Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes hergün başkana bir tane tweet atsa yeter görevini yapar..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana burda yap demiyorum git yürüyüş yap git eylem yap git baskanin kapısına yat başka şey et.. Burda birşey olsada hükümete sallasam deyip fırsat kollamayin..Anca burda birbirimizi kırarım.Tekrar mail kampanyası , fax , olan vb. Şey yapılabilir..

Ha tabi yapan olursa tabi taraftar grupları var bana dokunmayan bin yaşasın mantığı.
      Hiç kusura bakma da nerde ne yapacağımı sana soracak değilim. O dediklerini de epey yaptım hiç şüphen olmasın. Şike davası başından sonuna kadar siyasilerin el atması sebebiyle bu hale geldi. Ben burda da istediğim yerde de istediğim gibi konuşurum. Forum kurallarına aykırıysa yöneticiler ceza verirler. Ha sen de şikayet edebilirsin mesajlarımı...

Kupayı unutun seneye şampiyonluğu düşünün deyip gülücük koyduğun mesajdan eğer anladığım doğruysa edeyim içine öyle şampiyonluğun. 2010 için susun size 2017 kupası verelim öyle mi? Bu teklif ahlaksız tekliftir, yapan da ahlaksızdır, kabul eden de, hatta ve hatta acaba deyip düşünen de. 2010-2011 kupasını alalım hak etmiyorsak 100 yıl daha şampiyon olmayalım...Bilmem anlatabildim mi?
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç kusura bakma da nerde ne yapacağımı sana soracak değilim. O dediklerini de epey yaptım hiç şüphen olmasın. Şike davası başından sonuna kadar siyasilerin el atması sebebiyle bu hale geldi. Ben burda da istediğim yerde de istediğim gibi konuşurum. Forum kurallarına aykırıysa yöneticiler ceza verirler. Ha sen de şikayet edebilirsin mesajlarımı...

Kupayı unutun seneye şampiyonluğu düşünün deyip gülücük koyduğun mesajdan eğer anladığım doğruysa edeyim içine öyle şampiyonluğun. 2010 için susun size 2017 kupası verelim öyle mi? Bu teklif ahlaksız tekliftir, yapan da ahlaksızdır, kabul eden de, hatta ve hatta acaba deyip düşünen de. 2010-2011 kupasını alalım hak etmiyorsak 100 yıl daha şampiyon olmayalım...Bilmem anlatabildim mi?
        Orda gülücük koymak istemedim.Göz kırpma işareti koymak istedim sonradan farkında oldum. Siyaset her yerde var herşeyde var bende içindeyim belki burda içinde olan arkadaşlarda var.Akrabası falan olan da var. O yüzden burda mümkün olduğunca yapmamak lazım.Sonra geliyor adam sen o oyu kullandın ahlaksız sın diyor..Açık açık bunu yazdı biri temizlendiler.Ben evde babamla bile etmem etmiyorum.

Herneyse yakın zamanda külliye de olucam Cumhurbaşka'nı özel bizi çağırdı bizzat yanımda dedi.Valla sonuç ne olursa olsun bende düşüncelerimi söylicem bu konu hakkında beni tersleyecek değil veya ayağımı kaydıracak değil kaybedecek birşeyim yok.Ama başkan bunu yapamaz edemez iş adamı bunu anlatmaya çalışıyorum düzen bu. Heryer de söylüyorum siyasi görünce. Trabzon milletvekillerinin 1 hariç hepsine biizat bu konuyu sormuşumdur , hakkımızı arayın falan dedim. Siz neden bağsediyosunuz ya..Aldığım cevaplar tabi hepinizin tahmin edeceği cevaplar.Gelip buraya yazmıyorum diye sanıyorsunuz önemsemiyor.Çok trabzonlu dan daha çok önemsiyorum ,savunuyorum. Ben çok kişiden tartıştım bu yüzden.

Herneyse beklemek acıdır ama sonu tatlıdır.Allah sabredenlerle beraberdir. İnşAllah iyi mutlu netice alırız.
        En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 13:47.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulüp resmi siteden FİFAYA BAŞVURACAĞIZ açıklaması yapmasına rağmen burda yapılan konuşmalar tamamen art niyetli.
          Pardon da ne yapmaya çalışıyorsunuz?
          Ne yapmaya çalıştıklarını ben söyleyeyim.
          Takım biraz düzlüğü çıktı ya, biraz takım oldu ya, hemen al aşağı etmek için nifak sokmaları gerekiyor.
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Buzz Spor‏ @buzzspor 2 sa.2 saat önce
            Daha fazla
            Brezilya'da Temyiz Mahkemesi, Sport Recife'yi 1987'nin birinci futbol ligi şampiyonu ilan etti.
            En son Arda' tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 17:09.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Muharrem USTA: En ufak bir endişeye sebep olmadan söylüyorum, tabi ki FİFA' ya gideceğiz. Bu tarihi bir sorumluluk bundan kimse endişe duymasın. Bu tartışmaları gereksiz buluyorum.

Sanki bizim forumda yazılanları okumuş gibi
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Diyorum ya bazı Usta sıkıntısı olanlar (bu forumdakileri kastetmiyorum daha çok yerel kafalar) ortalığı bulandırmak için durup durup bunu ortaya atıyor.
                Tıpkı Olcay'ın arkadaşlarıyla yediği yemekte "Yusuf'u bjk'a yollamaya çalışıyor" dedikleri gibi
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diyorum ya bazı Usta sıkıntısı olanlar (bu forumdakileri kastetmiyorum daha çok yerel kafalar) ortalığı bulandırmak için durup durup bunu ortaya atıyor.
                  Tıpkı Olcay'ın arkadaşlarıyla yediği yemekte "Yusuf'u bjk'a yollamaya çalışıyor" dedikleri gibi
                  O kafalardan malesef bu forumda da çokça var. Bu sayfayı ve Olcay Şahan sayfasını esir aldılar.

Yorum

• Sami kuk ve trabzonspor felsefesinin ne oldugunu anlayamamis kisilere ragmen o kupa gelecek..50.yilda sampiyonluk falan ayagina kimse o kupadan davadan vazgeciremez bizi gecersek istanbulun kahbe kluplerinden bir farkimiz kalmaz..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Usta bugun ifm ye mi gidecez fifaya mi avukatlarla tartisiyoruz demis..ifm falan hikaye artik zaman kaybina oyalanmaya ihtiyacimiz yok..2013 de fifa cas sonrasi bana gel demisti klube ifm den hicbisey cikmaz fazladan kararmis gerekceli kararmis temyizmis vs derken 2 sene bekleriz en az..direkt fifaya basvurup fisi cektirmemiz lazim 6 yildir yeterince bekledik ifm falan karnimiz tok..fifaya basvurma hakkimiz dogdu cas gerekceli karar sonrasi ifm nerden cikti ortada yokken hic..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta bugun ifm ye mi gidecez fifaya mi avukatlarla tartisiyoruz demis..ifm falan hikaye artik zaman kaybina oyalanmaya ihtiyacimiz yok..2013 de fifa cas sonrasi bana gel demisti klube ifm den hicbisey cikmaz fazladan kararmis gerekceli kararmis temyizmis vs derken 2 sene bekleriz en az..direkt fifaya basvurup fisi cektirmemiz lazim 6 yildir yeterince bekledik ifm falan karnimiz tok..fifaya basvurma hakkimiz dogdu cas gerekceli karar sonrasi ifm nerden cikti ortada yokken hic..
                        bence de..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İsviçre Federal'den bir şey çıkabileceğini sanmıyorum sıra FIFA'da olmalı.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta bugun ifm ye mi gidecez fifaya mi avukatlarla tartisiyoruz demis..ifm falan hikaye artik zaman kaybina oyalanmaya ihtiyacimiz yok..2013 de fifa cas sonrasi bana gel demisti klube ifm den hicbisey cikmaz fazladan kararmis gerekceli kararmis temyizmis vs derken 2 sene bekleriz en az..direkt fifaya basvurup fisi cektirmemiz lazim 6 yildir yeterince bekledik ifm falan karnimiz tok..fifaya basvurma hakkimiz dogdu cas gerekceli karar sonrasi ifm nerden cikti ortada yokken hic..
                            CAS kararlarına itiraz gerekçesiyle İsviçre Federal Mahkemesine yapılan 'yüzbinlerce başvurunun 5-6 tanesi kabul görmüş' bugüne kadar. Yönetimin bu düşünce yapısı hangi kaynaklardan besleniyor sen ben ve bizim gibi düşünenler sorguluyoruz doğal olarak. Ancak forumdaki IQ seviyesi 150 üstü birçok arkadaş yönetime yönelik en ufak eleştiriye karşı var güçleriyle ateş ediyorlar. Bizlerde onların engin ve analist yorumlarına ihtiyaç duyuyoruz. Umarım bizlerinde kafalarındaki soru işaretlerinin giderilmesi için fikir beyan ederler.
                            En son tRaiNer tarafından düzenlendi; 20.04.2017, 12:06.
                            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muharrem USTA: En ufak bir endişeye sebep olmadan söylüyorum, tabi ki FİFA' ya gideceğiz. Bu tarihi bir sorumluluk bundan kimse endişe duymasın. Bu tartışmaları gereksiz buluyorum.

Sanki bizim forumda yazılanları okumuş gibi
                              Aslında ben burada birçok şeyi forumun okunduğunu düşünerek yazıyorum, o yüzden Usta'ya karşı karalayıcı bir şey diyormuşum gibi anlaşılmıyordur umarım tarzını üslubunu çok beğeniyorum zaten ama uyarı niteliğinde şeyler yazmak bizim görevimiz bence. Burada biz tetikte olmalıyız ki bundan sonra da başa gelecek yönetimler ona göre hareket etsinler.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 23:16.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Benim bildiğim her yol tükenir sonra İsviçre Federal Mahkemesi'ne gidilir. Her yolu tüketmedik ki? FIFA var. FIFA'nın Astana kararları var. Ne demek FIFA mı, IFM mi, karar verme sürecindeyiz? Birisi çıkıştan önceki son kapı, diğeri çıkış kapısı. Direk çıkış kapısına gitmeyi mi tartışıyorlar? Başkan seni kandırmaya çalışıyorlarsa kanma, FIFA'ya başvurmamız lazım. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X