Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike sürecinde İktidarı, muhalefeti hepsi emek hırsızı AY ve takımını koruma yönünde davranmıştır.

Bu yüzden hepsi aynı benim gözümde
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Neyse...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şike olayında bir partiyi savunan adam çıkıp ben Trabzonspor'luyum demesin.

güç şuan iktidarın elinde hemde hiç olmadığı kadar adaleti engelleyen kişi açık ve net. bunu bilipte hala o partiyi savunuyorsan öte dur bu takımdan bize en çok zararı verenler sizlersiniz çünkü tepki koymaktan uzak kalanlarsınız.

öteki partilerinde bir farkı yok onlarda şikecilere sahip çıktı o yüzden tüm partilerin rivrivriv
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Aslinda ben son yasananlarin ardindan mantik cercevesinde dusundugumde kupanin mevcut erk tarafindan bize verilme olasiliginin hic de sandigimiz kadar dusuk olmadigina inaniyorum..once esad kandirdi sonra pkk feto kandirdi son olarak barzani kandirdi mevcut siyasi yonetimi ve bunu kendi agizlariyla soylediler dimi.. yarin bir gun cikip şike lobisi bizi kandirmis deyip kupayi bize verme ihtimalleri hic de kucumsenmeyecek kadar yuksek ..ne de olsa kandirilmaya meyilliler şike lobisi de kandirmis olabilir siyasi erki..
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.09.2017, 10:58.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Adamlar kefen giymeye devam diyorlar sürekli olarak kandırılıp aptal yerine konmalarına rağmen bundan zevk alıyoruz bundan size ne diyorlar böylelerine ne anlatabilirsiniz ki!

Referandum olayından sonra çıkıp ben Kıbrısı da verdim dese bunlar çıkar ''yaşa reis iyi yapmışsın zaten ayak bağı oluyorlardı'' der bu konuda ciddiyim şaka yapmıyorum yeter ki bunların taptığı şahsa ve partilerine bişey olmasın.

Ha kupa mı? şampiyonluk mu?

Bizde böyle zihniyetler varken onu geçiniz o iş bitti bizi oyalıyorlar ve bunlar 2 yıl sonra (3 kasım 2019) gitmeden bir daha kupanın lafını ağzınıza dahi almayın Fifa kupayı bize verse bile bunlar fenerli reisleri üzülmesin diye o kupayı götürüp şikebahçe müzesine kendi elleriyle tekrar koyarlar yine şaka yapmıyorum bu konuda da ciddiyim.
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
              ............... affola ...............

Ya Sefer'im sen adamsın ya.
              En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 29.09.2017, 08:39.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamlar kefen giymeye devam diyorlar sürekli olarak kandırılıp aptal yerine konmalarına rağmen bundan zevk alıyoruz bundan size ne diyorlar böylelerine ne anlatabilirsiniz ki!

Referandum olayından sonra çıkıp ben Kıbrısı da verdim dese bunlar çıkar ''yaşa reis iyi yapmışsın zaten ayak bağı oluyorlardı'' der bu konuda ciddiyim şaka yapmıyorum yeter ki bunların taptığı şahsa ve partilerine bişey olmasın.

Ha kupa mı? şampiyonluk mu?

Bizde böyle zihniyetler varken onu geçiniz o iş bitti bizi oyalıyorlar ve bunlar 2 yıl sonra (3 kasım 2019) gitmeden bir daha kupanın lafını ağzınıza dahi almayın Fifa kupayı bize verse bile bunlar fenerli reisleri üzülmesin diye o kupayı götürüp şikebahçe müzesine kendi elleriyle tekrar koyarlar yine şaka yapmıyorum bu konuda da ciddiyim.
                Sanki ben yazdim abarti sananlar olacaktir ama gerçekten böyleleri de var, ve az degiller...
                İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya Sefer'im sen adamsın ya.
                tesekkürler âbi, yazayruk biseler haole =)
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sözde büyük Trabzonsporlu siyasiler nerede .neden Halit Şahine destek vermiyorlar.cb ile görüşmesini sağlamıyorlar

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslinda ben son yasananlarin ardindan mantik cercevesinde dusundugumde kupanin mevcut erk tarafindan bize verilme olasiliginin hic de sandigimiz kadar dusuk olmadigina inaniyorum..once esad kandirdi sonra pkk feto kandirdi son olarak barzani kandirdi mevcut siyasi yonetimi ve bunu kendi agizlariyla soylediler dimi.. yarin bir gun cikip şike lobisi bizi kandirmis deyip kupayi bize verme ihtimalleri hic de kucumsenmeyecek kadar yuksek ..ne de olsa kandirilmaya meyilliler şike lobisi de kandirmis olabilir siyasi erki..
                    Kupamızın verilmesi adına umutlu olmamızı sağlayan haklı bir neden daha
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar ;
                      siyasi olarak bir tartışmaya çekilecek tüm mesajları affınıza sığınarak sildim.
                      bu tartışma bize bir yarar getirmeyecektir.
                      aksine bizi birbirmimizde uzaklaştıracaktır.
                      lütfen
                      süreçler bellidir , yaşananlar gün gibi ortada
                      tekrar affola mesajlarınızı sildiğim için
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar ;
                        siyasi olarak bir tartışmaya çekilecek tüm mesajları affınıza sığınarak sildim.
                        bu tartışma bize bir yarar getirmeyecektir.
                        aksine bizi birbirmimizde uzaklaştıracaktır.
                        lütfen
                        süreçler bellidir , yaşananlar gün gibi ortada
                        tekrar affola mesajlarınızı sildiğim için
                        Çok doğru yapmışsınız.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sözde büyük Trabzonsporlu siyasiler nerede .neden Halit Şahine destek vermiyorlar.cb ile görüşmesini sağlamıyorlar
                          Bak şimdi beni bir gülme aldı işte. Bence randevuyu Trabzon'daki seçim çalışmaları sırasında biz AKP olarak Trabzonspor'a kupasını verecektik, CHP engel oldu diyen vekil ayarlasın. Haberi aşağıya da ekliyorum ki kimsenin aklından uydurduğum vs geçmesin.

Avukat Salih Cora “2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Trabzonspor o yıl 82 helal puanla şampiyon olmuştur. O dönem şikeye bulaşan Fenerbahçe'nin başkanından malzemecisine kadar herkes AK Parti döneminde yargılanmış ve cezalandırılmıştır.” dedi.

ŞİKE SÜRECİNDE CHP DİK DURAMAMIŞTIR

Sözlerini devam ettiren Cora, CHP'nin şike sürecinde dik duramadığını belirterek şunları ifade etti:

“Fenerbahçe'nin haksız olduğu UEFA ve CAS tarafından tescil edilmiştir. Fenerbahçe Başkanı şike sebebiyle yargılanmış, ceza almış ve bu cezası da Yargıtay tarafından onanmıştır. Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'ndan men edilmiştir. Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi ve cürüm malı olan kupanın hak sahibi Trabzonspor'a teslim edilmesinin önünde hiç bir engel yoktur. Ancak Fenerbahçe'nin ve yayıncı kuruluşun göstermiş olduğu lobi ile beraber bu süreç engellenmeye çalışılmaktadır. Muhammet kardeşimizin demokratik tepkisini anlayışla karşılıyoruz. Unutulmasın ki Türkiye'de şike AK Parti döneminde çıkartılan 6222 sayılı kanun ile suç kapsamına alınmış ve yine AK Parti döneminde yapılan yargılama ile Trabzonspor'un hakkını gasp edenler cezalandırılmıştır. Muhammet kardeşimize Ankara'ya yürüdüğü zaman mutlaka CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye uğramasını tavsiye ediyoruz. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aziz Yıldırım'ı cezaevinde ziyaret etmiş ve o dönem kendisine destek çıkarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı olmasını teklif etmiştir. CHP hiçbir zaman şikenin karşısında duramamıştır. Eğer o dönem muhalefet dik duruş göstermiş olsaydı Trabzonspor'un kupasının tesliminin süreci hızlanabilirdi. Muhammet kardeşimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gittiğinde kendisine Akyazı Stadyumu için de teşekkür etmeyi ihmal etmesin. Ben kendisinin almış olduğu bu karara saygı duyuyorum. Kendisine kolaylıklar diliyorum.”
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bak şimdi beni bir gülme aldı işte. Bence randevuyu Trabzon'daki seçim çalışmaları sırasında biz AKP olarak Trabzonspor'a kupasını verecektik, CHP engel oldu diyen vekil ayarlasın. Haberi aşağıya da ekliyorum ki kimsenin aklından uydurduğum vs geçmesin.

Avukat Salih Cora “2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Trabzonspor o yıl 82 helal puanla şampiyon olmuştur. O dönem şikeye bulaşan Fenerbahçe'nin başkanından malzemecisine kadar herkes AK Parti döneminde yargılanmış ve cezalandırılmıştır.” dedi.

