Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Koç aynı şeyin lacivert olanı pek fark göremiyorum. Yargıtayı tehdit ediyor Aziz şike yapmadı diyor ama aynı Aziz'i seçimde hile yapmakla suçluyor. Garip.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• görüyorsunuz daa herkes alikoç yalakaliginin pesinde, mustafa denizli , o yapmacik hiyar çok begenilen çok sevilen önder özen nonoşu, sansal büyüka, falanlar filanlar daha niceleri...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Koc: "Eger Yargitay istemedigimiz bir karar verirse size (taraftar) yine ihtiyacimiz olacak."

Teşekkür ederim
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• büyük beklentinin sonunda hayal kırıklığı olur, hiç şaşmaz.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Koç aynı şeyin lacivert olanı pek fark göremiyorum. Yargıtayı tehdit ediyor Aziz şike yapmadı diyor ama aynı Aziz'i seçimde hile yapmakla suçluyor. Garip.
            bunlar bu kadar yüzsüz, seref yoksunu, utanmaz, rezil, kepâze, pislik kisiler... insan bile diyemiyorum... sirin gözükme çabalarini yediklerim...
            ulan kimse kimsenin oruç tutup tutmamasina karisamaz, ama oruç tutmayip milletin önünde su içip 2 lafindan 1'ini ALLAH olan birisi nedir açiklayabilir misiniz bana ?? agzina yandigimin yapmacigi seni... aziz bundan bin kat daha samimi ve dürüst, serefsizin en serefsizidir o ayri mesele...
            haona bakin hele, kötümün kenari :
            "En büyük teşekkür aileme. Dönüşü olmayan bir yola çıkmamda, her türlü iftiraya göğüs germemde yanımda oldular. Bugün dediler ki, 'Kaybetsen de üzülme, Allah en hayırlısını verir'. Allah doğrunun yanında olur."
            nyonyonoynyoooo
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gün gelecek herkes hesap verecek usta.

Yorum

Ali Koc: "Eger Yargitay istemedigimiz bir karar verirse size (taraftar) yine ihtiyacimiz olacak."
                Ee o zaman bunlar kendi kararlarını versinler, Yargıtay'a ne gerek var?

Gerçi benim de dediğim laf şimdi. Zaten öyle yapmıyorlar mı?
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen art niyetli bir adamsın ben taraftarlar arasında ki husumetten bahsediyorum sen şovmenlik peşindesin.Gidisat iyiye gitmiyor taraftar arasında illa birilerinin ölmesini gerek ben bunu anlatmaya çalışıyorum sen ne derttesin Allah akıl fikir versin
                  Mesut bırak kardeşim laf salatasını Mesut. Sen sevgi pıtırcığı olmaya çalışırken adamlar daha dakkasında senin o endişelendiğin taraftarıyla herkesi tehdit ediyor.

Her haltı yiyen adamlar. Adamlar husumeti yaratan taraf. Nefretin kaynağı taraftarıyla yönetimiyle kendileri. Bundan Trabzonspor ve taraftarına sen nasıl pay çıkartırsın ya! Ne yapmışız da husumet yaratmışız söylesene? Bir tek şey söyle bana sadece hakkını dillendirmek ve aramaktan başka, bir tek şey söyle Trabzonspor taraftarının yaptığı, nefreti körüklediği, husumeti arttıran.

İnsaf, insaf!

Ulan sesimiz soluğumuz çıkmıyor stadımızda şike bile diyemiyoruz neredeyse hala da nefretin, husumetin, kavganın tarafı oluyoruz. Yuh artık yani.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Günahkar takımın günahkar başkanı

pisliğinizde boğulup yok olun
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Ali Koç denen adam otursun rahmetli ağabeyi Mustafa Koç'un Fetullah'dan hediye aldığı ananasları yesin tesbihi çeksin...İki tane başkan adayı çıkarmışlar biri malum fetullahçılarla göbekli göbekli top oynuyor öteki fetullahin gönderdiği tesbihi çekip yüzsüz yüzsüz taraftarla kıçımı kurtarırım ayağına yatıyor...

500 kişiyle mahkeme önünde eylem yaptılar 3000 küsür kişiyle iyi hatırlıyorum Kadiköy iskelesinde toplanıp iktidara ayar vermeye çalıştılar...3500 kişiyi medyadakı fenerlilerle milyonlara çevirip birilerinin gözünü korkutmaya çalıştılar başarılı da oldular...Şike mevzusundan sonraki ilk seçimde 30 Mart seçimlerinde gerçek ortaya çıktı...Akp yüzde 45 oyla geçtim şikeyi 17 25 Aralık varken bile oy kaybetmedi...Basının şişirmesiyle koca ülkeyi kandırdılar...Türkiye'de oyunu fener için kullanacak adam sayısı 100 bini geçmez...Rakamları basındaki kevaşeleriyle tersyüz etmeyi çok iyi biliyorlar...

Peki biz ne yaptık bu süreçte?

-Gs bjk medyasını kullanamadık
                      -Mahkeme önunde toplanamadık
                      -Trabzon'da miting yapmadık
                      -İstanbul'da miting yapmadık
                      -Trabzonspor başkanını bağımsız aday çıkarıp etrafında birleşemedik

Say say bitmez ürkekliğimiz samimiyetsizliğimiz...Bu dava henuz bitmedi ama kaybedersek onlar yüzünden değil kendimizden bunu herkes böyle bilsin...
                      En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 03.06.2018, 21:37.
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        büyük beklentinin sonunda hayal kırıklığı olur, hiç şaşmaz.
                        Usta'nin yakışıklısı. Hele bir de yabancı hoca getirirse o zaman cümbüş başlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Izleyin ve cümbüşü seyreyleyin.
                          Azizin gitmesi bizim için çok hayirli olacak.
                          Ali Koç'un ben de çok büyük başarılara imza atacağını düşünmüyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• A.K. denen eleman bizzat sandıkların başında bekledi şikeci başkanı hile, hırsızlık yapmasın diye. Basit bir seçim için bile "güvenmedikleri" başkanlarının şike yapmadığına cidden inanıyorlar mı?

Eğer bu ülkede yargı gerçekten bağımsız olsaydı ve namuslu insanlar sindirilmeseydi bu akşam yargıyı tehdit edecek gücü kendinde bulabilir miydi?

Bu ülkeden adalet, hak, hukuk gibi kavramlar kazınmış ve çıkarılmıştır.

Allah'ın laneti üzerlerine olsun.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Biz kendimize kızıyoruz siyasetin oyuncağı olduk diye ama fb siyasetin tam o..usu olmuş, aziz ali kapışmasının fb sevgisiyle uzaktan yakından alakası yok. İkiside sırtını belli bir kitleye yaslamanın derdinde.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Aziz Yıldırım iktidarın, Ali Koç ise muhalefetin adayıydı.
                                Kazanan iktidar karşıtları oldu.
                                Zamanla bu dediğim cümlelerin Fenerbahçe camiasını bitireceğini hep birlikte göreceğiz.
                                Adalet kavramı artık net olarak Fenerbahçe'nin karşısında işleyecek. (yani doğru yerde..)
                                Ayrıca A.K'un yargıtaya bu kadar yüklenmesinin altında acı gerçekler var.
                                O KUPA BU ŞEHİRE GE-LE-CEK!
                                Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X