Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iho 1 haftada kupayi ve sikecileri küme düsürüyordu. tabi yersen

Yorum

• Hayırlı Cumalar.

Nöbete devam.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TEMYİZ, FIFA ve CAS'tan da sonuç çıkmazsa bu ligden çekilelim.

Bu iğrenç tiyatroyu daha fazla izleyip acı çekmeye, kahrolmaya, ömrü tüketmeye gerek yok.
        Günün sonunda tüm hukuki süreçler bitince ve hala bizim hakkımız verilmemiş ise, bu ligde TRABZONSPOR oyanayamaz..

Tekrar ediyorum..

Delege olarak 1 tane oyum var..Sonuna kadar kullanırım..

Benım gibi binlerce Trabzonsporlu olduğunu biliyorum.

O şikeci aleme meze etmeyeceğiz bu takımı..

Bakın şimdi spor gazeteleri işi çoktan paralele bağlamaya başlamış..

KILIF UZMANLARI, TRABZONSPORU SALLAMAYANLAR..

HAK HUKUK BİLMEYEN , ALLAH KORKUSU OLMAYAN

REZİL GASPCILAR ŞUNU İYİ BİLSİN..

HAKKI GASP EDİLEN TRABZONSPOR BU LİGTE OYNAMAYACAKTIR..

Buna izin vermeyeceğiz.
        şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı Cumalar.

Nöbete devam.
          Hayırlı cumalar herkese.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İhoya kalsa o varken aziz olmayacaktı demirörenin başkanlığı uzun sürmeyecekti kupa 1 aya gelicekti vsvsvsvs.
            Bu adamda güvenim yok bu adama hala destek veremese güvenim yok bu adamla çalışan hukuk kuruluna dahi zerre inancım ve güvenim yok.

Yorum

• Trabzonspor'un talebi reddedildi
              Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun, futbolda şike iddialarına ilişkin davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı ve üye hakimlerin tarafsızlıklarını yitirdikleri iddiasıyla davadan çekilmelerini içeren talep, reddedildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, bir süre önce sunulan dilekçeyi işleme alan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun "reddi hakim" talebini değerlendirdiği öğrenildi.

Mahkemenin, bordo-mavili kulübün bu talebini reddettiği bildirildi.

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarınca davaya bakan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen dilekçede, mahkeme başkanı Metin Tamirci, üye hakimler Mehmet Uğurlu ve Fatma Altun Şahin'in 13 Kasım 2014 tarihindeki duruşmada Trabzonspor'un taleplerine karşı yaklaşımlarının tarafsız olmadığı savunulmuştu.

Davada Trabzonspor'la ilişkili olduğu belirtilen kişilerin beraat emesi sebebiyle Fenerbahçe'nin suçtan zarar görme vasfının ortadan kalktığı öne sürülen dilekçede, bu nedenle duruşmalara katılma hakkı olmayan Fenerbahçe Kulübü'nün duruşmalara katılmasına izin verilmesinin hukuka aykırı olduğu belirtilmişti.

Dilekçede, Tamirci, Uğurlu ve Şahin'in tarafsızlığını kaybettiği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulunularak, davadan çekilmeleri talep edilmişti.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'un talebi reddedildi
                Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun, futbolda şike iddialarına ilişkin davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı ve üye hakimlerin tarafsızlıklarını yitirdikleri iddiasıyla davadan çekilmelerini içeren talep, reddedildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, bir süre önce sunulan dilekçeyi işleme alan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun "reddi hakim" talebini değerlendirdiği öğrenildi.

Mahkemenin, bordo-mavili kulübün bu talebini reddettiği bildirildi.

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarınca davaya bakan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen dilekçede, mahkeme başkanı Metin Tamirci, üye hakimler Mehmet Uğurlu ve Fatma Altun Şahin'in 13 Kasım 2014 tarihindeki duruşmada Trabzonspor'un taleplerine karşı yaklaşımlarının tarafsız olmadığı savunulmuştu.

Davada Trabzonspor'la ilişkili olduğu belirtilen kişilerin beraat emesi sebebiyle Fenerbahçe'nin suçtan zarar görme vasfının ortadan kalktığı öne sürülen dilekçede, bu nedenle duruşmalara katılma hakkı olmayan Fenerbahçe Kulübü'nün duruşmalara katılmasına izin verilmesinin hukuka aykırı olduğu belirtilmişti.

Dilekçede, Tamirci, Uğurlu ve Şahin'in tarafsızlığını kaybettiği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulunularak, davadan çekilmeleri talep edilmişti.
                Her taraftan reddediliyoruz.

İÇERİDEN DIŞARIDAN FARK ETMİYOR

Şikeyi yapan biz, kupası çalınan şikebahçe olsa böyle olmayacağını şikebahçeliler dahil herkes iyi biliyor.

Allah seni 2 cihanda da güldürmesin şikeci, teşvikçi hırsız aziz yıldırım
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Şenol GÜNEŞ;

"4 YIL GEÇTİ ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ?"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın şike süreciyle ilgili yaptığı açıklamaları sorulmasını da değerlendiren başarılı teknik adam, “Hiç girmek istemediğim bir konu. İşte hukukçular bunlar. Bunu söyleyen kulüp başkanı. Ne zaman şike süreci oldu. 4 yıl geçti şimdi mi geldi aklına? Gerçekse çok kolay. Failleri belli. Paraleller var, kareler var, dikdörtgenler var. Kolay, nasılsa hapisteler sorarsın soruşturursun. Fenerbahçe Kulübü inkar mı etmiş? Peki bu kim oluyor? Ben haksızlığa uğramayı çok iyi biliyorum. Ben çok gerçekler biliyorum, söyleyemiyorum çünkü delillendiremiyorum.