ŞİKE SÜRECİNDE CHP DİK DURAMAMIŞTIR

Sözlerini devam ettiren Cora, CHP'nin şike sürecinde dik duramadığını belirterek şunları ifade etti:

“Fenerbahçe'nin haksız olduğu UEFA ve CAS tarafından tescil edilmiştir. Fenerbahçe Başkanı şike sebebiyle yargılanmış, ceza almış ve bu cezası da Yargıtay tarafından onanmıştır. Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'ndan men edilmiştir. Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi ve cürüm malı olan kupanın hak sahibi Trabzonspor'a teslim edilmesinin önünde hiç bir engel yoktur. Ancak Fenerbahçe'nin ve yayıncı kuruluşun göstermiş olduğu lobi ile beraber bu süreç engellenmeye çalışılmaktadır. Muhammet kardeşimizin demokratik tepkisini anlayışla karşılıyoruz. Unutulmasın ki Türkiye'de şike AK Parti döneminde çıkartılan 6222 sayılı kanun ile suç kapsamına alınmış ve yine AK Parti döneminde yapılan yargılama ile Trabzonspor'un hakkını gasp edenler cezalandırılmıştır. Muhammet kardeşimize Ankara'ya yürüdüğü zaman mutlaka CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye uğramasını tavsiye ediyoruz. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aziz Yıldırım'ı cezaevinde ziyaret etmiş ve o dönem kendisine destek çıkarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı olmasını teklif etmiştir. CHP hiçbir zaman şikenin karşısında duramamıştır. Eğer o dönem muhalefet dik duruş göstermiş olsaydı Trabzonspor'un kupasının tesliminin süreci hızlanabilirdi. Muhammet kardeşimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gittiğinde kendisine Akyazı Stadyumu için de teşekkür etmeyi ihmal etmesin. Ben kendisinin almış olduğu bu karara saygı duyuyorum. Kendisine kolaylıklar diliyorum.”
                            Bizle dalga geçmiş sayın vekil

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizle dalga geçmiş sayın vekil
                              Hepsi aynı
                              Şike sürecinde emek hırsızlarının yanındaydılar
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'dan şike mücadelesinde dev adım!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, tek amaçlarının temiz futbol ve adaletin yerine gelmesi olduğunu belirterek, seslerini daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyurmak için PR şirketiyle anlaştıklarını söyledi.

Trabzonspor'dan şike mücadelesinde dev adım!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, şike süreci ile ilgili verilen mücadeleler hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda haklarının geri alınması amacıyla UEFA ve CAS süreçlerinden sonra FIFA’ya başvurduklarını belirten Bülbüloğlu, "2010-11 sezonu şampiyonluk hakkımız verilmesi için FIFA’ya müracaatımız var. Hem UEFA hem de CAS o sezon şike yapıldığını tescilledi. Ancak yerel federasyonlara müdahale etme yetkisinin olmadığını belirterek, bizim yaptığımız başvuruları reddetti. Biz de FIFA’ya başvurduk. FIFA’nın yerel federasyonlara müdahale yetkisi var" ifadelerini kullandı.

"Sesimizi daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyuracağız"

Trabzonspor’un FIFA’daki mücadelesiyle ilgili PR çalışmalarını iki ayrı şirket üzerinden yürüteceklerini vurgulayan Önder Bülbüloğlu, "Bu konudaki haklılığımızı gösteren tüm argümanları gerekli yerlere ulaştırmak ve bir kamuoyu oluşturulması için PR şirketiyle anlaştık. Biz zaten haklıyız. Ancak bu haklılığımızı daha geniş kitlelere duyurmamız ve destek görmemiz gerekiyor. Güçlü bir lobi faaliyeti yürütmek zorundayız. Avrupa’da şikeye karşı mücadele eden insanların yanı sıra Avrupa’da yıllardır şike mücadelesi veren taraftarlarımız da var. Şimdi tüm bu enerjiyi ortak bir noktada toplamayı amaçlıyoruz. Sesimizi daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyurmak için bu çalışmaları yapıyoruz. Bütün Avrupa’da lobi ve PR çalışmalarımızı iki ayrı şirket üzerinden yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

"Sonuna kadar gideceğiz"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Trabzonspor’un tek amacının temiz futbol ve adalet olduğunu belirterek, "Taraftarlarımız ve camiamız endişe etmesin. Bu konudaki mücadelemiz aynı kararlılıkla sürüyor. Sonuna kadar da sürdüreceğiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
                                61SAAT.COM
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X