Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Şansalan,13. haftadaki Trabzon-Ç.Rize maçından sonra 14, 15 ve 16. haftaları boş geçiyor. Arada bir tane Tuzla-Altay erteleme maçı yönetti.

Durum bu işte

Yorum

• Bencede bu akşamki kasımpaşa fener maçında şike yapıldı.
      Gerçi adamlar sene basi göz göre itiraf ettiler, şike yapacaklarını.fb lige garanti 6 puanla başladı zaten(2 kasımpaşa galibiyeti.).
      En iyi adamını sen bedavaya ver, sonrasında da adalet icin verdik de.
      Hic utanması da yok insanların.bu kadar açık açık yapabiliyorlar.bari göstermelik 1_2 milyon euro deseydiniz.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bencede bu akşamki kasımpaşa fener maçında şike yapıldı.
        Gerçi adamlar sene basi göz göre itiraf ettiler, şike yapacaklarını.fb lige garanti 6 puanla başladı zaten(2 kasımpaşa galibiyeti.).
        En iyi adamını sen bedavaya ver, sonrasında da adalet icin verdik de.
        Hic utanması da yok insanların.bu kadar açık açık yapabiliyorlar.bari göstermelik 1_2 milyon euro deseydiniz.
        turgay ciner çok sever feneri. kasımpaşa'nın fenerbahçe'den puan aldığını hatırlamıyorum. belki es kaza fener iddaalı değilken 1-2 maç almışlardır. resmen kulübün tüzüğünde fenerden puan almayın yazıyor bu kadar olmaz.
        BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• Başkan AİHM ye başvurmak için ne bekliyorsun
          Ya da neyi bekliyorsun?
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            turgay ciner çok sever feneri. kasımpaşa'nın fenerbahçe'den puan aldığını hatırlamıyorum. belki es kaza fener iddaalı değilken 1-2 maç almışlardır. resmen kulübün tüzüğünde fenerden puan almayın yazıyor bu kadar olmaz.
            Bize karşı çok farklı oynuyor adiler

Yusuf Erdoğan dün hiçbir şey yapmadı mesela
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• 2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

Başkomiser Soner Koç şikebahçenin kumpas yalanını çok güzel ve ayrıntılı açıklıyor. Mahkeme tüm müştekileri yani dosyada şikayetçi olan kendisine kumpas kurulduğunu iddaa eden tüm müştekilere ifade vermesi için gün verdi, buyrun ifade vermek isteyen varsa ifade versin diye gün verdi. aziz yıldırım gelmedi bırakın aziz yıldırımı 3 ve 4 kişi haricinde hiç kimse gelmedi, aziz yıldırım kendinden o kadar eminse gelsin mahkemede anlatsın nasıl kumpas kurulduğunu ama gelemez gelemedi, neden gelemez çünkü mahkemede ceza muhakemesi kanunu göre sanıklar müşteki şahış ifade verdikten sonra, müştekiye soru sorabilirler yani sen ifadende böyle böyle dedin ama bak buradaki telefon görüşmende hiç öyle dememişsin veya sen kendine kumpas kurulduğunu iddaa ediyorsun ama bak burada senin fiziki takip görüşmelerin var bu şahısla diye soru sorabilirsiniz müşteki kişilere, aziz yıldırım sanıklardan gelecek bu sorular yüzünden mahkemeye gelemiyor çünkü gelse söyleyebileceği hiçbir şey yok, rezil olacak orada aziz yıldırım kendi şikayetçi olduğu dosyaya bile mahkemeye gitmiyor ama herkesi oraya çağırıyor diyor ki diğer takımlarda gelsin buraya mahkemeye gelsin ama kendin ifade vermeye gel yok ben gelmem neden çünkü sanıklar soru sorarsa orada sıkışıcak rezil olacak, duruşma tutanaklarına geçecek bunlar sonuçta sorulan sorular ve nasıl cevap vermediği...

şikebahçe en sonda şikeden çok büyük cezalar alacaksın ve bu şikebahçe yaptığı şikeler nedeni ile yok olacak!

Yorum

• İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

Başkomiser Soner Koç şikebahçenin kumpas yalanını çok güzel ve ayrıntılı açıklıyor. Mahkeme tüm müştekileri yani dosyada şikayetçi olan kendisine kumpas kurulduğunu iddaa eden tüm müştekilere ifade vermesi için gün verdi, buyrun ifade vermek isteyen varsa ifade versin diye gün verdi. aziz yıldırım gelmedi bırakın aziz yıldırımı 3 ve 4 kişi haricinde hiç kimse gelmedi, aziz yıldırım kendinden o kadar eminse gelsin mahkemede anlatsın nasıl kumpas kurulduğunu ama gelemez gelemedi, neden gelemez çünkü mahkemede ceza muhakemesi kanunu göre sanıklar müşteki şahış ifade verdikten sonra, müştekiye soru sorabilirler yani sen ifadende böyle böyle dedin ama bak buradaki telefon görüşmende hiç öyle dememişsin veya sen kendine kumpas kurulduğunu iddaa ediyorsun ama bak burada senin fiziki takip görüşmelerin var bu şahısla diye soru sorabilirsiniz müşteki kişilere, aziz yıldırım sanıklardan gelecek bu sorular yüzünden mahkemeye gelemiyor çünkü gelse söyleyebileceği hiçbir şey yok, rezil olacak orada aziz yıldırım kendi şikayetçi olduğu dosyaya bile mahkemeye gitmiyor ama herkesi oraya çağırıyor diyor ki diğer takımlarda gelsin buraya mahkemeye gelsin ama kendin ifade vermeye gel yok ben gelmem neden çünkü sanıklar soru sorarsa orada sıkışıcak rezil olacak, duruşma tutanaklarına geçecek bunlar sonuçta sorulan sorular ve nasıl cevap vermediği...

şikebahçe en sonda şikeden çok büyük cezalar alacaksın ve bu şikebahçe yaptığı şikeler nedeni ile yok olacak!
                Sevgili VICTORY,

İnancına, kararlılığına ve mücadelene hayranım.

10 yıldır bu sayfadan kopmadım, kopamadım.

O kupa hakkımız ve bir gün mutlaka müzemize geri koyacağız.

BUNU TÜM DÜNYA BİLİYOR (Vicdanlı, ahlaklı az sayıda fenevbahçeli birçok dostum bile kabul ediyor).
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• AIHM e gitmeyenin ne oldugu anlasilir. Gider gibi yapip ici bos dosya gorurmesinler yeter. Patron ilk secimde elenecek korkmayin

Yorum

• Bu başlık,

UEFA, CAS ve IFM ONAYLI 2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

olarak değiştirilmelidir.

BMN yöneticilerine naçizane önerimdir.
                    En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 12:58.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Ben, babam, dayılarım için şu twitter paylaşımındaki arkadaşa dilekçeleri imzalalayıp verdim.
                      Arkadaşlar sizler de kendisi ile twitterdan iletişim kurabilir misiniz?

Ayrıca kulübün whatsapp hattı varmış, oraya yazım neden AİHM'e gitmiyoruz kulüp üyesi olarak AİHM başvuru sürecimiz hakkında bilgi almak istiyorum yazdım okudular mesajı kimse cevap verdi.

Akşama doğru bir daha yazdım cevap vermeyecekseniz ne diye whatsapp hattı açıyorsunuz, en son sabah benim mesajı gördükten sonra girmediler. Maşallah çok profesyonel yönetiliyor kulüp.
                      En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 12.01.2021, 23:12.

Yorum

• Ali Sürmen'i kulupten uzaklaştıramayan bir camiadan kusura bakmayın da hiçbir b*k olmaz
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://twitter.com/avniaker1461/sta...51719905009664

Ben, babam, dayılarım için şu twitter paylaşımındaki arkadaşa dilekçeleri imzalalayıp verdim.
                          Arkadaşlar sizler de kendisi ile twitterdan iletişim kurabilir misiniz?

Ayrıca kulübün whatsapp hattı varmış, oraya yazım neden AİHM'e gitmiyoruz kulüp üyesi olarak AİHM başvuru sürecimiz hakkında bilgi almak istiyorum yazdım okudular mesajı kimse cevap verdi.

Akşama doğru bir daha yazdım cevap vermeyecekseniz ne diye whatsapp hattı açıyorsunuz, en son sabah benim mesajı gördükten sonra girmediler. Maşallah çok profesyonel yönetiliyor kulüp.
                          Kulübün her biriminde vasıfsız insan var.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Feragat mı etmişler
                              Bunlar nasıl bir sahtekar topluluk,yönetiminden taraftarına kadar bu kadar yalan dolanla yaşayan kitle az bulunur.
                              • Memento mori

Yorum

• AİHM başvurusu ne oldu, süreç nedir bilen var mı? Çünkü şüphe duyuyorum bu yönetimden.
                                Geçen sene Fenerbahçe ile ortamın gerildiği bir dönemde şöyle bir açıklama yapmıştı kulüp:

Satır arasında ise şöyle bir şey var: "Türkiye’de artık güçlünün hukuku değil hukukun gücü vardır!" Yani yıllardır Trabzonspor camiasının iddia ettiği şeyin tam tersi söylendi burda. Sorarlar adama madem ülkede hukukun gücü var da 10 senedir niye hakkını Avrupa mahkemelerinde arıyorsun diye.

Şüphe duyduğum yer burası. Bunları söyleyen yönetim, AİHM'e TFF'yi ve doğal olarak onu yönlendiren siyaseti suçlu çıkaran bir başvuruyu göze alır mı?
                                En son Sefa Alış tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 02:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X