Ben Korkmuyorum.Adalet yerini bulsun.Eğer bir yamukluk varsa bizde cezası ne ise verilsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
evet haklısın ama bunu şöyle açıklamak gerekir:İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerbest bırakmaktan kastım,beraat etmesiydi.Savcı mahkemeye sevkettikten sonra,hakimin beraat vermesi gibi bir olasılık yok o halde,yanılıyor muyum?
savcının iddianameyi düzenleyip mahkemenin bunu onaylamasına kadar gecen süre soruşturma aşamasıdır.İddianamenin kabulünden sonraki aşama ise koğuşturma aşamasıdır.
Dolayısıyla soruşturma aşamasında mahkumiyet,beraat vb hükümlerin verilemeyeceği açıktır.Çünkü hüküm ancak mahkemece yargılamanın sonunda verilebilir...
Tutuklama kararına gelince.Tutuklama bir güvenlik tedbiridir.Tıpkı yakalama,gözaltına alma gibi.tutuklama sürecinde yetki şöyledir:
1-soruşturma evresinde ya savcının istemiyle mahkeme ya da mahkeme kendiliğinden(re'sen) tutuklama kararı verebilir
2-koğuşturma evresinde ise(yargılama sürerken) mahkeme yine kendiliğinden(re'sen) tutuklama kararı verebilir..."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Aslında bu bilgi pek doğru değil, savcı sizi sorgudan sonra serbest bıraksa dahi iddinameye dahil ederek yargılanmanızı sağlayabilir.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavcı serbest bırakırsa tamamen kurtulursunuz. İddianemede yer almazsınız.
Mahkemeye sevk edildikten sonra ister tutuklanın ister serbest bırakılın davanın içindesinizdir.
Yani, savcılık ifadenizi aldıktan sonra tutuklanma talebiyle sizi mahkemeye sevk eder ve mahkeme sürecinden bir karar çıkar. Bu karar tutuksuz yargılama olabilir ki bu durum şahsın suçsuz olduğunu göstermez. Bu durumda olduğu gibi eğer savcı şahsın tutuklu yargılanmasını gerektirecek bir lüzum görmüyorsa ifadesinden sonra serbest bırakabilir ve açılan asıl davaya dahil edebilir.
Yani geçtiğimiz günlerde serbest kalan Emenike, Sezer Öztürk gibi şahısların tamamen suçsuz olduklarını şu an için söyleyemeyiz. Bunun için iddianameyi görmemiz gerekiyor...
Yorum
-
Abicigim Insallah öyle olur ama Emniyet bunu yapar mi? Hic sanmiyorum acikcasi, Fener taraftarini susturmak icin bizi korkutup, Türkiye'yi sarsmak..İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünlerdir sikebahceye atip duruyorduk, simdi bizde zan altinda kaldik.
Bana daha cok fenevlilerin gazini almak icin yapilan bir Operasyon olarak görüyorum.
Aksama serbest kalir bence.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkanı Sadri Şener'in avukatı Hasan Ölçer müvekkili hakkında gözaltı kararı olmadığını iddia ederek, "Gözaltı yok, ifadesine başvurmak üzere getirildi. Buradan da savcının karşısına çıkartılacak" dedi.
Bu nasıl avukattır? Hayatında hiç sadece ifade için alınan bir adamın sağlık kontrolünden geçtiğini görmüş mü?uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Hala sakin olun diyorsunuz yapmışlar bir haltki aldılar içeri millete gülerken kendi baışımıza geldi bunlara adalet değil Trabzonspor taraftarı ceza vermelidir şayet doğruysa bunlar bu kişiler Trabzon il sınırından bile içeri girmemeli yazıklar olsunEn son kral 61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 13:41.
Yorum
-
Şike varsa neden nevat şakar'ı gözaltına almıyorlar diyenler çok büyük yıkıma uğramasınlar diye öngörümü yazmak istiyorum..bence nevzat şakar da gözaltına alınacaktır yani alınabilir..böyle haber duyduğunuzda panik yapmayın..inş hukuken de aklanacağız..benim gönlüm rahat..
Yorum
-
Aman boşver dün bir açıklama yaptılar bugün gözaltı olayları oldu boşver sussunlarİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi Site neden konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor..Gözaltı ya da ifadesine başvurulma gibi anlamadım gitti...
Yorum

eden gözaltına alındınız efendim:
Yorum