Uyumadan önce bir bela okuyayim dedim.Allah sikecileri , sikeyi örten,sikecileri koruyan,bu sistemin ve böylece hayatimizin icine eden kisilerin acimasiz bir sekilde belasini versin.
AMIN diyelim.
En son Full HD tarafından düzenlendi; 29.04.2019, 01:16.
Arkadaşlar, senin şampiyonluğunun gaspedilmesine sen ne idüğü belirsiz şekilde tepkimsiler verir de karşındaki güçlerden korkar sistemle hakkın için savaşmak yerine sevişmeyi seçersen bu saatten sonra bu sistem senin kafana vura vura ağzındaki puanlarını da her türlü gaspeder çıt da çıkaramazsın.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Bu bizim insanımız ne kadar da salak numarasına yatmayı seviyor.Siyasetin spora karışmaması gerektiğini söylüyoruz herifler olayı nereye bağlıyor, siz siz olun Trabzon'da özellikle ilçelerde hiçbirşey eleştirmeyin adamların kafasında tek lider var olayı hemen oraya bağlıyorlar..
Bu bizim insanımız ne kadar da salak numarasına yatmayı seviyor.Siyasetin spora karışmaması gerektiğini söylüyoruz herifler olayı nereye bağlıyor, siz siz olun Trabzon'da özellikle ilçelerde hiçbirşey eleştirmeyin adamların kafasında tek lider var olayı hemen oraya bağlıyorlar..
Trabzon şehri Rize'den yani hemşehrilerinden çok daha fazla tapmış malum kişiye
Bordo-Mavi atkıyı takıyorlar ya her geldiğinde kahroluyorum
Kupamızı soran küçük kıza, ama siz hak etmediniz ki diyen
Partisinde adalet kelimesi yazan sözde müslüman biri
TAPMAYA DEVAM EDİN BEYAZ KEFENLİLER
Kesinlikle amacım siyaset yapmak değil
Benim için 2010-2011 davasında şikebahçeyi koruyup esirgeyen iktidarı muhalefeti hepsi aynı
Benim TEK partim TRABZONSPOR
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Uyumadan önce bir bela okuyayim dedim.Allah sikecileri , sikeyi örten,sikecileri koruyan,bu sistemin ve böylece hayatimizin icine eden kisilerin acimasiz bir sekilde belasini versin.
Bu kadar siyasetçi ve sporcu yetiştiren bir kent olarak bu kadar lobisiz kalmamızın sanırım en büyük nedeni YALAKALIKtır.Siyasetçisi ve Sporcusu, teknik adamı her nesi ise sırf taraftara şirin gözükmek için sansasyonel laflar eder ama hakkını yiyen herifin mitingine dört nala gider. Vallahi de billahi de ne diyeceğimi bilmiyorum..
En son Karasoy tarafından düzenlendi; 03.05.2019, 11:25.
Bu kadar siyasetçi ve sporcu yetiştiren bir kent olarak bu kadar lobisiz kalmamızın sanırım en büyük nedeni YALAKALIKtır.Siyasetçisi ve Sporcusu, teknik adamı her nesi ise sırf taraftara şirin gözükmek için sansasyonel laflar eder ama hakkını yiyen herifin mitingine dört nala gider. Vallahi de billahi de ne diyeceğimi bilmiyorum..
Sözün bittiği yer
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Ahlaktan yoksun olanlara söylenecek söz yoktur lakin; ahlaktan,insanlıktan,şereften bahsedenlerin yeri geldiğinde susmaları, sırf çıkarları uğruna günü kurtarayım modunda olanlar daha ahlaksız,daha şerefsiztirler.. Yüzüne gülüp de ''Haklısın abicim ne diyeyim'' deyip 5 dakika sonra bukalemun gibi dönenlerden bu ve bunun gibi yavşaklardan koru bizi Yarabbi !!!
Ahlaktan yoksun olanlara söylenecek söz yoktur lakin; ahlaktan,insanlıktan,şereften bahsedenlerin yeri geldiğinde susmaları, sırf çıkarları uğruna günü kurtarayım modunda olanlar daha ahlaksız,daha şerefsiztirler.. Yüzüne gülüp de ''Haklısın abicim ne diyeyim'' deyip 5 dakika sonra bukalemun gibi dönenlerden bu ve bunun gibi yavşaklardan koru bizi Yarabbi !!!
Amin ecmain koca yürekli has Trabzonspor'lu insan!
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Hayatımın erken dönemi ve özellikle şike davası sürecinde adalet kavramını savunuyordum. Bu süreçte, o kadar aşağılık ve aleni davranışlara maruz kaldık ki, masum duygularım gün geçtikçe intikama dönüştü. Çünkü Trabzonspor'a karşı duruşlarında bir düzelme olmadığı gibi Mete Kalkavanlar, Halil Umut Melerler, Deniz Ateş Bitnelleri gördük. Öyleyse herkes bu ve benzeri adaletsizlikleri yaşasın, canı yansın.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum