İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu: "CAS için gideceğiz. CAS için 1-2 milletvekilimiz de bize eşlik edecek."Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Cora, Sula gibi vekillerse Reis'ten habersiz bırakın Reis'in fenerine ceza aldıracak davaya katılmayı tuvalete bile gidemezler. Gidecek vekiller kimler çok merak ediyorum bende.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Keşke Ağaoğlu hiçbir vekili yanında götürmeyip Trabzonspor üzerinden reklam yapmasına izin vermese.
O iki vekil büyük ihtimalle şikenin kimler tarafından örtbas edildiği ile ilgili 2 kelam etmeyen, suya sabuna dokunmayan olaylara "ateşli" yorumlar yapan, yarın parti liderleri "bu konulara fazla girmeyin" dese köşesine çekilecek olan, Trabzon'a şirin gözükme çabasındaki vekillerdir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCora, Sula gibi vekillerse Reis'ten habersiz bırakın Reis'in fenerine ceza aldıracak davaya katılmayı tuvalete bile gidemezler. Gidecek vekiller kimler çok merak ediyorum bende.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Hüseyin Örs banko. Hem muhalif, hem de hasta Trabzonsporlu. Chp'den Ahmet Kaya'nın gideceğini sanmıyorum . Boğazına kadar devlet bankalarına borçlu, bakan telefonlarıyla haciz kaldırtan Trabzonspor yönetimi, seçime iki hafta kala 2 muhalif vekille o görüntüyü ver(e)mez. Salih Cora desen imkan ihtimal yok. Ya Muhammed Balta ya da başka bir şehirden Trabzon kökenli bir Akp vekili de eşlik edebilir.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kararin alehimize cikma ihtimali yok 1 ay once casin yayinladigi bultende turkiyede ki şikeyi ornek vermesi tutarliliginin gostergesi karar lehimize cikacak ve fifa disiplin komitesine gorus davayi diyecek..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Şeytan Rıdvan başka bir seytanin TFF başkanı olacağını söylemiş. Hani 3 milyon fetocu taraftarımız vardır diyen şeytanın.
Hepsi şikeci, hepsi ahlaksız hepsi şerefsizNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum