Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Albayrak Demirören'i aratır Şikeyle ilgili geçmiş söylemlerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
    Ben de birkaç açıklamasını hatırlıyorum o dönemden.
    Kisaca atanırlar oraya, eğer bu baskanlik olayi doğruysa.
    Bakalım.
    Tek bir ümidim var.
    Koç ile bu dönemin reisi danışıklı dövüş yapamaz.
    Koç'a karşı ne gibi bir atak gelecek, bu şike davası ile ilgili mi olacak ve biz hakkımızı bu sayede mi alacağız diye de içten içe düşünüyorum.
    Biraz üstünkörü yazdim ama zamani gelince, yaşayıp görürsek o günleri, detaylica konusuruz burada [emoji5]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• yazık geçmiş olsun bize
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bedava bileti gectim maca gidenlere 50tl ve yemek vermis malum gurup nerden aldilar dersiniz parayi amaclari ne olabilir, stadi doldurmak icin tff sizce neden bu kadar cabaladi..daha oncede soyledigim gibi onlerine 10bin tl at aziz yildirimin bile elini opecek adamlar var trabzonda ozelliklede malumtaraftar gruplari icinde..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• adaletin tecelli edeceğine hala inanan kaldı mı?
          geçiniz efendim, o konular çoktan kapandı...
          biz burada kendimizi avutalım anca..
          DmgxAYkXcAEAbsx.jpg
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bunu asana helal olsun ama dikkat etsin maç sonu gözaltına alınabilir. tff nasıl görmedi bunu
            Dmg5R1LXcAA8nMy.jpg

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunu asana helal olsun ama dikkat etsin maç sonu gözaltına alınabilir. tff nasıl görmedi bunu
              [ATTACH]16198[/ATTACH]
              Bu ekranda gözükmemistir tabi kesinlikle ve herhangi bir görsel-yazılı basın da yer almayacaktır.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

adaletin tecelli edeceğine hala inanan kaldı mı?
                geçiniz efendim, o konular çoktan kapandı...
                biz burada kendimizi avutalım anca..
                [ATTACH]16197[/ATTACH]
                Para için Muharrem Usta'nın teklifini kabul etme ama Yıldırım Demirören'i yala,bu Ahmet Ağaoğlu,Mehmet Ali Yılmaz'ın yeni yazılımı ile piyasaya sürülmüş versiyonu.
                Özkan Sümer boşuna istifa etmedi.
                • Memento mori

Yorum

bunu asana helal olsun ama dikkat etsin maç sonu gözaltına alınabilir. tff nasıl görmedi bunu
                  [ATTACH]16198[/ATTACH]
                  Ellerine kollarına sağlık.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bedava bileti gectim maca gidenlere 50tl ve yemek vermis malum gurup nerden aldilar dersiniz parayi amaclari ne olabilir, stadi doldurmak icin tff sizce neden bu kadar cabaladi..daha oncede soyledigim gibi onlerine 10bin tl at aziz yildirimin bile elini opecek adamlar var trabzonda ozelliklede malumtaraftar gruplari icinde..
                    10.000 tl fazla hocam hatta para bile gerekmez.Aslansın ,kaplansın de, iki başını okşayıp,yanağından makas al yeter.Şehir bu modda.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Sanıyorum pankartı açan 3 arkadaşımız gözaltına alınmış. Ve bırakılmış.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ve maalesef aldıran da Trabzonspor Yöneticisi Ömer Sarıoğlu deniyor. İnşallah doğru değildir. Doğruysa şike davasında geldiğimiz noktaya bakın.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• şaşırmam siz de şaşırmayın bence. emir büyük yerden artık trabzonspor şikeyi konuşamaz oldu..
                          İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve maalesef aldıran da Trabzonspor Yöneticisi Ömer Sarıoğlu deniyor. İnşallah doğru değildir. Doğruysa şike davasında geldiğimiz noktaya bakın.

Yorum

• O pankartı açan ellere sağlık!

Yorum

• Zeki mevzusundaki atarlı kibirli tavırları anlaşılmıştır ki şike mevzusunda da sürüyor. Görevi büyük bir kararlılık ve heyecanla ifa etmenin heyecanıyla bizlere nazire edercesine Şike cenahının hamilerinden Demirören'le fotoğraflarını da gözümüze sokuyor. Herkes kendi payına düşen mesajı alsın diyorlar. YALAKALAR. Ben demiyorum. Hayri diyor yalakalık yapıyoruz diye.
                              Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X