İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam müsaade etde başkalarıda bişeyler yazsın. Yada madem yazıyorsun yeni bişeyler yaz bari.
herkes yazabilir, yazıyor da, ben biraz fazla yazdığımı biliyorum.
çünkü 4 yıldır içim acıyor, yüreğim yanıyor.
yeni bir şey derken, duyduk da yazmadık mı?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Trabzonspor gündemi değiştirmek için yalan haber yapıyor diyenlere girsin.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor gündemi değiştirmek için yalan haber yapıyor diyenlere girsin.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Googlenin geniş çevirisine dayanarak sanırım gereğini yapın gibi bir cümle var2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam ful hareket alanı sağlıyor. Sadri Şener gibi şikeci yancısını baş avukat yapmıyor. Adam bulmuş rahat çalışma alanını. Bozulsun ister mi?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor gündemi değiştirmek için yalan haber yapıyor diyenlere girsin.
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bilgi versin bu evrak nedir ? ne diyor ? uefa dan fifa dan bir haber mi var."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum