Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aksam canli yayinda cas ve fifa davasiyla ilgili aciklama yapmasini da beklerdim acikcasi ustanin..
    dava ile ilgili soru bile sorulmadı.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dava ile ilgili soru bile sorulmadı.
      Trt sormaz tabii baskan konu sikebahceden arada ki gerginlikten acilmisken deginmeliydi bir iki cumleylede olsa..iyice kudurtmaliydi sikecileri..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Seneye bana böyle şampiyon olcakmışız gibi geliyor ama hadi bakalım.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seneye bana böyle şampiyon olcakmışız gibi geliyor ama hadi bakalım.
          olacagız inş kardeş. bu adiler adil olurlarsa ŞAMPİYON TRABZONSPOR
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Ben eğer Fenerbahçe taraftarı olsaydım; Trabzonspor'un 2011 şampiyonluk kupasını kutlarken ki sevincinden çok o kirli kupanın camiamızdan uzaklaşmasına sevinirdim.
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şike davası hakimi Mehmet Ekinci tutuklanmış fetö soruşturması sebebi ile

Yorum

• 2011'de Hurriyet'te Sinan Engin ve Ercan Saatci'nin ustlendigi gorevi bugun HaberTürk'te Serdar Ali Celikler, Kartal Yigit, Meric Müldür yerine getiriyor.

Sike sureci bitmedi, aymazlik sürüyor.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• renktaslar sike kesinlesmistir ve degistirilemez. bu saatten sonra kim/ler tutuklanirsa tutuklansin cas karari kesinlikle degistirilemez. hem sikecilerin algi operasyonuna gelmeyin.
                  neden hic fetö´deb tutuklanan kisilerin sikeci azize beraat karari verdigini mansetten duyurmadilar?

İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike davası hakimi Mehmet Ekinci tutuklanmış fetö soruşturması sebebi ile

Yorum

• Yazıklar olsun şu camiaya. Şu şerefsizler kadar olamadık.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben eğer Fenerbahçe taraftarı olsaydım; Trabzonspor'un 2011 şampiyonluk kupasını kutlarken ki sevincinden çok o kirli kupanın camiamızdan uzaklaşmasına sevinirdim.
                      hehehehe

kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz yada yaptığınız espriyi anlayamadım. (kusura bakmayın öyleyse)

Adamların şaibeli seneleri 2010-11'den ibaret değil -hatta kendileri gibi şeref yoksunu - diğer camialarla şampiyonluk yarışına girip aldıkları kupaların tamamına yakını hile hurda ile. Şikebahçe Türkiyenin en büyük balonu en şımarık en pervasız ve yüzsüz kulübüdür. Bu kulübün peşinde dolaşanında bu özelliklerden gayrı olduğunu düşünebilirmiyiz? Asla.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hehehehe

kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz yada yaptığınız espriyi anlayamadım. (kusura bakmayın öyleyse)

Adamların şaibeli seneleri 2010-11'den ibaret değil -hatta kendileri gibi şeref yoksunu - diğer camialarla şampiyonluk yarışına girip aldıkları kupaların tamamına yakını hile hurda ile. Şikebahçe Türkiyenin en büyük balonu en şımarık en pervasız ve yüzsüz kulübüdür. Bu kulübün peşinde dolaşanında bu özelliklerden gayrı olduğunu düşünebilirmiyiz? Asla.
                        Estağfurullah ne kusuru. Arada yazarım böyle şeyler hoşuma gidiyo
                        İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir kez daha yazıyorum. Fenerbahçeli temiz futbol isteyen kardeşlerimiz umutlarını kesmesinler. O kirli kupayı şanlı müzelerinden alıp gerçek sahiplerine temiz bir şekilde iade edeceğiz. Onlardan isteğimiz dualarını eksik etmesinler.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Asker kaçağı şikeci minnoş tff yi tanımıyorum diyor,
                          tff nin tüm kurulları fetö cü diyor,
                          hepsini mahkemeye vereceğim diyor,

hadi bakalım sıfatına tükürdüğüm tüp kafa,yap gerekeni,
                          oooh yiyin birbirinizi ,birbirinden farkı olmayan cibilliyetsizler
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Uefa'ya yedirilen neyse artik su kisilerle ilgili karari bir açiklayamadi.
                            Bende buna takildim.

Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uefa'ya yedirilen neyse artik su kisilerle ilgili karari bir açiklayamadi.
                              Bende buna takildim.

aynen bende o konuya çok taktım. sen fb şike yaptı de ama şike yapanlara hiçbir ceza verme. sanırım uefa da örneği yok bu durumun.
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen bende o konuya çok taktım. sen fb şike yaptı de ama şike yapanlara hiçbir ceza verme. sanırım uefa da örneği yok bu durumun.
                                Su aziz ve avanelerinden kurtulurduk hiç olmazsa.
                                Ama ortalikta acaip bir rüsvet var belli ki.

son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X