Toplantida bizim durumumuz Fenerasyon tarafindan UEFA'ya nasil aksettirilecek acikcasi merak ediyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şimdide inkar edildi diye haberler var, Ayrıca serdal adalının açıklamaları böyle bir şeyin kesin olarak olmadığı yönünde.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkın, Fenerbahçe-İstanbul BŞB maçı öncesi F.BAHÇELİ YÖNETİCİLERİN KENDİSİNE 100 BİN DOLAR GÖNDERDİĞİNİ itiraf etti. Akın ayrıca BEŞİKTAŞ’TAN, TÜRKİYE KUPASI FİNALİ ÖNCESİ KENDİLERİNE TRANSFER TEKLİFİ YAPILDIĞINI kabul etti. Alın da yine kupa maçı öncesi kendisine KARTAL’DAN TRANSFER TEKLİFİ YAPILDIĞINI ve anlaştığını itiraf etti...
Habertürk..
İyice sıkıntı bastı artık ne olacaksa olsun.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Anlaşılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ana faaliyet alanına dönmeye başlamış:İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdal Adali istifa ettigini acikladi...
İlk olarak kupayı bırakma faaliyetleri.. şimdi istifalar...
Yani Fikir Jimnastiği sonrası uygulama..Yani sadece şike için kafa yormuyorlar..
Ama büyük ihtimal kümeye gitmelerine engel olmayacak bu çabalar..
Bu sebeple Metriste de bol bol Jimnastik yaparlar...
Fener de tembel tembel otursun. Bak azizim.. ders al.. en azından adamlar içerde dışarda jimnastik yapıyorlar.. sizin aklınızsa sadece şikeye çalışıyor...Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İstifa etti Serdar Adalı...İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdide inkar edildi diye haberler var, Ayrıca serdal adalının açıklamaları böyle bir şeyin kesin olarak olmadığı yönünde.
İyice sıkıntı bastı artık ne olacaksa olsun.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Portekizce bilen var dalalım forumlarına
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Etti ama açıklamaları iddalı geldi banaİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa etti Serdar Adalı...GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Serdar Adalı:Adaletin gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkartacağına, Beşiktaş'ın ve şahsımın bu süreçten aklanarak çıkacağına ve alın terimizle aldığımız kupamızın şanlı zaferlerle dolu müzemize geri döneceğine inancım tamdır.
Yorum
-
Serdar Adalı:Tüm gelişmeler ışığında; tarihi boyunca her zaman duruşu ve değerleriyle Türk sporuna örnek teşkil etmiş Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün şahsım üzerinden yıpratılmasına engel olmak amacıyla, Asbaşkanlık ve Futbol Komitesi Başkanlığı görevlerimden istifa ediyorum.
Beşiktaşın son 2 gündür yaptığı davranışlarla gözüme girdi.. çok asil davranış.
Yorum
-
Bu fenerasyon feneri düşürmezz......Allah bellarını ......korkak adi aşağılık adamlar...kıçlarını uefaya yaslayıp bekleyecekler..uefa nında..onlarada güvenmiyorum Şenes denen adam orada...futolda devrim olmadı futbul daha da rezil oldu...
Şu metrisin önü bir uzun alan,
Her maç şike yaptım gerisi yalan,
Hapishanede geçmiyor zaman,
Futbolu katlettim amanda aman...
Söz:Aziz yıldırım Beste: Şekip HastıroğluNe hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Aziz Yildirimin 4 günlük süresi dolmustu ama öyle serbest kalmamisti.İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavci neden Nevzat sakarin ifadesini almadan serbest biraksin ?
Bence dogru haber degil o..
Bildigimiz sadece göz alti süresi doldu ve o yüzden serbest..
Bana göre Zeki Mazlum serbest kalinca Nevzat Sakar olayida suya düsmüs oldu....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Banada öyle geliyor beklentilerimiz boşa çıkacak gibi. Kişilerle olayı kapatacaklarİlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fenerasyon feneri düşürmezz......Allah bellarını ......korkak adi aşağılık adamlar...kıçlarını uefaya yaslayıp bekleyecekler..uefa nında..onlarada güvenmiyorum Şenes denen adam orada...futolda devrim olmadı futbul daha da rezil oldu...GÜMÜŞHANE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum