Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sporting Gijon kulübünün basın sözcüsünün açıkladığı Poves'in futbolu bırakma kararında ders niteliğinde ifadeler bulunuyor. Kendisini anti-sistem futbolcusu olarak tanımlayan Poves bankacılık sistemini reddettiği için kulüpten alması gereken son maaşını da geri çevirdi. Futbolcunun İspanya kaynaklı internet siteleri ve gazetelere yansıyan açıklamalarında kullandığı "Futbolun içinde kalmaya başladıkça her şeyin parayla ilgili olduğunu görüyorsunuz. Bu çok acı bir şey" ifadeleri dikkat çekici.

KAPİTALİZM ÖLÜM DEMEKTİR

Bu kirli sistemin bir parçası olmaya daha fazla dayanamayacağını söyleyen Poves, "Ben küçükken bu oyunu büyük bir sevgiyle oynardım. Ama şimdi farkına varıyorum ki futbolda her şey para demek. Bu futbol kirlidir ve hepimiz kandırılıyouz. Afrika'daki, Amerika'daki, Asya'daki insanların ölümleri üzerinden para kazanılan bir sistemin parçası olmak istemiyorum" diyerek profesyonel futbolculuğu bırakma kararını açıkladı. Profesyonel futbolun para ve sahtekarlık üzerine kurulu olduğunu dile getiren Poves, 'kapitalizm ölüm demektir' ifadesini de kullandı. Öte yandan, Javi Poves'in ayrılmadan önce kulüp tarafından tesis edilen otomobili de kabul etmedi. Sporting Gijon ile olan sözleşmesini fesh eden futbolcu bundan sonraki hayatında bol bol okuyarak çok çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak istediğini söyledi.
    (10 Ağustos 2011)

En son My tarafından düzenlendi; 09.01.2019, 04:42.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike davası üzerine hiçbir yönetim gitmedi.
        Halihazırdaki yönetim hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranıyor.
        Muhtemelen kulüp başarısı ile o seneyi unutturacaklar.

Yönetimler içinde mesele ile en fazla ilgilenen bütün yanlışlarına rağmen Usta yönetimi.

Bekleyip göreceğiz.
        Garip şeyler oluyor.
        Hukuksal süreçte doğru düzgün bir avukat tutup meseleyi takip edememekten bahsediyoruz.
        Olan avukatları da itibasızlastırmaktan.
        Bunun daha ötesi yok!
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Hikmet Karaman: "Takım başarılı olmayınca taraftarın nabzı yükseliyor. Trabzonspor 8 yıldır şampiyon olamadı. Haybeye giden 3 sene de var..." (61Saat)

Hikmet Karaman: "Bir defa Rizespor camiası Trabzonspor’un büyüklüğünü kabul edecek. Trabzonspor camiası ile yaşadığı şampiyonluklarla büyük bir takım. Oraya saygı duyacaksın. Rizespor ne? 3-4 senede bir düşen çıkan, yapılanmaya giden bir camia."

La havleee...

Hikmet Karaman, Rizespor'un küme düştüğü dönemde Trabzon-Bursa maçının ardından yaptığı “Bu şehir bunu unutmaz” sözüyle ilgili konuştu; "O cümle benden gelen bir cümle değildi. Başkanın söylememi istediği bir cümle idi. Bende o anki psikoloji ile çıktım söyledim."

Hikmet Karaman: "Söylediğim cümlenin bugün itibariyle doğru olmadığını düşünüyorum. Anlık bir durumdu. Ancak bu sözü Trabzonspor'a söylemedim. Hedefimdeki kişi için dedim. Ağır cümleydi ama yine o kişi için bunu derim."
          En son My tarafından düzenlendi; 12.01.2019, 16:53.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlginç.

Yorum

Hikmet Karaman: "Takım başarılı olmayınca taraftarın nabzı yükseliyor. Trabzonspor 8 yıldır şampiyon olamadı. Haybeye giden 3 sene de var..." (61Saat)

Hikmet Karaman: "Bir defa Rizespor camiası Trabzonspor’un büyüklüğünü kabul edecek. Trabzonspor camiası ile yaşadığı şampiyonluklarla büyük bir takım. Oraya saygı duyacaksın. Rizespor ne? 3-4 senede bir düşen çıkan, yapılanmaya giden bir camia."

La havleee...

Hikmet Karaman, Rizespor'un küme düştüğü dönemde Trabzon-Bursa maçının ardından yaptığı “Bu şehir bunu unutmaz” sözüyle ilgili konuştu; "O cümle benden gelen bir cümle değildi. Başkanın söylememi istediği bir cümle idi. Bende o anki psikoloji ile çıktım söyledim."

Hikmet Karaman: "Söylediğim cümlenin bugün itibariyle doğru olmadığını düşünüyorum. Anlık bir durumdu. Ancak bu sözü Trabzonspor'a söylemedim. Hedefimdeki kişi için dedim. Ağır cümleydi ama yine o kişi için bunu derim."
              Vay be gerçekten bunları mı demiş.
              360 derece kıvırma
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay be gerçekten bunları mı demiş.
                360 derece kıvırma
                Abi yanlışın olmasın, 360 derece kıvırırsa aynı noktaya geri döner.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaten konuşmasının bir yerinde "bugün olsa yine derim" de diyor Yanal için.
                    Murat

Yorum

Hikmet Karaman: "Takım başarılı olmayınca taraftarın nabzı yükseliyor. Trabzonspor 8 yıldır şampiyon olamadı. Haybeye giden 3 sene de var..." (61Saat)

...[/B]"
                      Keşke röportajı yapan "Trabzonspor 8 yıldır şampiyon olamadı" cümlesini açmasını/açıklamasını isteseydi...

Yorum

• En son haber Ekrem İmamoğlu haberinde "şike kumpasında" Fener'e şikeci dedi diye haber yapıyor.

Ben bunlar kadar ... başka yerde görmedim
                        En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 16.01.2019, 15:21.
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Göksel Gümüşdağ: "Eğer siyaset, futbola müdahale etmiş olsaydı Çaykur Rizespor ya da İstanbul BŞB küme düşmezdi."

İtiraf gibi açıklama
                          Murat

Yorum

• Dun aksam birkez daha gorundu ki 2011 mucadelesi bir kupadan cok daha fazlasidir..bu mucadele kazanilmadan turk futbolunda adalet saglanmadan şikeciler ve uzantilari futboldan temizlenmedikce trabzonspor bu haramiler izin verdigi yere kadar gidebilir ancak sofralarinda meze olur tiyatrolarinda figuran..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dun aksam birkez daha gorundu ki 2011 mucadelesi bir kupadan cok daha fazlasidir..bu mucadele kazanilmadan turk futbolunda adalet saglanmadan şikeciler ve uzantilari futboldan temizlenmedikce trabzonspor bu haramiler izin verdigi yere kadar gidebilir ancak sofralarinda meze olur tiyatrolarinda figuran..
                              Aynen öyle
                              VAR da hikaye
                              Dün akşam gördük
                              Yine açıkça doğradı MELER
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle
                                VAR da hikaye
                                Dün akşam gördük
                                Yine açıkça doğradı MELER
                                2011 deki gibi artik yaklastirmiyorlar bizi hedefe akillandilar erkenden fisimizi cekip isi bitiriyorlar bakiyorlar geliyoruz yeniden şike yaptircaklar bize hemen tedbirlerini aliyorlar..kabinede ki 4 tane trabzonlu bakanada yazik cikip biri agzini acsa adaletli olun diye cesaret edemeyecekler dogramaya bizi ama islerine geliyor onlarinda cantada keklik nede olsa trabzon..
                                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 21.01.2019, 15:32.
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X