Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak soner albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    işte celal abi öyle diyoruz da zamanında uefa'ya da nasıl güvendiğimiz ve nasıl 180 derece döndükleri ortada.

Yani hiç kestiremiyorum ben olacakları. Biz ''siyaset futboldan ellerini çek!'' dedikçe daha fazla futbola karışmaya başladılar.

Işin gerçeği bu süreç beni hasta etti, çok fazla sağlıklı düşünemiyorum.
    rahat ol bu işten siyrilamazlar...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• CAS kararındaki TFF kurulları taraflıdır vs. gibi ifadelerin kaynağı nedir?
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Bizimkiler fbye ceza verilmesinden ziyade bizim zararlarımızın giderilmesi konusunda ısrarcılar gibi. Yani şampiyonluk ünvanı, o sezonki zararların tazmini vs. Bence de bu yolu takip etmek daha faydalı. Biz zaten şampiyonluğu aldıktan sonra fb küme düşmüş-düşmemiş beni ilgilendirmez. Ki şu şartlar altında bu bile büyük başarıdır.

İkinci bir konuda eğer FIFA'nın bu konuda yaptırımı kesin ise -bildiğimden değil, ortamdaki havadan dolayı diyorum- bizimkiler FIFA'ya gitmeden pazarlık ile şampiyonluğu alıp, zararları tazmin etme yoluna da gidebilirler. Ben kabul ederim de, camia kabul eder mi bilmiyorum.

Bekleyip göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CAS kararındaki TFF kurulları taraflıdır vs. gibi ifadelerin kaynağı nedir?
          Gerekçeli karar avukatlardaymış ( diyorlar) .
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bekleyin hele bir kararın tamamını okuyalım. Bu süreçte sürekli istanbul medyasının ağzından çıkan haberlerle hep umutsuzluğa kapıldık. Bakın gene febeş uefa miyon euroluk davalar açıyor gene bu süreç bitti gene susma zamanı. Ama son 6 senedir gördüğümüz gibi bu süreç bitmedi. Şimdi fifa ayağı başaldı. Son darbeyi vurma zamanı. Sakin olun ve klübün açıklamasını okuyun sadece çok net ve yalın bir dille herşey anlatılmış.

Yazdım sildim Allah biliyor ya hakkımı asla helal etmeyecem bu ahlaksız emek hırsızlarını koruyanları.

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tayyip Erdoğan'nin Platini ile görüştüğü gün bu konu mahşer dek kapanmıştır dedim.
              O günden bugüne benim için bu defter kapandı. İnancinizi umutlarınizi kiriyorum gibi algılamayin lütfen ama şike davası kapanali çok oldu arkadaşlar.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              aynen öyle ,boşu boşuna da beklenti içine giriyoruz.
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkan bu işe sahip çıkmaz ise
                bir daha ki seçimde hacı güle oynaya başkan olur
                hiç kulis yapmasına da gerek kalmaz
                "3 ayda kupayı getireceğim" dediği için seçilir herhalde peyuk paşkan.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yani 6 aydır CAS ben yetkisizim demek için mi bizi bu kadar bekletti.Resmen aklımızla dalga geçiyorlar.Bence İnfantino'nun Türkiye'ye gelişi-siyasetin futbola nasıl müdahahale ettiğinin de göstergesir.Kupa bugün müzeye gelmiyorsa tek nedeni Cumhurbaşkanıdır.

Yorum

• Başkanın, bu işe sahip çıkmama lüksü yok, o da farkındadır.
                    Usta veya başka biri,bu saatten sonra, siyasi çekinceler yüzünden, bir ihanetin içine girmeye cesaret edemezler.

Hacıosmanoğlu'nu kendi adamları bile seçmez artık...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sporun iliklerine kadar işleyen siyaset...Siyasetin önünde partizan halk...Siyasilerin yar ve yardakçıları yerel yönetimler,sivil toplum kuruluşları,dernekler,muhtarlar v.b...TRABZONSPOR'u bir türlü bu döngüden çıkaramayan yöneticiler...Trabzonspora trabzonlu olmayıp trabzonsporu tutanlar kadar sahip cıkamayan trabzonlu kardeşlerim...Trabzonsporu tutmak ve onun çıkarlarını desteklemek VATAN HAİNLİĞİ değildir...TRABZONSPOR siyaset üstüdür...Lütfen vicdanınızı ve aklınızı özgür bırakın...
                      TRABZONSPOR
                      Mustafa Kemal ATATÜRK
                      NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                      ŞAMPİYON

Yorum

• Hep diyorum benim ne bu ülkedeki adaletten ne de yurtdışındakinden bi umudum yok...ha eğer siyasetin spora karışmadığı,güçlünün tekelinde olan bir muz cumhuriyeti olmasaydık,yurtdışından umudum olurdu...bu işi bi şekilde kendi çıkarlarınca çözüyorlar,neler dönüyor bilemedik,bilemicez...şampiyonluğu kupayı zerre istemiyorum ama hükümet desteğiyle fetö bahanesiyle yedikleri şu b.ku kabul etmiyorlar ya ona çıldırıyorum...bundan sonra tek adalet ilahi adalettir o da ancak öteki dünyada...

Yorum

• Bu dünyaya ne liderler ne kendini tanrı görenler geldi, hepsi de bir şekilde tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Kendini her şeyin sahibi görenler de kaybedeceklerdir elbet kim ne derse desin tarih tekerrürden ibarettir. Umudumuzu asla kaybetmeyelim derim ben.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "3 ayda kupayı getireceğim" dediği için seçilir herhalde peyuk paşkan.
                            dostum ;
                            sebepler sonucu doğurur
                            topluluğa duymak istediklerini söylersen
                            dünü unutur
                            insan beyni su gibidir
                            kolay yolu tercih eder
                            umudum başkanın sonuna kadar gitmesi ve bu konuda inancım tam
                            inşallah bu konuda topyekün
                            KANDIRILMAYIZ
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• Hakkın ve haklının yanında olan siyasi otorite, hırsızın yanında olduğu sürece neyin mücadelesini veriyoruz ki?
                              Hırsızları korumak için kanlı bıçaklı kavgalı siyasetçiler bir araya gelip yasaları değiştirmediler mi? Platini ve türevleri saraylarda ağırlanmadı mı? Türkiye'nin milli !!! markaları UEFA'ya sponsor olmadılar mı? Hırsızları korumak için daha ne yapmaları lazımdı?

Karar aksi yönde olsa Türkiye'ye operasyon yapılıyor deyip kararı tanımayacak, 3-5 yıl Avrupaya gitmeyiz diyeceklerdi.

Sonuçta belki bizim torunlarımız, onların çocukları bu günlere baktığında, hakkı yenen, hakkını ararken yalnızlığa itilen ama her şeye ve herkese rağmen ayakta kalmayı, gelişmeyi, büyümeyi başarmış bir Trabzonspor görmeliler. Gerisi yalan...
                              .
                              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                              .

Yorum

• Umut tacirliği de umutsuz hava da yaymamak lazım.

Bu bir süreçtir.

Ancak benim umudum yok.

Bu tezgahı yapanlar Fifa'yı da ayarlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X