Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Digitürk uyeligimi iptal icin başvurdum sebebi içeren bir dilekçe gibi bisey istediler bende bu sabah faksladim yazdığım dilekceyide ekte sizinle paylaşmak istedim.
    sen yine kibar yazmışsın benim dilekçede yazdıklarım ı görsen müşteri temsilcisine söylediklerinden bahsetmiyorum bile
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Daha sert kelimeleri hakediyorlar ama zaten bunlari okuması gerekenler okumiycak o yüzden hafif geçtim
      HAMİ_41

Yorum

Daha sert kelimeleri hakediyorlar ama zaten bunlari okuması gerekenler okumiycak o yüzden hafif geçtim
        hiç affetmem
        burunlarından getiririm

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu sayfaya mesaj yazanların belirttiği illere baktınız mı,
          3 kocaeli, Almanya, İstanbul, 1 Trabzon, Zonguldak ve Rize...
          Kocaelindeki kardeşler unutamıyor ��
          Ben geçen yıl kapatmıştım ligtv yi. Bir kaç kez aradılar, arayanın günahı yok diye oldukça kibar davrandım, bardağın taştığı yer gebzede mola verdiğim gebze center olmuştu, etrafımdakiler üç dakika sonra yoldan çıkıp ağzımdan çıkanı kulağımın duymadığı anlara şahit olup gülmüşlerdi bi daha aramadılar artık mesaj atıyorlar
          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 13:13.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada arkadaslar ulker urunu almıyoruz aldırmıyoruz bılgınız olsun yıne sıkecılere destek olmus malum kısının emrıyle az buz bı parada degıl..hatta eger uygun olursa yasakmı bılmıyorum bu konuda baslık acılmasını bıle talep edıyorum..ulkere verdıgımız her parayla şıkecılere destek vermıs olcagız haberınız olsun..
            ülker reklamı yapıyorsun farkındamısın

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ülker reklamı yapıyorsun farkındamısın
              Torku iyidir

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu arada arkadaslar ulker urunu almıyoruz aldırmıyoruz bılgınız olsun yıne sıkecılere destek olmus malum kısının emrıyle az buz bı parada degıl..hatta eger uygun olursa yasakmı bılmıyorum bu konuda baslık acılmasını bıle talep edıyorum..ulkere verdıgımız her parayla şıkecılere destek vermıs olcagız haberınız olsun..
                Ah şu dediğini biz ve diğer anadolu klübü taraftarları bir yapabilse, zaten o zaman bu haramzaderler sürüsü kendiliğinden dağılacak, para bunların dini imanıdır.
                SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• hala umudu olann varsa beri gelsin
                  Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sayfaya mesaj yazanların belirttiği illere baktınız mı,
                    3 kocaeli, Almanya, İstanbul, 1 Trabzon, Zonguldak ve Rize...
                    Kocaelindeki kardeşler unutamıyor ��
                    Ben geçen yıl kapatmıştım ligtv yi. Bir kaç kez aradılar, arayanın günahı yok diye oldukça kibar davrandım, bardağın taştığı yer gebzede mola verdiğim gebze center olmuştu, etrafımdakiler üç dakika sonra yoldan çıkıp ağzımdan çıkanı kulağımın duymadığı anlara şahit olup gülmüşlerdi bi daha aramadılar artık mesaj atıyorlar

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hala umudu olann varsa beri gelsin
                      sonsuza dek bu hak aramanin arkasinda olacagim
                      pes etmeyecegiz

inanmayanlar buraya yazmasin
                      kackere yazildi
                      gitsinler kafalarini kuma gömsünler
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Digitürk uyeligimi iptal icin başvurdum sebebi içeren bir dilekçe gibi bisey istediler bende bu sabah faksladim yazdığım dilekceyide ekte sizinle paylaşmak istedim.
                        helal olsun
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hala umudu olann varsa beri gelsin
                          golge etmeyın yeter transfer forumlarında takılın sız buralar bıze emanet..ha bıde gelıp negatıf yorumlar yazcaksanız hıc ugramayın bı zahmet..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• uefa yine posta koymuş şikeci itlere

itirazlarını reddetmiş
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kulüpler Birliği Vakfı'nın seçimli olağan genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.
                              Kulüpler Birliği Vakfı'nın seçimli olağan genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Göksel Gümüşdağ seçime tek aday olarak girdi. Gümüşdağ , 18 kulübün oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

TFF seçimlerinde Trabzonspor camiasının tepkisine rağmen şike lobisinin baş elemanlarından Yıldırım Demirören'e destek veren Hacıosmanoğlu yönetimi, Kulüpler Birliği'nde de şaşırtmadı. İsmi şike davasında geçen Göksel Gümüşdağ'a destek olan Trabzonspor, şike davasını artık umursamadığını açık bir şekilde bir kez daha ortaya koydu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu geçtiğimiz sezon deplasmanda oynanan Başakşehir maçında cezası nedeniyle tribünde yer alamamış kendi yerine Trabzonspor'u temsilen maça giden Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih'e telefonla verdiği talimatla Gümüşdağ'ın boynuna Trabzonspor atkısı taktırmıştı.

Yorum

• sana güvenen onca insanın boynunu büktün başkan yazık....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X