Fenerbahçe 'Ben şike yapmadım' diyor. O zaman yapmadığı için Fenerbahçe’yi koruyalım. Bir yanlışlık var. Türkiye’de ortalık bulandırma hikayesi var. Ben o suda olmak istemiyorum. Bana benim zenginliğim yeter. İşte Türkiye’de hukukçular bunlar. Ben tahkime gittiğimde yapılan haksızlığı bugünkü Cumhurbaşkanı da biliyor. Gücün hukuku olmasın dediğim lafı o günlerde söyledim. O gün söylediğimde ben yalnızdım. Hukukun gücü olmalı” şeklinde cevapladı.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Büyüksün 2010-2011 şampiyonu Hocamız efsane kalecimiz Şenol GÜNEŞ

Bu ülkede seni anlayacak, Trabzonspor'un hakkını kurtaracak hukukçular nerede?
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor taraftar gruplarından vira'nın biz dar sokaklarında bestesine yaptıkları ekleme ile ortaya çıkardıkları ve stüdyo kaydı yaptıkları taraftar marşı. Umarım bir gün iç çekişmelerden vazgeçilir ve tüm stadın diline dolanır.

biz dar sokaklarında
                      dinmeyen yağmurunda
                      kendimizi bulduk
                      rengine tutulduk
                      aşık olduk biz sana
                      günleri tükettik
                      ömrümüzü verdik
                      bordo mavi uğruna

sen hayatımda anlam
                      sen bu hayatta kavgam
                      sensin sen dünümde
                      sensin bugünüm de
                      sensin yarınım da sen
                      sensin iyi günde
                      sensin kötü günde
                      sensin aklımda hep sen
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol GÜNEŞ;

"4 YIL GEÇTİ ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ?"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın şike süreciyle ilgili yaptığı açıklamaları sorulmasını da değerlendiren başarılı teknik adam, “Hiç girmek istemediğim bir konu. İşte hukukçular bunlar. Bunu söyleyen kulüp başkanı. Ne zaman şike süreci oldu. 4 yıl geçti şimdi mi geldi aklına? Gerçekse çok kolay. Failleri belli. Paraleller var, kareler var, dikdörtgenler var. Kolay, nasılsa hapisteler sorarsın soruşturursun. Fenerbahçe Kulübü inkar mı etmiş? Peki bu kim oluyor? Ben haksızlığa uğramayı çok iyi biliyorum. Ben çok gerçekler biliyorum, söyleyemiyorum çünkü delillendiremiyorum.

Fenerbahçe 'Ben şike yapmadım' diyor. O zaman yapmadığı için Fenerbahçe’yi koruyalım. Bir yanlışlık var. Türkiye’de ortalık bulandırma hikayesi var. Ben o suda olmak istemiyorum. Bana benim zenginliğim yeter. İşte Türkiye’de hukukçular bunlar. Ben tahkime gittiğimde yapılan haksızlığı bugünkü Cumhurbaşkanı da biliyor. Gücün hukuku olmasın dediğim lafı o günlerde söyledim. O gün söylediğimde ben yalnızdım. Hukukun gücü olmalı” şeklinde cevapladı.
                        hocam gel baskan ol bu takima birak oralari
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hakkımızı alamamamızın en büyük sebebi içimizdeki hainlerdir.Trabzonspor diye bir takım kalmayacak ortada kafaları basmıyor.

Yorum

• Yenildik bu süreci kaybettik. Allahları varsa 2010-2011 sezonunun Süper Kupasını neden oynatmadıklarını açıklasınlar. Allahsız vicdansızlar. Uefa dan FIFA dan mahkemelerden aklansanız bile Allah nezlinde ne bok oldugunuz belli. Evet kaybettik bu dakikadan sonra ne kupa olayı sonuca gider nede başka birşey. Bu olayı kapattılar ne yazik ki her yerden redd yedik. Filmi çekilse şu olayın 10 oskar alır öyle katakulliler yapıldı ki. Allaha havale ediyorum colugunuzdan cocugunuzdan cıkar bu haksızlıklarınız ama unutmayın.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yenildik bu süreci kaybettik. Allahları varsa 2010-2011 sezonunun Süper Kupasını neden oynatmadıklarını açıklasınlar. Allahsız vicdansızlar. Uefa dan FIFA dan mahkemelerden aklansanız bile Allah nezlinde ne bok oldugunuz belli. Evet kaybettik bu dakikadan sonra ne kupa olayı sonuca gider nede başka birşey. Bu olayı kapattılar ne yazik ki her yerden redd yedik. Filmi çekilse şu olayın 10 oskar alır öyle katakulliler yapıldı ki. Allaha havale ediyorum colugunuzdan cocugunuzdan cıkar bu haksızlıklarınız ama unutmayın.
                              Mutlaka yedikleri bu hakkın gazabı çok kötü biçimde çıkacaktır.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam gel baskan ol bu takima birak oralari
                                bunun için birşeyler yapamazmıyız acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X