Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağzınıza sağlık.....

Benim önceliğim Trabzonspor, siyasi görüşüm de Trabzonspor.

Seçimlerde oy pusulasına "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor, Şikecilere Oy Yok" yazdım attım.

Daha bugün yapı krediden aradılar world kredi kartınız hazır gönderelim diye, arayan hanımefendiye Trabzonspor taraftarı olduğumu, ali koçun şike sürecinde suçu ve suçluyu övdüğünü, koruduğunu, kolladığını, kartı kesinlikle almayacağımı belirttim. Kadın şaşırdı, cidden sebebiniz bu mu diye sordu evet aynen sebep bu dedim ve kapattım.

4,5 yaşındaki kızıma fenerin şike yaptığını, emek hırsızlığını yaptığını anlatıyorum. Bana 4,5 yaşındaki kızımla yaşayacağım şampiyonluk sevincini çok görenlere şehrimden %70 oy çıkıyorsa, ben de çekinmeden Trabzon celladına aşık olmuş derim. Buna da kimse karışamaz. Bu sebeple bu forumda ceza alacaksam kendimi ifade edecek başka mecralar bulurum.

RTE kişilerle kurumlar ayrılsın diyecek, tapelerde oğlu RTE'ye baba senin fbye yaptığın iyiliklerden aziz de yararlanıyor diyecek, gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyecek, Trabzon'u Trabzonspor'u yok sayacak, bana hakkım olanı vermeyecek, ben de öpüp başıma koyacağım öyle mi? Öyle bir dünya yok, kimse kusura bakmasın.

Kılıçdaroğlu, azizle pozlar verecek, azizden forma alacak, fenerbahçeye haksızlık yapıldı diyecek ben de Kılıçdaroğlu'na gidip oy vereceğim öyle mi? Öyle bir dünya yok, kimse kusura bakmasın.

Bahçeli, fener lehine demeçler verecek, yüzyıllık çınara haksızlık yapılmasın diyecek ben de Bahçeli'ye oy vereceğim öyle mi? Öyle bir dünya yok, kimse kusura bakmasın.

2010-2011 şampiyonluğumuzun hala bize verilmemesinde bu saydığım siyasiler aldıkları oy kadar sorumludur, suçludur, burada kendilerine yapılacak eleştirilere hazırlıklı olacaksınız, rahatsız olacaksanız, İlker arkadaşımın dediği gibi burada boşa vakit geçirmeyip gidip gençlik kollarında çalışacaksınız.
    İmza.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağzınıza sağlık.....

Benim önceliğim Trabzonspor, siyasi görüşüm de Trabzonspor.

Seçimlerde oy pusulasına "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor, Şikecilere Oy Yok" yazdım attım.

Daha bugün yapı krediden aradılar world kredi kartınız hazır gönderelim diye, arayan hanımefendiye Trabzonspor taraftarı olduğumu, ali koçun şike sürecinde suçu ve suçluyu övdüğünü, koruduğunu, kolladığını, kartı kesinlikle almayacağımı belirttim. Kadın şaşırdı, cidden sebebiniz bu mu diye sordu evet aynen sebep bu dedim ve kapattım.

4,5 yaşındaki kızıma fenerin şike yaptığını, emek hırsızlığını yaptığını anlatıyorum. Bana 4,5 yaşındaki kızımla yaşayacağım şampiyonluk sevincini çok görenlere şehrimden %70 oy çıkıyorsa, ben de çekinmeden Trabzon celladına aşık olmuş derim. Buna da kimse karışamaz. Bu sebeple bu forumda ceza alacaksam kendimi ifade edecek başka mecralar bulurum.

RTE kişilerle kurumlar ayrılsın diyecek, tapelerde oğlu RTE'ye baba senin fbye yaptığın iyiliklerden aziz de yararlanıyor diyecek, gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyecek, Trabzon'u Trabzonspor'u yok sayacak, bana hakkım olanı vermeyecek, ben de öpüp başıma koyacağım öyle mi? Öyle bir dünya yok, kimse kusura bakmasın.

Kılıçdaroğlu, azizle pozlar verecek, azizden forma alacak, fenerbahçeye haksızlık yapıldı diyecek ben de Kılıçdaroğlu'na gidip oy vereceğim öyle mi? Öyle bir dünya yok, kimse kusura bakmasın.

Bahçeli, fener lehine demeçler verecek, yüzyıllık çınara haksızlık yapılmasın diyecek ben de Bahçeli'ye oy vereceğim öyle mi? Öyle bir dünya yok, kimse kusura bakmasın.

