Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nerede vicdanlar, nerede dürüst oyun?
    Hiç mi utanmanız arlanmanız yok
    Ondan sonra stadlar niye dolmuyor diyorsunuz futbolun baronları, güvenilmeyen bir oyunu, tff'yi ve hakemleri kim izlemeye gelir
    Verin şampiyonluğumuzu
    yeter
    artık yeter
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• haber61-halit-Yahin.jpg

Yolunda bahtında açık olsun Halit Şahin. Sendeki yürekten çok kişiye lazım...
      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Urfa, TFF'li yönetici tarafından üstü kapalı tehdit edilmiş. UEFA, FİFA'ya taşırsanız olayı sizi de küme düşürmek zorunda kalabiliriz diye.

Tam anlamıyla ama tam anlamıyla taşları bağlayıp köpekleri salmışlar arkadaş.

Bu durumun bire bir müsebbibi RTE ve hükümettir.

Sonra da bu duruma yardım ve yataklık eden muhalafettir.

Lanet olsun tüm sebep olanlara da ses çıkarmayanlara da.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aylardir ayni seyleri soyluyoruz kimse kilini kimildatmiyor..bir cirpida milyonlarca avro bonservisler oyunculara verilirken bu is icin trabzonsporun bana gore var olup olmama mucadelesi icin 50 100 bin avro ayrilmadi..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Halit Şahin

25. Gün ziyaretcilerinden Ali Rıza Egemen Abi Bir TrabzonSporlu olarak haklı davaya destek olmak için Ankataya giderken hal hatir sormaya geldi.Eksik olmasin.Trabzonsporu seven herkes ortak fikirde bulusmaliki unutturulmak istediklerini unutmiyalim gencler bu sekilde davalarindan vaz gecmeyip sahiplenmeyi öğrensin

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Duyumcu_‏ @Duyumcu_ 26 dk.26 dakika önce

Günde 1 kez tüm Temiz futbol isteyenler 1 mail atsın FIFA ya 1 tweette TS Yönetimine PR için. 1 dakkanızı almaz.

http://www.stopmatchfixingfenerbahce.com/home/emaillist

Gördüm ve burda paylaşmak istedim forum yöneticilerininde desteğiyle eskisi gibi bi mail kampanyası başlatsak ve mail yağmuruna tutsak FIFA yı cok guzel olur yıllardır beklıyoruz adaleti ama boş boş durmakla olmaz hepımızın ugrasması lazım, herkez gunde 1 tane yollasa bile yeterlı ben başlıyorum ve sızdende destek beklıyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu: "Hepsi alacakları paradan indirim yaptı. Kapanma noktasını gelen kulüpte yürek gösterip, Eskişehirspor'da oynamayı isteyen futbolcularıma teşekkür ediyorum. Sezon başında 9 puan silme cezasıyla baş başa kalabiliriz. Bunun için çalışmalara başladık. Puan silme cezasını en aza indirmek için çalışmaları sürdürüyoruz."
                Eriyin, silinin.
                2011'de 0-0'lık maçta ağızlarından salyalar dökülüyordu satılmışşehir'in şerefsiz oyuncularının
                Adalet herkese lazım oluyor
                Bizim umutlarımızı, sevinçlerimizi ve geleceğimizi çalan ve o maçta yaşadığı üzüntüden kalp krizi geçirerek "bu sezon da bizi şampiyon yapmayacaklar hanım" diyen abimizin ölümüne neden olan sizler beteroğlu beter olun.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]13803[/ATTACH]

Yolunda bahtında açık olsun Halit Şahin. Sendeki yürekten çok kişiye lazım...
                  Fenerli reisicumhurumuz buna ne der acaba?
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• serserinin ahlaksızın birini bir camia şişirip türk futbolunun güya en iyi adamı yaptı, sonra da ona hiç bir şey yapmadan 4,7 milyon euro + primler para verip ödüllendiren sistemden ne beklersiniz.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• "Yerel yönetimdeki" derken Halit'in belediye ile ilgili sıkıntıları vardı onu mu kastediyor acaba ?
                      Murat

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerli reisicumhurumuz buna ne der acaba?
                        Cevap: "Ama siz kupayı haketmediniz ki. Şimdi 'şikeni' de al git!"
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.stopmatchfixingfenerbahce.com/Home/EMailList

Duyumcu_â€� @Duyumcu_ 26 dk.26 dakika önce

Günde 1 kez tüm Temiz futbol isteyenler 1 mail atsın FIFA ya 1 tweette TS Yönetimine PR için. 1 dakkanızı almaz.

http://www.stopmatchfixingfenerbahce.com/home/emaillist

Gördüm ve burda paylaşmak istedim forum yöneticilerininde desteğiyle eskisi gibi bi mail kampanyası başlatsak ve mail yağmuruna tutsak FIFA yı cok guzel olur yıllardır beklıyoruz adaleti ama boş boş durmakla olmaz hepımızın ugrasması lazım, herkez gunde 1 tane yollasa bile yeterlı ben başlıyorum ve sızdende destek beklıyorum.
                          Abicim maildeki çoğu hesap güncel değil hata veriyor güncellenme durumu yok mu veya gonderilebilecekleri yazar misin

Yorum

• İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abicim maildeki çoğu hesap güncel değil hata veriyor güncellenme durumu yok mu veya gonderilebilecekleri yazar misin
                            Abi bende dün gördüm dedıgım gıbı duyumcu adlı hesapta, gmailden ilk 7 listeyi yolladım sonra günlük sınırı doldurdun gıbı bı uyarı geldı, dediğin gibi güncel olmayanlarda var olanda var ben olusturmadıgım ıcın pek bır bılgım yok twıtterdan bıraz arastırıyım bırseyler bulursam yazarım tekrar.

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevap: "Ama siz kupayı haketmediniz ki. Şimdi 'şikeni' de al git!"
                              Aklımdan geçenleri okudun.
                              Bu veya buna benzer bir şey söyler ve her zamanki gibi atarlanır.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Kafaya bak kafaya !
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X