Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hmm diyorum ki Trabzondaki arkadaslar toplanip Baskana danissa fena mi olur? Burda üye olan ve Trabzonda yasayan arkadaslara sesleniyorum! En azindan idmanlara gidip baskani gördügünüzde ona bir seslenseniz? Bu sessizlik hic hosuma gitmiyor! Bir kac hafta denildi yahu bu neyin nesi? Biraz baski altina alin...

Yorum

• Yeri burasımıdır bilemiyorum ama Tff başkanlığı için Nihat Özdemir aday olacak diyorlar , malum işlerinden dolayı Cumhurbaşkanının büyük desteğini aldığı belli kesinlikle, adaylığı açıklanırsa Trabzonspor camiası olarak çok sert bir açıklama yapılmasını bekliyorum bu taşeron asla TFF başkanı olmamalı.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Eğer Nihat Özdemir TFF başkanı olursa hiç öyle Cas’la şike davasıyla, transferle falan uğraşmayalım..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeri burasımıdır bilemiyorum ama Tff başkanlığı için Nihat Özdemir aday olacak diyorlar , malum işlerinden dolayı Cumhurbaşkanının büyük desteğini aldığı belli kesinlikle, adaylığı açıklanırsa Trabzonspor camiası olarak çok sert bir açıklama yapılmasını bekliyorum bu taşeron asla TFF başkanı olmamalı.
          Oy bile verebilirler, malesef ki neler yaşadık geçmişte.

Yorum

• Ağaoğlu yönetimi bakalım bu adaylığa nasıl tepki verecek?

Yorum

• Limak grubunun pardon nihat özdemirin tff adaylığıyla bu başlık nice 12000 sayfalar görür artık.

Fakat niyeyse ben bu kişilere, yaşananlara kızamıyorum artık, Nazım'ın şiirinde dediği gibi; kabahatin çoğu sende kardeşim.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Şu adamı desteklersek yazık gerçekten.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ağaoğlu yönetimi bakalım bu adaylığa nasıl tepki verecek?
                  Tepki bile veremez, hatta lehine oy bile verir. Artık Trabzonspor'u, seçilen başkanları, yönetecek iradeyi ellerinde bulunduramıyor maalesef.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Atanmış bir başkan daha geliyor TFF'ye yani batış devam edecek.

Limak ihale almasıyla ünlü tıpkı atanmış başkan'ın sağlam fetöcü olması gibi.

Bizimkiler tepki gösteremez o yürek ve bağımsızlık yok maalesef hem ekonomik yönden hemde göbek bağından zira o bakanların hiç biri boş bırakmaz. Hani taraftar güç verse belki karşılık bulur yönetimde ama o da yok.

Neyse tiyatro izlemeye devam
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Nihat şike davasının önemli aktörlerinden birisidir. Aziz'le Erdoğan'ın arasındaki en önemli köprülerden birisi olarak tarif ediliyordu. Şu adama kalkarlar da oy verirlerse kalıplarını...! Ki verecek gibi de duruyorlar.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nihat şike davasının önemli aktörlerinden birisidir. Aziz'le Erdoğan'ın arasındaki en önemli köprülerden birisi olarak tarif ediliyordu. Şu adama kalkarlar da oy verirlerse kalıplarını...! Ki verecek gibi de duruyorlar.
                        Ağabey verecekler, emin ol.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Trabzonspor artık Trabzon'lunun iradesinde değildir. Sat derlerse satarız, al derlerse alırız,sus derlerse susarız ama göstermelik olarak da çıkar başkan bir-iki tane sağlam sallar bizler de avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlarız..

Yorum

• destekle derseler destekler bızım kuklalar hıc suphem yok adamlar ne yapsa ne deseler yutuyoruz zaten bır yunanlılıgımız kalmıstı onuda dedıler sagolsunlar sehırden bır ıkı cılız ses dısında tepkı yok utanıyorum utanıyorum utanıyorum trabzondan..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bana öyle geliyor ki yakın zamanda Uefa yetkililerin hoşuna gitmeyecek bir karar çıkacak CAS'tan, kendilerini töhmet altına bırakan. Bugün Uefa'nın Trabzonsporun üstüne gelmesinin sebebi bu.
                              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Su Italya'daki kupanin el degistirdigi olayi en ince ayrintisina kadar bilen veya arastiran birisi yok mu ?

Orda da 6-7 yil sonra Juventus'un kupasi elinden alindi.

Orda da bizim ulke federasyonuna benzer kararlar verdiler ilk basta. ( Hemen kume dusuruldu ancak kupa daha sonra el degistirdi )

Bizim surece benzer seyler oldu yani.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 18.05.2019, 02:24.
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X