Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şike varmış , fetö yapmışa çevirirler mi?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şikecilerin ve içimizdeki irlandalıların istediklerinin aksine Trabzonspor bu davayı sonuna kadar götürmelidir. Onlar istiyorlar ki Trabzonspor bu işin peşini bıraksın, hakkını aramaktan vazgeçsin, ümidini kaybetsin.
      Öyle bir dünya yok. Bu dava bizim haysiyet ve namus davamızdır. Gidilecek son noktaya kadar gidilmeli hak arayışı devam etmelidir. FIFA haklarımızı verir vermez bilemem. Ama en azından "şerefimizle bu davanın peşinden sonuna kadar gittik" diyebiliriz. Gerisi de ahirete kalır.
      İçimizdeki irlandalılar değil. İçimizdeki Fenerbahçeliler demelisin onlara.

Fenerbahçenin küme düşmesini ve kupanın iadesini istemeyen Fenerbahçenin kongre üyesi Diktatör bozuntusunu destekleyen Fenerbahçeliden başkası olamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• en başından beri gereksiz bir uğraş.

uzun uzun nedenlerini yazmaya gerek yok
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi Galatasaray çok zor durumda,Gs önümüzdeki sene kendi maçlarında şike yapıp rakiplerinin maçlarında teşvik verip lig şampiyonluğunu göğüslese;

1) Bu olayın peşine hangi savcı düşebilir,hangi emniyet mensubu bu olayı ortaya çıkarailir?

2) Diyelim ki çok cesur insanlar bu olayı ortaya çıkarttı,hangi hukuk sistemi bu adamlara adli ceza verebilir?

3) Türkiye'de Gs şike yapsa şu şartlarda Gs'yi kim küme düşürebilir,kim şampiyonlugunu elinden alabilir?

Fifa,Cas,Uefa hepsi hikayeymiş,bu saatten sonra Türkiye'de taraftarca büyük olan takımlara şike serbesttir.
          Madem Avrupa da ceza vermiyo,Gs'de biraz onur haysiyet varsa önümüzdeki sezon bütün maçlarda şike yapsınlar,şampiyon olsunlar,biz de tebrik edelim.
          gs dediğin camia şikecinin başıdır sen ne diyorsun hemşerim

ergun gürsoy malatyasporlu oyunculara beşiktaş maçına asılsınlar diye tofaş şahinler yollayıp gs yi şampiyon yapmıştı.

adnan polat a.gücü maçını satın aldı zalad yarımsaatte 5 gol yedi. g.birliğine teşvik pirimleri yollayıp beşiktaş maçında real madrid gibi oynattı yine şampiyon gs oldu.

o dönem g.birliği hocası sadi tekelioğlu idi. bak neler itiraf etmiş: www.hurriyet.com.tr/sadi-tekelioglu-galatasaraydan-tesvik-primi-aldik-40094889

gs nin yaptığı benzer 7-8 hırsızlığını sayarım. 90 lardaki himmet işlerine hiç girmeden hemde.
          teşvik pirimi vermek şike değildir dediler akladılar adamları.
          yaşın 25. bilmediğin için birşey demiyorum. yoksa o tebrikle ilgili çok şey yazardım.
          En son simenli-54 tarafından düzenlendi; 28.03.2017, 05:19.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şike varmış , fetö yapmışa çevirirler mi?
            tam da böyle bizi bağlamıyor diyorlar adeta baştan beri.
            hobisi amatör fotoğrafçılık >>
            .

Yorum

• Enseyi karartmayın canlar,
              böyle bir karar bekliyorduk aslında,
              fakat son hafta estirilen rüzgar ile havaya girdik uefa sifonu çekecek moduna girdik,
              şimdi gerçek modumuzdayız,
              Cas ın gerekçeli kararını alıp Fifa ya gideceğiz,
              ve istediğimiz sonucu alacağız,

bu süreçte,
              çok şartlanmayın,çok umutsuz olmayın,
              etrafınızdaki şike sever şerefsizleri kaale almayın,
              çünkü onlar da ar damarı çatlamış hiç bir şey anlatamazsınız,
              bekleyin,

şikeci güruh ve onu savunan münafıklar kendi b.klarında debelene dursun,
              biz kenara çekilip seyredelim,
              Trabzonsporu güzel günler bekliyor.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• başkan bu işe sahip çıkmaz ise
                bir daha ki seçimde hacı güle oynaya başkan olur
                hiç kulis yapmasına da gerek kalmaz
                BMN KOCAELİ

Yorum

• Tuhaf ya da şaşırılacak bir durum yok ortada. Aslında CAS'tan çıkan kararın içeriğine ve anlatım diline bakınca güzel bir karar sınıfına dahi koyulabilir.

