Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala FIFA´ya basvurulmadi

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hala FIFA´ya basvurulmadi
      Ben de bunu anlayamıyorum.
      Daha ne kadar bekleyeceğiz?
      Hani hazırlıklar tamamdı.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de bunu anlayamıyorum.
        Daha ne kadar bekleyeceğiz?
        Hani hazırlıklar tamamdı.
        Abi,yeni gerekçeli kararla yeni acilim alanı oldu,

Cas acıkca tff tarafli karar verdiğini yazdı, bunu kullanmadan o iş olurmu.
        Bu cok şey değiştiriyor.
        Bunlarida hesaba katmak gerek...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi,yeni gerekçeli kararla yeni acilim alanı oldu,

Cas acıkca tff tarafli karar verdiğini yazdı, bunu kullanmadan o iş olurmu.
          Bu cok şey değiştiriyor.
          Bunlarida hesaba katmak gerek...
          Doğru. Bunu bildiğim halde unutmuşum.
          Hatırlatma için teşekkürler...
          Buraya kadar bekledik büyük sabırla
          Deniz bitti, kara göründü, bu beklentinin sonu güzel olur inşallah
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• biz hakliyiz hakkimizi alacagiz. sikecilerde hakettikleri cezayi alacaklar

Yorum

• Sike itirafi | Prof. Dr. Ersan Sen (12.08.2016)

Yorum

• fifaya başvuruldu mu ? yönetime ulaşmamız iletmemiz lazim

O ruh geri gelecek
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• hayirli cumalar.

yanlis hatirlamiyorsam FIFA´ya basvurma süresi haziran´in ilk haftasina Kadar diye bir yerde okumustum ama bulamiyorum. haziran´a girdik ve sanirim haftaya Cuma süre doluyor.

Yorum

• Bu arada Aziz'e basketbol maçında rakip takım başkanını tokatladığı gerekçesiyle verilen 1 yıllık ceza kaldırılmış.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada Aziz'e basketbol maçında rakip takım başkanını tokatladığı gerekçesiyle verilen 1 yıllık ceza kaldırılmış.
                      Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Ağlanacak halimize gülüyoruz.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Eski başkanlarımızdan Nuri Albayrak sahibi olduğu Yeni Şafak'ta ki haberi tekzip etmez ise kulüpten ihraç edilmeli.

Kamuoyunda ki, Muharrem Usta'da ki gevşekliğe bakarsak böyle bir durum olması sözkonusu değil.

Yorum

• Muharrem Usta'nın işi var küçük şikecileri tebrik ediyor daha Trabzonspor'a sıra gelmedi

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta'nın işi var küçük şikecileri tebrik ediyor daha Trabzonspor'a sıra gelmedi
                            Trabzon'un asimile olmuş isimlerinden Ahmet Nur Çebi'nin koltuğunda gözü mü var nedir ?

Muharrem Usta BJK'yi allayıp pullayarak, tebrik ederek '' büyük takıma '' yakışmayan bir tavır sergiliyor.

Ben Barca, Bayern'in başkanlarının ligdeki birincil rakibi Dortmund, Real'i başarılarından ötürü tebrik ettiğini hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon'un asimile olmuş isimlerinden Ahmet Nur Çebi'nin koltuğunda gözü mü var nedir ?

Muharrem Usta BJK'yi allayıp pullayarak, tebrik ederek '' büyük takıma '' yakışmayan bir tavır sergiliyor.

Ben Barca, Bayern'in başkanlarının ligdeki birincil rakibi Dortmund, Real'i başarılarından ötürü tebrik ettiğini hatırlamıyorum.
                              hem de madrid şampiyon olduğundan beş dk sonra kutladı Barca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• Aykut Kocaman: " 2010-11 sezonunda tüm takımları eze eze yendik. Şenol Güneş'in takımını da 2-0. Orta sahayı bile geçemediler." (Hürriyet)

Allah ım sen sabır ver

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X