Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bencede transit bir uçuş için ugraması muhtemel. tff başkanı ile görüşmeye gelmez ayagına çagırırdı. cb ile görüşmeye neden gelsinki. o gün cb istanbuldamıydı bunuda bilmek gerek. cas kararı hemen düşürmek için verilmeyecekki uefa yetkilimi degilmi kararı verilmeyecekmi. infontino öyle bir görüşmeye gelse karardan sonra gelir sanırım. o kadar geldigini bilenler cb ile görüştügünü bilmezlermi öyle olsa şimdiye çıkardı kokusu.
    bence gelişinin şike ile alakası yok. birde karar çıkarsa cb bize bu davadan vazgeç diyebilirmiş. ne mümkün yaa. karar çıkacak bizde ben davadan vazgeçtim düşürmeyin diyecegiz fifada tamam diyecek öylemi. öyle bir hukuk yok. tff nin kurtulmak için verecegi en hafif ceza puan silme olur galiba. onuda bjk gelecek sezona ister şb de bu sezona sanırım. bu sezon olsa bjk şampiyonluktan olur şb bu sezon ister zaten kaybetdilmiş bi sezon onlar için. ama bizim kupa tıpış tıpış gelir. Biz ancak cb baskısıyla küme düşmeye degilde puan silmeye kupanın bize gelmesine ikna edilebiliriz

kesinlikle..işin puan silme ve kupa,tazminat iadesiyle sonuçlanması daha muhtemel görünüyor..bu işin kapanma yada vazgeçme ile sonlanamayacağını herkesin bilmesi gerekir..

Yorum

• burdaki yazılan ihtimallerden hiçbiri gerçekleşmeyecektir eminim..işi sürümcemeye götürecek olan bambaşka bir karar çıkacaktır.
      County of Essex

Yorum

• Gelecek cezaları bizim başvuru yapıp yapmamamız da engellemeyecek bence.cas fifaya gitmeden fişi çekecek diye düşünüyorum. Ya komple men yiyeceğiz avrupadan ya da gereken cezalar uygulanacak. Yoksa bu iş yine siyasilere kalacaksa boşa çene yormaya gerek yok ne olacağı belli.

Yorum

• klüpler birliği toplantısı miting alanına çevrilmiş yazık.

şike yok kumpas diyen gerizekalı fenevliler nerdesiniz
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            klüpler birliği toplantısı miting alanına çevrilmiş yazık.

Ne acidan miting alani olmus? İzleyemedigimden soruyorum.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              klüpler birliği toplantısı miting alanına çevrilmiş yazık.

ne zaman hırsızlar kadar cesaretli olursak o zaman başarırız
              o.çocuğu ne kadar rahat gülüyor
              tüm mutlluluğum o fotoları görünce gitti
              BMN KOCAELİ

Yorum

• ben infertino nun nedensiz ve transit uçuş için geldiğini sanmıyorum... bunun altında bir şey çıkacak gibi geliyor bana ... siyasi irade davet etmiş olabilir üstü kapalı şekilde. referandum sürecinden dolayı sonucun açıklanmasının ertlenmesi talep bile edilmiş olabilir ki bu bana mantıklı geliyor. şuanda hiç bir taraf şu süreçde camiaları bu kadar gerecek bir konunun açıklanmasını istemez diye düşünüyorum.
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Şöyle de bir şey gördüm,bilmem doğru mu?

Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• bu ülkede kimse tarafsız olamaz
                    hiçbirimiz kendini kandırmasın

sporu siyasete bulaştırmayalım diyen insanlar tarafını seçti
                    meslek baroları siyasete bulaşmasın diyen insanlar tarafını seçti

bende tarafımı seçtim
                    Taraftar olduk.Tarafında olduk.Trabzonspor nerede ise orada olduk
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cumhurbaşkanı cezalara karışmaz. Şikecileri düşürmediğimiz için tüm Türk takımları ve milli takım men yer. cumhurbaşkanı buradan da mağduriyet ve Türk düşmanlığı çıkartır ve oylar 2 puan daha artar.

Buda benim senaryom.
                      Bunu yazmayı düşünürken gördüm. Aynı böyle düşünüyorum. Seçimden önce düşürün kararı gelirse buradan da yeni bir mağduriyet yapılır. Hiç merak etmeyin 14 senedir bu ülke bu şekilde yönetiliyor şimdi mi değişecek. Gavur avrupalı bizim işimize karışamazla yeni bir van minüt çıkışı da olabilir.

Hangisinin seçileceğine karar veriler bir şekilde. O yüzden boşuna kafanızı yorup da seçimden önce açıklanmaz falan filan dert etmeyin. Bu ülke neler gördü bu halk neleri yuttu. Emin olun febeş düşer 1 hafta sonra kimse hayırdır bile demez.

Ayakkabı kutularını evde televizyon başından çekirdek çıtlayıp izleyen bir halk febeş in düşmesine ancak oturduğu yerden az bi yana kaykılıp töbe töbe diyerek tepki gösterir. Rahat olun rahat...... düşecekler az kaldı.
                      En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 20.03.2017, 13:00.

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne zaman hırsızlar kadar cesaretli olursak o zaman başarırız
                        o.çocuğu ne kadar rahat gülüyor
                        tüm mutlluluğum o fotoları görünce gitti
                        ya bu ülkede spor için oyunu değiştirecek adamlar
                        çölde kum tanesidir
                        en büyük sivil toplum örgütü diye lanse edilen fenerlilerin
                        statlarında neler yaşanıyor görüyoruz
                        ama çıt yok
                        Aziz'e karşı çıkamayan adamlar bunlar
                        sadece bunun algısını iyi yaptılar
                        fenere bu süreçte en büyük iyiliği ise bu algıyı
                        topluma yerleştiren
                        medya yaptı

Yorum

• Canım ülkemin aynası bir foto,çok şey anlatır

58cfa0d4c03c0e2bb03e2a0b.jpg
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Muthiş foto.
                            En son must61 tarafından düzenlendi; 20.03.2017, 13:58.
                            #Dik oyna

Yorum

• Şike devam ediyor!

Yine yabancı sayısıyla oynamaya kalkıyorlar. Yaramadı!
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Canım ülkemin aynası bir foto,çok şey anlatır

[ATTACH]12549[/ATTACH]
                                ülke futbolunun "büyük" emaktarları(!) tabii ki büyük alkışı hak etmişlerdir.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X