Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet Ağaoğlu: "CAS için gideceğiz. CAS için 1-2 milletvekilimiz de bize eşlik edecek."
    Gidecek vekillerin kim oldugu onemli mesela huseyin ors ise iciniz rahat olsun
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ahmet Ağaoğlu: "CAS için gideceğiz. CAS için 1-2 milletvekilimiz de bize eşlik edecek."
      Aldı beni bir korku
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Cora, Sula gibi vekillerse Reis'ten habersiz bırakın Reis'in fenerine ceza aldıracak davaya katılmayı tuvalete bile gidemezler. Gidecek vekiller kimler çok merak ediyorum bende.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Bu vekiller acaba yıllardır nerdeydiler? Sokakta, statta, sosyal medyada yapılan şike eylemlerine kaç kere destek verdiler?

Göstermelik, ucuz işler peşinde koşmaya devam...
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Korkarim yine bize hüsran.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şu durumda bize destek çıkacak akp milletvekili olduğunu sanmıyorum. Tam tersi chp milletvekili olacak diye düşünüyorum. Sonra sen gel olaylara. Fetöcü mü oluruz hdpli mi medyada Allah bilir
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bir seyi yalandan istemek sanirim boyle oluyor; rekor oy bekliyorum ha gayret....
                ıslak imza....

Yorum

• 15 Mart'ta dava kesin görülecek mi?
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Keşke Ağaoğlu hiçbir vekili yanında götürmeyip Trabzonspor üzerinden reklam yapmasına izin vermese.
                    O iki vekil büyük ihtimalle şikenin kimler tarafından örtbas edildiği ile ilgili 2 kelam etmeyen, suya sabuna dokunmayan olaylara "ateşli" yorumlar yapan, yarın parti liderleri "bu konulara fazla girmeyin" dese köşesine çekilecek olan, Trabzon'a şirin gözükme çabasındaki vekillerdir.

Yorum

Cora, Sula gibi vekillerse Reis'ten habersiz bırakın Reis'in fenerine ceza aldıracak davaya katılmayı tuvalete bile gidemezler. Gidecek vekiller kimler çok merak ediyorum bende.
                      Bence Hüseyin Örs banko. Hem muhalif, hem de hasta Trabzonsporlu. Chp'den Ahmet Kaya'nın gideceğini sanmıyorum . Boğazına kadar devlet bankalarına borçlu, bakan telefonlarıyla haciz kaldırtan Trabzonspor yönetimi, seçime iki hafta kala 2 muhalif vekille o görüntüyü ver(e)mez. Salih Cora desen imkan ihtimal yok. Ya Muhammed Balta ya da başka bir şehirden Trabzon kökenli bir Akp vekili de eşlik edebilir.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Hüseyin Örs banko. Hem muhalif, hem de hasta Trabzonsporlu. Chp'den Ahmet Kaya'nın gideceğini sanmıyorum . Boğazına kadar devlet bankalarına borçlu, bakan telefonlarıyla haciz kaldırtan Trabzonspor yönetimi, seçime iki hafta kala 2 muhalif vekille o görüntüyü ver(e)mez. Salih Cora desen imkan ihtimal yok. Ya Muhammed Balta ya da başka bir şehirden Trabzon kökenli bir Akp vekili de eşlik edebilir.
                        1 muhalif 1 iktidar yanlisi diyorsun yâni =) ?
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kararin alehimize cikma ihtimali yok 1 ay once casin yayinladigi bultende turkiyede ki şikeyi ornek vermesi tutarliliginin gostergesi karar lehimize cikacak ve fifa disiplin komitesine gorus davayi diyecek..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 15 Mart'a son 3 gün
                            8 yıllık çilemiz bitsin
                            2010-2011 şampiyonluğumuz tescil edilsin
                            SPOR KANALLARI AĞLAYARAK VERSİN ACI HABERİ
                            ASPOR KIRMIZIYI ÇAKSIN
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Bir mail kampanyası şart tam da bu zamanda

Yorum

• Şeytan Rıdvan başka bir seytanin TFF başkanı olacağını söylemiş. Hani 3 milyon fetocu taraftarımız vardır diyen şeytanın.

Hepsi şikeci, hepsi ahlaksız hepsi şerefsiz
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X