tek istediğim ülke futbolunun temizlenip güzel temiz fubol izlemektir...inancım ise bizim bu işlerde olmaydığımız....ihtimal ise verilen ifadelerde trabzonsporun adının kullanılıp ifadesi alınması için başkanın emniyete alınmasıdır olay bundan ibarettir inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
ben ikisinede canli bakiyorumİlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvspor ve trt3 de öyle bır şey yok
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Başkan şuan gözaltında.Savcılık sorgusundan sonra serbest de bırakılabilir,tutuklanma istemiyle mahkemeye de sevkedilebilir.Hakim sorgusundan sonra da serbest bırakma,tutuksuz yargılama veya tutuklama seçenekleri mevcut.Kavramları birbirine karıştırmayalım...Savcılık sorgusunda serbest bırakılması dışındaki tüm seçenekler bizim için sıkıntılı bir sürecin başladığını gösterir.Tabi ne tür bir suçlamayla gözaltına alındığı da burda Trabzonspor açısından kritik önem arzediyor...
Yorum
-
Şampiyonluk Kasımpaşa ya verilsin hiç adı geçmedi ...@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Oynadı abi son dakikalarda sakatlanıp çıkmıştı hatta.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Serdar Kulbilge bizim maçta oynamamıştı değilmi ama bizim maç içinde adı geçmiş...uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
BMN'nin facebook sayfasında yazmışlar bu haberi "Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılması bekleniyor." kim yazdıysa artık!!!İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok öyle bisey ya, facebookda alip koyuyor millet buraya
Yorum
-
Savcı sorgusunu yapmadan emniyetten direk mahkemeye nasıl sevkediliyor?İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam savcı mahkemeye sevk ederse mahkemeye çıkıyor ? Etmezse serbest kalmıyor mu ? Başkan mahkemeye sevk edildi... Emenike ve sezer gibi serbest kalmadı yani. bilmiyorum kafam allak bullak. Bence başkanda artık içeride !
Yorum
-
bencede özür dileİlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleedit özür dilerim
BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
Yorum
-
dostlar sanırım bu şike operasyonu dalga dalga büyüyecek ve kişileri bağlar hale getirilecek. dolayısıyla ligin durumunda bir değişiklik yapılmayacak gibime geliyor. baksana anadolu kulüpleri şimdiden çamura başladı fener düşmesin diye..
Yorum
-
Oynamıştı. 2. yarı sakatlanıp oyundan alınmıştı.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Serdar Kulbilge bizim maçta oynamamıştı değilmi ama bizim maç içinde adı geçmiş...''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'in ifadesinden sonra serbest bırakılması bekleniyor.
Lig Tv
Ben lig tv izliyorum.Böyle bir haber duymadım.Kim duymuş bu haberi?Ayrıca böyle bir bilgiyi hiç bir kanal veremez.
Bazi arkadaslar Facebook'dan birseyler yaziyorlar buraya, bende kafayi yiyorum.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum