu huyunu seviyorum (:
        Hamiş

Yorum

• Birşey sormak istiyorum BMN'nin facebook da olan sayfası fake mi ?

Yorum

• ben sadri şenerin bişe yaptına inanmıyorum şüpheli olabilir sadece belki ama önemli olan savcılıhın ne yapıcahı mahkeme sevk ederse ozmn yanarız işte

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar az önce uyandım. Şuan içinde bulunduğum durumu tahmin edebilirsiniz.

Görüyorum bir karışıklık var. Ancak özet geçebilecek biri var mı? Lütfen.

Şu özet geçer misiniz diyenlere de kıl oluyorum, kardeşim üşenme de oku bir kaç sayfa analrsın ne olduğunu, sonra senin msjına on kişi cvp yazıyor bizler aynı şeyi 10 kere okumak zorunda kalıyoruz. Adminlere sesleniyorum, şu özetçilere bir şeyler yapsınlar yada son dakika haberleri sık sık güncellensin.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar az önce uyandım. Şuan içinde bulunduğum durumu tahmin edebilirsiniz.

Görüyorum bir karışıklık var. Ancak özet geçebilecek biri var mı? Lütfen.

Büyük bir bilgi kirliligi var, önce bunu belirteyim.

Sadri Sener, Levent Kizil, Mahmut Özgener, Serdar Kulbilge gözaltina alindilar.

Ayrica Trabzon'da neden gözaltina alindigi bilinmeyen bir sahis da bu kisilerin arasinda.

Durum böyle..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ya bu kadar karamsarlık Olamaz Çıkıyorum ve Ne bir tv haberi nede bir internet sitesine bakıyorum Sadecce saat başılarında giricem bu kadar Olmaz...
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Hemen laf atiyorsunuz bir haber yazdik diye...... Bordomavi.net Facebook sayfasi da paylasti bu haberi, dogru oldugunu sanip yazdik buraya..
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rüyamda Hasan Yener ileydim telefonu bana verdi , 1 , 3 , 5 ,9 ve 17 . hafta şike yaptığımız için lig dışı edildik diyordu Sadri Şener ağlayarak .
                      Sen rüyayı boşver de yok mu sende bir istihabarat ?
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• yazıklar olsun diyeceğim ama daha belli deil.

Yorum

• BMN'de çalışacak , prezentabl , eli ayağı düzgün , rüya tabircisine ihtiyaç vardır . Ücret dolgundur ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• - Trabzonda yaşayan arkadaşlar ne kadar şanslı , paso adrenalin paso hareket hergün ekşın , ohh valla
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ferrari kaçar..

@tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• arkadaşlar işin özü sadri şener şuanda savcıya ifade veriyor eğer temizse serbest ama az bi parmağı varsa mahkemeye sevkedilir hakim karşısına çıkar suçun ufaklığı büyüklüğüne görede ya tutuklu ya tutuksuz yargılanır iş bu kadar basit

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim