Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özel mesaj kutunuz dolu, buradan da sürdürmek istemem. Eğer 1 mesaj silerseniz, size mesaj atacağım.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
      Alper, abisi hiç öyle yalandan yere boş yapma. Seninle ilgili bir durum olur ne bileyim paranı çalarlar, evini yakarlar, tecavüz ederler sana falan filan... o zaman "gerginliğe gerek yok" dersin bana ne der geçerim. Ama buraya gelip de "gerginliğe gerek yok" dersen GENİŞ yaftasını da yersin. Hiç kusura bakma.
      Demekki 9 yıldır verdiğimiz mücadele boşuna....Başka bir takımın ve şehrin başına bunlar gelseydi eminim şehri yakarlardı.Bu süreçte (Başta yalakalar, orada burada adamı olanlar aman birilerine zarar gelmesin) insan tipleriyle dolu.İstanbulda yaşıyorum her yıl memlekete giderdim bu süreçten sonra nefret etmeye başladım.Şike sürecini eleştirirsin adamlar '' Ne yani Cumhurbaşkanını sen nasıl eleştirirsin'', ''siyaset yapma,yeri değil'' .....Bu gibilerle nasıl yola çıkacaksın?

Yorum

• Ben sike mücadelesini ilk önce kendi ailem ve akrabalarima karsi veriyorum.
        Yeri geliyor tanimadigim bir insanla bile bunu konusuyorum.
        Hangi platformda olursa olsun hic susmuyorum ve susmayacagim da.

Girtlagimiz yirtilana, ellerimiz kanayana kadar, biz var oldukca hep haykiracagiz hakliligimizi!
        Bu mücadeleye inanmiyorsan gec kenarda otur ama emek veren ve mücadelemizi hakkaniyetle sürdürüp bunu dile getirenlerin de emegine b*k atma!
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Biz 2011'den önce, 2011'de ve de sonrasında ne Muhittinler gördük İhsan Bey!

Bu Muhittinler bazen Deniz Ateş oldu, bazen Cem Papila, bazen Bülent Yıldırım, bazen Mete Kalkavan...

Muhittinlere yalı alanlar bazen Aziz Yıldırım, bazen Dursun Özbek, bazen Fikret Orman...

Kötü karakterler renk değiştiriyor; mazlum hep aynı. Gerçi eğriye eğri, doğruya doğru: Bizim toplum mazlumdan yana görünür görünmesine de, hep gücü kutsar. Laftadır adalet...

*

Sizi 3 Temmuz öncesine götüreyim.

Tarih 23 Mayıs 2011... TV5'de "Tarafsız Saha" adında bir program vardı. Eski Fenerbahçeli Engin Verel şöyle dedi:

"Fener taraftarı para harcıyor, tabii şampiyon olacak. Trabzonlular para mı harcadı? Şampiyonluk masa başında alındıysa helal olsun dedi, Trabzon da alsın."

Radara yakalanmalar, cemaatçi savcı bozuntularını kulübe üye yapmalar, Mini Cooperlar, inşaatlar, medya manipülasyonları, Lugano'nun hakemin gözü önünde bilek kırmasına çıkmayan kartlar, Emenikeler, saha ortasında kusan Doğalar, Korcanlar...

Halüsinasyon değil bunlar yaşandı. Sonuca ulaşamasak da karşımızdaki güruh lekelidir. Mesela 103 gollü sezonları unutulur, 2011 ahlaksızlığı unutulmaz. Bardağın dolu tarafına bakıyorum, böylesine orantısız güçle ne kadar mücadele edebilirdik. Gittikleri takımlarda ilk şampiyonluklarını yaşadığını söyleyen unutkanlar çıkabilir içimizden. Varsın olsun...

Bu ülkede gerçekler, doğrular geç de olsa zamanla açığa çıkıyor. O yüzden; "Ümit, en son terk olunan şeydir."

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 84-90 arası doğanları 96 yılı, 90-96 arası doğanları da 2011 yılı mahvetti.

Karşımızdaki topluluk tüm rezil duyguları bünyesinde toplamayı başaran tiplerden kurulu. Hiçbir şey kolay olmadı. Olmayacak.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Toplum olarak vazgeçilmez hastalığımızdır birilerine yaranmak, çıkarlarımız neyi gösterirse onun peşinde koşmak ve sürüklenmek.Hak-Hukuktan bahsederiz, dürüstlükte sözde dünya neferiyiz ama yanı başımızda haksızlığa uğrayan,mücadelesinde azimli ve kararlı dostlarımızı görmeyiz hatta yeri geldiğinde aynı aile içinde bu çıkar meselesi yüzünden ters düşeriz.20 yıldır aynı çelişkiler devam ediyor....Ahan da bu sefer tamam oldu diyoruz ama sorunlarımızı ayağımıza kadar gelen siyasilere karşı ceketlerimizi ilikleyip sessiz kalırız...
              En son Karasoy tarafından düzenlendi; 03.07.2019, 13:27.

Yorum

• Nostalji

Güncelleme

8 Yıl Oldu

Adalet Yerini Bulmadı!

Vazgeçmek YOK!

Sonuna Kadar!

Hak Teslim Alınana Kadar DEVAM!
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• medya da 3 temmuz paylaşımı yapan sadece şikebahçe gibi yayın yapan gazete ve haber sitelerinde Türkiye deki adaletin de renkli olduğunu görmek 8 yıl sonra bile olsa içler acısı,

Misal Mynet sadece şikecilerin 3 Temmuz yayını yer alıyor... yazık bu ülkeye yazı
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Trabzonspor 2010-2011 Şikeli Sezonun artık sembolleşmiş 3 Temmuz günü büyük bir miting düzenliyor. Bu büyük buluşmada Trabzonspor’un yaşayan tüm başkanları ve hatta olabildiğince fazla yönetim kurulu üyesi var. Taraftarlar büyük bir ilgi göstererek toplanmış.

Kürsüye önce Sadri Şener çıkıyor. Anlatıyor. O sezon şampiyon olan takımın ne fedakarlıklarla kurulduğunu. Sezon içinde verilen mücadeleyi. Sezon başında alınan Süper Kupa’nın hikayesini. Motivasyonumuzu, heyecanımızı. Sezon içinde Tayyip Erdoğan’ın Egemen Bağış eliyle aziz yıldırım’a kalem hediyesi gönderdiğinde neler hissettiğini, bunun ne anlama geldiğini.

fener’in Bucaspor maçı öncesinde Alex ile aziz yıldırım’ın Tayyip Erdoğan’ı Dolmabahçe Sarayı’nda ziyaretinden duyduğu şaşkınlık ve moral bozukluğunu anlatıyor.

Son maçta Karabük’te korumaların kendisini Trabzonspor Taraftarından korumaya çalışırken bastığı fırçayı anlatıyor. “Sen beni Trabzonspor Taraftarı’ndan mı koruyacaksın?”

Daha sonra 3 Temmuz sürecinde ifadesi alınırken yaşadıklarını anlatıyor. Tayyip Erdoğan lügü maniple ettiğinde, sezon sonunda Trabzon mitinginde protesto organize etmeye çalışırken tapelerle yakalanışını anlatacak. Türkiye ortamında bundan kurtulabilmek için ne bedel ödediğini de anlatacak. Bu davanın nasıl devamını getiremediğini. Düşünün bunlar Ergenekon ve Balyoz süreçlerinde oldu. Konuşanın götürüldüğü, hapis edildiği günlerdi.

Ardından Şenol Güneş çıkacak kürsüye. O da anlatacak o sezon yaşadıklarını ve bazı maçların içinde olanları. Sezonun son düdüğü çaldıktan sonra “paraya karşı emeğin savaşını verdik” demekle ne kastettiğini.

Tüm bu konuşmalar sırasında arkadaki barkovizyonda o sezonun önemli anları verilecek. Mesela fenerin devre arasında Yeni Malatyaspor’a elenişi. Sonra hiç transfer yapmadan 17’de 16 yapışı. Tüm bunlar olacak barkovizyonda.

Eskişehir’in sattığı kabak gibi belli olan fener maçı ve teşvik alarak bizimle oynadığı maç. Sivas’taki son maçta Korcan golleri yerken fonda aldığı arabası olacak mesela. Bu maç öncesi Genç Semih’in “Sivas’ı mamalamaları lazım” deyişi olacak, maç öncesi röportajlarında.

Daha sonra volkan’ın “koyduk mu” deyişi verilecek barkovizyona. aziz’in kardeşi ali’nin şekip’e “bu Trabzonspor başa belaymış lan şekip; Galatasaray gibi deyilmiş” dediği konuşma verilecek fonda.

bordomavi.net’in yayınladığı Ofli ile Şeytan videosu da verilecek arkada.

Ali Koç “düşürsünler bizi diye talepte bulunacağız” diye federasyona gidişi, Nihat Özdemir’in (Ağaoğlu’nun da desteklediği bugünkü TFF Başkanı) şike ile ilgili madde değiştirilsin. feneri düşüremezsiniz deyişi. (tabi bu sırada Ağaoğlu’nun yüzü ya bembeyaz ya da kıpkırmızı olacaktır diye tahmin ediyorum, ve hatta umuyorum).

Trabzonspor Taraftarının Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Mitingine meydana alınmayışı, Trabzonspor’dan çok AKP aidiyeti hissedenlerin bordo mavi ampüllü AKP tişörtleri ile miting meydanına gelmeleri.

Aykut Kocaman’ın aziz kodesteyken “futbolda güç dengeleri değişti, tabi hakemler de bunun farkında” itiraf gibi serzenişi. Ama aynı konuşmada (Ordu Deplasmanı) transfer diyeceği yerde Trabzonspor deyişi ve ardından “aman Trabzonspor nereden çıktı” düzeltmesi de gelecek ekrana.

55 bin sayfa dokümanda Trabzonspor’u lekeleyecek tek bir delil olmadığı gibi, Trabzonspor’u temsil eden kişilerin ahlak sınırlarını bile zorlamadığı namahrem konuşmaları. Bunun yanında mesela Bülent Uygun’un eski karısının “gene mi maç sattın” diye onu araması ve verilebilir ekrana.

Mahkemede “nerede Trabzonsporlular” diye azizin davetine Trabzonsporlu yöneticiler icabet ettiğinde azizin hastaneye kaçması ve ona çapraz sorgudan kaçma şansı veren raporun fenerin yönetim kurulu üyesi tarafından imzalanmasını.

Erdoğan Bayraktar’ın tümünü kapattığı kale arkası kombineleri taraftar gruplarına ‘hediye’ edişi (?!). Biz girmedik diye bizi davet eden anlı şanlı taraftar gruplarının “biz 2002’den beri bu davanın yolcusuyuz” dediğinde yaşadığımız ihaneti. O sezon hakkımız olan kombineleri paramızla alamadığımızda uygulamanın Trabzonspor’a vereceği zararı anlattığımız Trabzonspor Divan Kurulu’na yazdığımız dilekçemiz de ekrana getirilebilir mesela.

BMN’nin bin bir güçlük ve litrelerce yediği ve yiyeceği biber gazına rağmen 19 Mayıs Stadyumu’nda, atv’nin yayınladığı kupa finalinde “Kupa Başbakan’da” pankartı. İstanbul Trabzonsporlular Platformu’nun İBB maçında AKP kurmaylarının tam karşısında açtığı “Adalet Hırsızları Kalkındırmaz” pankartı…

İstinye’ye yürüyüşümüz, UEFA, FIFA eylemleri ve niceleri.

Bursa’da açılan “Emek hırsızları Bursa Kapalı Cezaevine hoş geldiniz” pankartı.

Tayyip Erdoğan’ın 10 yaşındaki bir kız çocuğuna bilgisayar hediye etmeye çalışırken kızın “ben bilgisayar değil, Trabzonspor’un kupasını istiyorum” dediğinde ona “iyi de siz hak etmediniz ki” deyişi de verilsin ekrana. Görelim bakalım bizim taraftar kızı yuhalayıp Erdoğan’ı mı alkışlayacak, yoksa kızı alkışlayıp Erdoğan’ı mı yuhalayacak.

Demirören aday, şike yok diye bas bas bağırıyor. Sadri Şener onu desteklediğini açıklıyor. Rakibi Trabzonsporlu Hacıosmanoğlu.

Hacıosmanoğlu Trabzonspor Başkanı oluyor, Demirören’i destekliyor.

Daha fazla rezil olabilir miyiz derken, Ağaoğlu Nihat Özdemir’i destekliyor.

Ve daha niceleri ekrana geldikten sonra miting alanında büyüüüük bir sessizlik. Her kesim kendine paylar çıkarmış ve kendi hatalarıyla yüzleşmiş. Utanç içinde. Suspus.

22 Mayıs 2011…
                    3 Temmuz 2011…

3 Temmuz 2019…

Ya bir davaya ADAM gibi sahip çıkacaksın, ya da artık bunu bir dava olmaktan çıkaracaksın.

Böyle bir miting mi? Onu rüyanızda bile göremezsiniz.

Eğer beni dost görüyorsanız deyin ki “dost acı söyler”
                    Eğer görmüyorsanız, bu uzun yazıyı okumanız bile heder.

ost.jpg
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• şİKEBAHÇELİLER SOSYAL MEDYADA,

3 Temmuz kumpastır başlığı açmışlar. Çıldırdım.

2010-2011 Şampiyonu 82 tertemiz puanla Trabzonspor. Kumpas mumpas yok. Şike ve teşvik bu şekilde örtülemez. UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Etik Kurulu, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi şikeyi onayladı. TFF de şike var ama sahaya yansımadı dedi. Vicdan. Vicdan. Vicdan.

AY ŞİKE YAPTIMSA FENEVBAHÇE İÇİN YAPTIM DEMEDİ Mİ?

27 YILDIR ŞAMPİYONLUK BEKLEYEN BİR CAMİANIN SEVİNÇLERİ, UMUTLU VE GELECEĞİ ÇALINDI 2010-2011'DE
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Video harika olmuş gerçekten.

Unutmadan ilk gün ki adrenalinle hak aramaya devam vazgeçende s.ktirsin gitsin bu diyardan bu kadar basit.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor 2010-2011 Şikeli Sezonun artık sembolleşmiş 3 Temmuz günü büyük bir miting düzenliyor. Bu büyük buluşmada Trabzonspor’un yaşayan tüm başkanları ve hatta olabildiğince fazla yönetim kurulu üyesi var. Taraftarlar büyük bir ilgi göstererek toplanmış.

Kürsüye önce Sadri Şener çıkıyor. Anlatıyor. O sezon şampiyon olan takımın ne fedakarlıklarla kurulduğunu. Sezon içinde verilen mücadeleyi. Sezon başında alınan Süper Kupa’nın hikayesini. Motivasyonumuzu, heyecanımızı. Sezon içinde Tayyip Erdoğan’ın Egemen Bağış eliyle aziz yıldırım’a kalem hediyesi gönderdiğinde neler hissettiğini, bunun ne anlama geldiğini.

fener’in Bucaspor maçı öncesinde Alex ile aziz yıldırım’ın Tayyip Erdoğan’ı Dolmabahçe Sarayı’nda ziyaretinden duyduğu şaşkınlık ve moral bozukluğunu anlatıyor.

Son maçta Karabük’te korumaların kendisini Trabzonspor Taraftarından korumaya çalışırken bastığı fırçayı anlatıyor. “Sen beni Trabzonspor Taraftarı’ndan mı koruyacaksın?”

Daha sonra 3 Temmuz sürecinde ifadesi alınırken yaşadıklarını anlatıyor. Tayyip Erdoğan lügü maniple ettiğinde, sezon sonunda Trabzon mitinginde protesto organize etmeye çalışırken tapelerle yakalanışını anlatacak. Türkiye ortamında bundan kurtulabilmek için ne bedel ödediğini de anlatacak. Bu davanın nasıl devamını getiremediğini. Düşünün bunlar Ergenekon ve Balyoz süreçlerinde oldu. Konuşanın götürüldüğü, hapis edildiği günlerdi.

Ardından Şenol Güneş çıkacak kürsüye. O da anlatacak o sezon yaşadıklarını ve bazı maçların içinde olanları. Sezonun son düdüğü çaldıktan sonra “paraya karşı emeğin savaşını verdik” demekle ne kastettiğini.

Tüm bu konuşmalar sırasında arkadaki barkovizyonda o sezonun önemli anları verilecek. Mesela fenerin devre arasında Yeni Malatyaspor’a elenişi. Sonra hiç transfer yapmadan 17’de 16 yapışı. Tüm bunlar olacak barkovizyonda.

Eskişehir’in sattığı kabak gibi belli olan fener maçı ve teşvik alarak bizimle oynadığı maç. Sivas’taki son maçta Korcan golleri yerken fonda aldığı arabası olacak mesela. Bu maç öncesi Genç Semih’in “Sivas’ı mamalamaları lazım” deyişi olacak, maç öncesi röportajlarında.

Daha sonra volkan’ın “koyduk mu” deyişi verilecek barkovizyona. aziz’in kardeşi ali’nin şekip’e “bu Trabzonspor başa belaymış lan şekip; Galatasaray gibi deyilmiş” dediği konuşma verilecek fonda.

bordomavi.net’in yayınladığı Ofli ile Şeytan videosu da verilecek arkada.

Ali Koç “düşürsünler bizi diye talepte bulunacağız” diye federasyona gidişi, Nihat Özdemir’in (Ağaoğlu’nun da desteklediği bugünkü TFF Başkanı) şike ile ilgili madde değiştirilsin. feneri düşüremezsiniz deyişi. (tabi bu sırada Ağaoğlu’nun yüzü ya bembeyaz ya da kıpkırmızı olacaktır diye tahmin ediyorum, ve hatta umuyorum).

Trabzonspor Taraftarının Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Mitingine meydana alınmayışı, Trabzonspor’dan çok AKP aidiyeti hissedenlerin bordo mavi ampüllü AKP tişörtleri ile miting meydanına gelmeleri.

Aykut Kocaman’ın aziz kodesteyken “futbolda güç dengeleri değişti, tabi hakemler de bunun farkında” itiraf gibi serzenişi. Ama aynı konuşmada (Ordu Deplasmanı) transfer diyeceği yerde Trabzonspor deyişi ve ardından “aman Trabzonspor nereden çıktı” düzeltmesi de gelecek ekrana.

55 bin sayfa dokümanda Trabzonspor’u lekeleyecek tek bir delil olmadığı gibi, Trabzonspor’u temsil eden kişilerin ahlak sınırlarını bile zorlamadığı namahrem konuşmaları. Bunun yanında mesela Bülent Uygun’un eski karısının “gene mi maç sattın” diye onu araması ve verilebilir ekrana.

Mahkemede “nerede Trabzonsporlular” diye azizin davetine Trabzonsporlu yöneticiler icabet ettiğinde azizin hastaneye kaçması ve ona çapraz sorgudan kaçma şansı veren raporun fenerin yönetim kurulu üyesi tarafından imzalanmasını.

Erdoğan Bayraktar’ın tümünü kapattığı kale arkası kombineleri taraftar gruplarına ‘hediye’ edişi (?!). Biz girmedik diye bizi davet eden anlı şanlı taraftar gruplarının “biz 2002’den beri bu davanın yolcusuyuz” dediğinde yaşadığımız ihaneti. O sezon hakkımız olan kombineleri paramızla alamadığımızda uygulamanın Trabzonspor’a vereceği zararı anlattığımız Trabzonspor Divan Kurulu’na yazdığımız dilekçemiz de ekrana getirilebilir mesela.

BMN’nin bin bir güçlük ve litrelerce yediği ve yiyeceği biber gazına rağmen 19 Mayıs Stadyumu’nda, atv’nin yayınladığı kupa finalinde “Kupa Başbakan’da” pankartı. İstanbul Trabzonsporlular Platformu’nun İBB maçında AKP kurmaylarının tam karşısında açtığı “Adalet Hırsızları Kalkındırmaz” pankartı…

İstinye’ye yürüyüşümüz, UEFA, FIFA eylemleri ve niceleri.

Bursa’da açılan “Emek hırsızları Bursa Kapalı Cezaevine hoş geldiniz” pankartı.

Tayyip Erdoğan’ın 10 yaşındaki bir kız çocuğuna bilgisayar hediye etmeye çalışırken kızın “ben bilgisayar değil, Trabzonspor’un kupasını istiyorum” dediğinde ona “iyi de siz hak etmediniz ki” deyişi de verilsin ekrana. Görelim bakalım bizim taraftar kızı yuhalayıp Erdoğan’ı mı alkışlayacak, yoksa kızı alkışlayıp Erdoğan’ı mı yuhalayacak.

Demirören aday, şike yok diye bas bas bağırıyor. Sadri Şener onu desteklediğini açıklıyor. Rakibi Trabzonsporlu Hacıosmanoğlu.

Hacıosmanoğlu Trabzonspor Başkanı oluyor, Demirören’i destekliyor.

Daha fazla rezil olabilir miyiz derken, Ağaoğlu Nihat Özdemir’i destekliyor.

Ve daha niceleri ekrana geldikten sonra miting alanında büyüüüük bir sessizlik. Her kesim kendine paylar çıkarmış ve kendi hatalarıyla yüzleşmiş. Utanç içinde. Suspus.

22 Mayıs 2011…
                            3 Temmuz 2011…

3 Temmuz 2019…

Ya bir davaya ADAM gibi sahip çıkacaksın, ya da artık bunu bir dava olmaktan çıkaracaksın.

Böyle bir miting mi? Onu rüyanızda bile göremezsiniz.

Eğer beni dost görüyorsanız deyin ki “dost acı söyler”
                            Eğer görmüyorsanız, bu uzun yazıyı okumanız bile heder.

[ATTACH]17352[/ATTACH]
                            Bu süreçte verdiklerimiz "Sarı Öküz" değil, sığır sürüsüydü. Aldıklarımız da sığır sürüsü gibi futbolcu, arada yenilen komisyonlar ve 1 MilyarCIK borç oldu.

Yine "lige renk getirmek" için tutuluyor, destekleniyor ve bu futbol düzeninin parçası olarak tutunmaya devam ediyoruz. Uzadıkça budanıyor, kurudukça sulanıyoruz. Ne zaman ki bu rezillikleri bünyemiz -kendiliğinden- kaldırmıyor ve "ben düzenin lige renk getiren parçası değil, düzeni sona erdirecek lideri olmak istiyorum" dediğimizde yine budanacak, yeni şike ve benzer rezilliklerle karşı karşıya kalacağız. Bu arada 2011 Nisan ayında kale arkasına "günahların takımı fenerbahçe" pankartını asacak taraftarımız bile olmayacak belki.

Saygılar Tunga abi...
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Bugun malum 3 temmuz dunya sikecilerin gunu.
                              Bu vesileyle bir iki cumle soylemeden gecersek ayip olur.

beni bilen bilir, lafımı sakınmadan konuşmayı severim

Biliyorsunuz, son yillarda moda olan birsey var. Kimler bir pislik icine girmis ise o pislikten kurtulmak icin her yolu denerler. Bir suru ornekleri var. Hani klasik oldu ya " Solculari Alman Ajani ile suclamak, Muhafazakar olanlari Fetocu ile suclamak, Kurtleri terorist gibi yaftalamak gibi ve dikkat etmissinizdir en yuksek sesle kimler bagiriyorlarsa aslinda onlar o iliskilerde bulunanlardir. Medya sektorunde cok var, Siyaseten cok var, Mesela mehteri ver diyen Fetö'nün g...nde yatan g....veren gibi. Mesela Nagehan gibi, Siyaseten,bir cok isi sayilabilir. Erdogani unutmamak lazim, Senelerdir birlikte oldugu grupla arasi acildiginda ki; (cikar catişmasi ile bozulan iliskiydi bu) Neyse girmeyeceğim daha fazla
                              Spor konusunda mesela Feto orgutununun gucunden faydalanmak icin onlarin sayesinde hak yememiz daha kolay olur diyerek yarısa 1 -0 onde baslariz diye umanlar, kazdiklari kuyuya düsunce bize kumpas kurdular diye kurtulmaya calistilar ve basardilar. Herkes herseyin ne oldugunu gayet iyi biliyor. 17/ 25 aralik ta da Erdogan bize kumpas kurdular demisti,Fener de ayni seyi soyleyecekti tabiki..Pislikleri ortaya dokmek icin sectikleri yolun hukuki olup olmamasi tartisilabilir yargilama usulleri de tartisilabilir , delil toplama usulleri tartisilabilir bunlar HUKUK'un isleri idi elbette. AmaSpor hukukunda ise tek başına ŞÜPHE bile delil sayılmaktadır gerçeğini kimse konuşmaz oldu.. Nitekim Aklınıza gelen bütün mahkemelerde Bu alçakların suç işledikleri de hukuken ispatlanmış olduğu halde dedim ya, kurtulmak için en kolay yol olan ''bize kumpas kurdular '' diyerek işin içinden çıkmak en kolay olanı idi ve bunu da başardılar.

Ama biz ne olup bittiğini gayet iyi biliyoruz. Biz değil butun dünya biliyor. Ben sadece adalet istiyorum. Hakkımı istiyorum, namussuz onursuz şerefsiz ve ahlaksız yalancıların, bu kim olursa olsun, Yaptıklarının bedellerini ödemeden ulu orta dolaşıp birde ahlak dersi vermelerine isyan ediyorum

Bakin Bugun Hizli Tren kazasi davasi da başladı, Failler ve sorumlular hukuken asla bedel odemeyecekler ,bunu biliyoruz ama orda ölen insanlarin yakinlari sucluyu gayet iyi biliyorlar. Suclular da kendini gayet iyi biliyor.
                              O kupa Fenerin muzesinde olabilir ama unutmayin ki; Kulubumüzün yapmis oldugu videoda goruldugu uzere,'' Baska ulkelerden calinarak baska muzelerde sergilenen binlerce eser var. Bu onlarin sahibinin siz oldugu sonucunu dogurmaz.

Bu mücadelede Şehir olarak maalesef birliktelik kuramadık. Biz bizim hakkımızı çalanlara bunlara destek verenlere karşı birlik olup cezalandıramadık. Siyasetçiler bizim gücümüzden korkmaları gerekirken, Biz onların gücünden korktuk. Yaşadığımız travmalar da bunun eseridir.

Şimdi iş işten geçti ,Bu Namussuz ligin bir figüranı olarak hala devam etmekten gerçekten kendimden iğreniyorum.
                              yaş olarak burda onlarca genç arkadaşlar var biliyorum, Hayata ve topluma ve spora bizim baktığımız gibi bakamazsınız bunu da anlıyorum ama arkadaşlar unutmayın ADALET en büyük doktrinimiz olması lazımdır.

Uzun süredir yazmadığım için heyecanımı da kaybetmiş değilim ama Bu şike meselesinde buna benzer bir sürü meselede Ülke meseleleri de dahil, İnsanların kendi gibi olmayanları bel altından vurarak ötekileştirmesi ve kendi pisliklerini ise KUMPAS , v.s gibi mağdur edebiyatları ile temizlemeleri karşısında kendimi tutamıyor ve deliriyorum.
                              En son lazibere tarafından düzenlendi; 03.07.2019, 15:27.
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bankalar bırlıgı ılk bızım anlasmayı yaptı ,, tff yalandan yag cekiyor aklıma geldi

bunlar fifadaki davayı bırakın bunları bunları yapalım demişlerdir kim bilir.

boş yere günahlarını vermezler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X