CAS, "Şike var ve TFF bunu cezasız geçmiş. Astana kararlarından sonra yapılmış olsaydı, bu eylemler için UEFA TFF'ye 'yaptırımda bulun' diyebilirdi. Ama Astana'dan önce olduğu için bu konu UEFA değil FIFA'nın konusu oluyor. TFF'nin vermesi gerekirken vermediği cezaları verdirecek kurum FIFA'dır." demiş.

FIFA'ya giderken, elimizde en büyük spor mahkemesinden elde edilmiş "hukuki" bir dayanak olacak.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• bu karar beklediğimiz bir karardı. yorumlara bakıyorum birçok kişi havlu atmış. burada defalarca yazıldı cas sonucu büyük ihtimalle fifa ya başvuracağız diye nedir bu olumsuz hava. valla ben çok rahatım. o kupa gelecek. bu iş bitti diyenlere soruyorum,

fb yi aklayan bir tane mahkeme kararı gösterin bana ister sportif yargı, ister adli yargı farketmez. bana bunu ispat edin fener formasıyla geleceğim yarın işe.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan bu işe sahip çıkmaz ise
                      bir daha ki seçimde hacı güle oynaya başkan olur
                      hiç kulis yapmasına da gerek kalmaz
                      aynen katılıyorum. isterse takım açık ara şampiyonluğa oynasın bu olay kelle alır kelle...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hukukçu ve süreci iyi takip edenlere göre dava normal seyrinde ilerliyor.

Benim gibi duygusal taraftarlar, dün geceden sonra karamsarlığa boğuldu.

Gereksiz bir beklenti oluşturuldu morallerin bozulması normal.

Benim en çok korktuğum FİFA'dan hiçbir şeyin çıkmayacağı. FIFA da bağlanırsa artık kıyametin geldiğine inanacağım, yeter artık.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hukukçu ve süreci iyi takip edenlere göre dava normal seyrinde ilerliyor.

Benim gibi duygusal taraftarlar, dün geceden sonra karamsarlığa boğuldu.

Gereksiz bir beklenti oluşturuldu morallerin bozulması normal.

Benim en çok korktuğum FİFA'dan hiçbir şeyin çıkmayacağı. FIFA da bağlanırsa artık kıyametin geldiğine inanacağım, yeter artık.
                          bildiğim kadarı ile fifa dan sonra son olarak İFM var eğer ordanda bir sonuç alamazsak zaten başka bir merci kalmıyor. bende başlığı bırakacağım. ama fifa bu olayı cezasız kapatamaz.

Yorum

• Tayyip Erdoğan'nin Platini ile görüştüğü gün bu konu mahşer dek kapanmıştır dedim.
                            O günden bugüne benim için bu defter kapandı. İnancinizi umutlarınizi kiriyorum gibi algılamayin lütfen ama şike davası kapanali çok oldu arkadaşlar.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bildiğim kadarı ile fifa dan sonra son olarak İFM var eğer ordanda bir sonuç alamazsak zaten başka bir merci kalmıyor. bende başlığı bırakacağım. ama fifa bu olayı cezasız kapatamaz.

İşte Celal abi öyle diyoruz da zamanında UEFA'ya da nasıl güvendiğimiz ve nasıl 180 derece döndükleri ortada.

Yani hiç kestiremiyorum ben olacakları. Biz ''Siyaset futboldan ellerini çek!'' dedikçe daha fazla futbola karışmaya başladılar.

İşin gerçeği bu süreç beni hasta etti, çok fazla sağlıklı düşünemiyorum.
                              En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 28.03.2017, 08:55.

Yorum

• FİFA da son sözünü söylesin artık..Daha fazla beklemek istemiyoruz..FİFA nın vereceği karar eğer bizim aleyhimize olursa Dünya futbolunda yeni bir çığır açılmış olur..Lehimize olursa şuanki konjönktürde ortalık baya karışır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X