İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trt sormaz tabii baskan konu sikebahceden arada ki gerginlikten acilmisken deginmeliydi bir iki cumleylede olsa..iyice kudurtmaliydi sikecileri..İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledava ile ilgili soru bile sorulmadı.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
olacagız inş kardeş. bu adiler adil olurlarsa ŞAMPİYON TRABZONSPORİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye bana böyle şampiyon olcakmışız gibi geliyor ama hadi bakalım.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
2011'de Hurriyet'te Sinan Engin ve Ercan Saatci'nin ustlendigi gorevi bugun HaberTürk'te Serdar Ali Celikler, Kartal Yigit, Meric Müldür yerine getiriyor.
Sike sureci bitmedi, aymazlik sürüyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
renktaslar sike kesinlesmistir ve degistirilemez. bu saatten sonra kim/ler tutuklanirsa tutuklansin cas karari kesinlikle degistirilemez. hem sikecilerin algi operasyonuna gelmeyin.
neden hic fetö´deb tutuklanan kisilerin sikeci azize beraat karari verdigini mansetten duyurmadilar?
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike davası hakimi Mehmet Ekinci tutuklanmış fetö soruşturması sebebi ile
Yorum
-
Yazıklar olsun şu camiaya. Şu şerefsizler kadar olamadık.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
heheheheİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen eğer Fenerbahçe taraftarı olsaydım; Trabzonspor'un 2011 şampiyonluk kupasını kutlarken ki sevincinden çok o kirli kupanın camiamızdan uzaklaşmasına sevinirdim.
kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz yada yaptığınız espriyi anlayamadım. (kusura bakmayın öyleyse)
Adamların şaibeli seneleri 2010-11'den ibaret değil -hatta kendileri gibi şeref yoksunu - diğer camialarla şampiyonluk yarışına girip aldıkları kupaların tamamına yakını hile hurda ile. Şikebahçe Türkiyenin en büyük balonu en şımarık en pervasız ve yüzsüz kulübüdür. Bu kulübün peşinde dolaşanında bu özelliklerden gayrı olduğunu düşünebilirmiyiz? Asla.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Estağfurullah ne kusuru. Arada yazarım böyle şeyler hoşuma gidiyoİlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehehehehe
kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz yada yaptığınız espriyi anlayamadım. (kusura bakmayın öyleyse)
Adamların şaibeli seneleri 2010-11'den ibaret değil -hatta kendileri gibi şeref yoksunu - diğer camialarla şampiyonluk yarışına girip aldıkları kupaların tamamına yakını hile hurda ile. Şikebahçe Türkiyenin en büyük balonu en şımarık en pervasız ve yüzsüz kulübüdür. Bu kulübün peşinde dolaşanında bu özelliklerden gayrı olduğunu düşünebilirmiyiz? Asla.
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kez daha yazıyorum. Fenerbahçeli temiz futbol isteyen kardeşlerimiz umutlarını kesmesinler. O kirli kupayı şanlı müzelerinden alıp gerçek sahiplerine temiz bir şekilde iade edeceğiz. Onlardan isteğimiz dualarını eksik etmesinler.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Asker kaçağı şikeci minnoş tff yi tanımıyorum diyor,
tff nin tüm kurulları fetö cü diyor,
hepsini mahkemeye vereceğim diyor,
hadi bakalım sıfatına tükürdüğüm tüp kafa,yap gerekeni,
oooh yiyin birbirinizi ,birbirinden farkı olmayan cibilliyetsizler
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
aynen bende o konuya çok taktım. sen fb şike yaptı de ama şike yapanlara hiçbir ceza verme. sanırım uefa da örneği yok bu durumun.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa'ya yedirilen neyse artik su kisilerle ilgili karari bir açiklayamadi.
Bende buna takildim.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Su aziz ve avanelerinden kurtulurduk hiç olmazsa.İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen bende o konuya çok taktım. sen fb şike yaptı de ama şike yapanlara hiçbir ceza verme. sanırım uefa da örneği yok bu durumun.
Ama ortalikta acaip bir rüsvet var belli ki.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum