İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
ultra haklısınız.....İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirbirleriyle kavga da etseler it ittir....
Yorum
-
Yok kendisi katıldı bende şimdi geri sarıp baktım. Benim dikkatimi çeken nokta ise adamı arkalara atmışlar. Acaba Sadri Şener olsaydı yine aynı cesareti gösterebilecekler miydi?İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo hollandada..
Edit:
Kazancıoğlu yazılırken ben Temel Kazancıoğlu olduğunu zannetim. Katılanın Temel Bey olduğunu gördüm de, onun soyadı Kazancıoğlu değilmiş Soyyiğit'miş. Temel Kazancıoğlu Mali Saymanımız. Bir de Metin Kazancıoğlu var o Hollanda'da olan...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 16:37.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Erdal abi... Bir suc'a tesebbüste bulunupta, sonra o suctan vazgecmek suc degildir.. Atiyorum bir bakkal'a gidipte, ordan cikolatayi caldin.. Cebine koydun, ama sonra vazgectin.. Yapmadin, yerine koydun.. Bu suc degildir..
Hollanda hukuku cercevesinde.. Ama bir suc isleyeceksin ve bu suc DIS FAKTORLERDEN dolayi engellendi ise.. Atiyorum polis seni o sucu islemekten alikoydu ise.. Suctur..
Yorum
-
Teşebbüsün ağababası...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?
Tam kitapta yazılı olduğu gibi..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
Eğer sabah Sadri başkan gözaltına alınmasa bu klüpler birliği açıklaması çok farklı olurdu . . . bu açıklamayı hiç ciddi almayın. Bizim için artık tek bir olay var, ya Başkan bugün serbest bırakılır şampiyon oluruz, ya da Başkan tutuklanır küme düşeriz . . .
Ayrıca birisi lütfen yeni bi başlık açsın. Bu sorumda herşeyi tek başlıkta tartışıyoruz bilgi kirliliği daha da artıyo. . . Azize'yle bizim başkanın (nolursa olsu) durumları çok farklı aynı başlık altında tartışılması çok saçma!6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?
Eksik teşebbüs dedikleri bu galiba abi.
Durum bence bizim açımızdan iç açıcı değil...Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?
Hukukcu degilim ama tesebbüs; Yani eksik tesebbüs bile degil ne yazikki.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Erdal abi ?BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Adam 18 takım adına yapıyoruz diyor demeci.İlk olarak alanzinho67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından bizim imzamız yok bu açıklamada
Yorum
-
Teşebbüs bence (Hukukçu değilim )İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
eğer o noktadan sonra vazgeçilmiş ise işte bu "eksik teşebbüs" denen şey oluyor. ve cezası yok.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?
ama şike için diğer klüple bağlantıya geçtiğimiz an işte teklifimiz kabul edilirse şike; edilmezse teşebbüs oluyor. ve suç oluyor.
babam avukattır.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum

Yorum