2010-2011 şampiyonluğumuzun hala bize verilmemesinde bu saydığım siyasiler aldıkları oy kadar sorumludur, suçludur, burada kendilerine yapılacak eleştirilere hazırlıklı olacaksınız, rahatsız olacaksanız, İlker arkadaşımın dediği gibi burada boşa vakit geçirmeyip gidip gençlik kollarında çalışacaksınız.
      Olay bu ..bunu anlamayip bide utanmadan yuzsuzluk yapip hala siyasilerini korumaya calisanlar var onlarinda gozumde azizeden farki yok zerre kadar trabzonsporlu olduklarinada inanmiyorum..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• RTE: Ya şimdi ben seni şey için aradım, yarınki meseleyle ilgili aradım
        BİLAL: Neredeki baba?
        RTE: Yarınki meseleyle ilgili, Mustafa'yı mı çağırırsın?
        BİLAL: Yarınki mesele neydi baba?
        RTE: Mustafa'yı diyorum bi çağırırsın, arkadaşın Mustafa yok mu?
        BİLAL: Hangi Mustafa?
        RTE: Büyükşehir belediyesinde olan Mustafa menajer ya, Mukaddes hanımın oğlu.
        BİLAL: Ha ha evet tamam
        RTE: Bugün şey canımı sıktı Aziz'in (Yıldırım) yaptığı açıklama. Diyor ki Şenez Erzik, Mehmet Ali Aydınlar Başbakanın yanında ne konuştunuz diyor, orada yanımızda Göksel de vardı, 3'lüydük. Bunu açıkla diyor ona. Edepsizce bir yaklaşım. Ne konuştuğumuzu sana Mehmet Ali Aydınlar herhalde söylemeyecek. Şenes Erzik'in söyleyeceğini zannetmiyorum. Göksel'in söyleyeceğine de ihtimal vermek istemiyorum
        BİLAL: Kim kaldı
        RTE: Kimse kalmadı. Bizim gündemimizde sen yoksun. Fenerbahçeyle ilgili bu konunun UEFA'da gündeme gelmesi, federasyonun takınacağı tavır, olsa olsa bu olacak. Gündemde konuşulan ne vardı. Fenerbahçe düşürülecek, Avrupa kupalarına katılamayacak hatta Milli takıma da sıçrayacak. O aralarda hatırlarsan UEFA'nın da bir kongresi olacaktı ya. O kongrede ben bir konuşma yaptım, dedim ki eğer ceza verilecekse bu cezalar tüzel kişiliğe verilemez, gerçek kişilere verilir. UEFA'nın bunu düzeltmesi lazım dedim. Kişiler yanlış yapabilir ama milyonlarca insanın mensubu olduğu kulüp cezalandırılamaz. Hatta Platini (UEFA Başkanı) bana dedi ki biz maalesef böyle bir kararımız var, söylediğin haklı ama ben buna katılamam dedi, katılırsın ve katılamazsın. Başbakan olarak partilerin de kapatılmasına karşıyım, partinin genel başkanına suçu işleyene ver ama partiye ceza veremezsin dedim. Her zaman işliyorum, kulüplere de böyle bakıyorum dedim, Şenes'e (Erzik) de senin bunu işlemen lazım dedim, sonunda işin geldiği yer aldığı ortadadır. Fenerbahçe şu an 2 yıl men aldı ama ne oldu. Gerek bu federasyon gerek UEFA, Fenerbahçe'yi küme düşme noktasında böyle bir cezaya tabi tutmadı. Şimdi bunu Mehmet Ali'nin işlemesi lazım. Sen not alıyor musun bunu?
        BİLAL: Hayır, yani Mehmet Ali aslında o zaman 12 puan keselim her şeyi kurtaralım diyordu, belki onu yapsaydı başarılı olabilirdi belki onu söyleyebilir ama bilmiyorum.
        RTE: Hayır onlara da girilmez. Mehmet Ali Aydınlar o anda Fenerbahçe'nin başında değil ki, Tüm Türkiye'deki futbol olayının başında böyle bir şeyi konuşmaz, yani bu tür şeyleri de Başbakanla konuştuk diye anlatmasının anlamı yok. Ama böyle mahrem bir olayı yani, "Başbakanı mı bu işin içine dahil etmek istiyorsun", Burada cevap hakkı da doğuyor.
        BİLAL: Aman baba sen sakın girme şimdi şöyle yapıyor o
        RTE: Hayır ya hu! Anlamıyorsun yavv. Ben cevap vermem. O söyleyecek bunu. Mehmet Ali Aydınlar söylemesi lazım. Yani siz adete bu tür şeyleri de dinliyorsunuz, yani böyle bir noktadasınız. Size bunu kim söylüyor o zaman. Bu işin tarafı belli. Mehmet Ali Aydınlar ve ben buradayım o zaman söyle Şenez Erzik ne konuşulmuşsa açıklasın. 2, diğer konu. Diyor ki Fener Bankı kuracağım diyor. Senin 500 milyon dolar borcun var, Fener Bankı nasıl kuruyorsun? Senin gelip BDDK'ya 300 milyon dolar koyman lazım. Bu kadar borcu olan bir takım bu işi nasıl halleder. Milletin çoğu bunları bilmez. Bakkal dükkanı gibi zannediyorlar, gelip banka kuracak BDDK müsaade edecek mi bu boyutu var. Her şeyi yapacağım edeceğim diyor, ya dur bakalım. 3. Yat limanı yapacağım diyor, yapacağım demekle yat limanı yapamazsın ki, müsaadesini aldın mı elinde imkan var mı? 15 yıldır kulübün başkanısın. Kenan Evren lisesini yıkacağım AVM otel yapacağım diyor. Bunları Mehmet Ali'nin (Aydınlar) işlemesi bakımından söylüyorum. Aslında güzel yerlerden yakaladı ama bunları somut hale getirmesi lazım. Mehmet Ali Mali Müşavirliğini öne çıkarmıyor, müşavirliğini öne çıkarması lazım
        BİLAL: Bunu yani eski yönetimden kimler aday olmazsa, bir de mesela onla aday olacağı söylenen birileri kalkıp da Mehmet Ali Beyle aday olursa baya darbe yemiş olur.
        RTE: Mehmet Ali'nin listesinde Aziz'in listesinden bir Hamdi var. Mehmet Torun var, diğerlerini pek tanımıyorum. Ahmet'i aradım yalnız, bizim Ahmet'i.
        BİLAL: Tamam Ahmet'le (Ahmet Ketenci. Erdoğan'ın Çatalca'daki villalarının ve etrafındaki arazilerin iş takipçiliğini yaptırdığı dünürü Osman Ketenci'nin oğlu) Hüseyin'in (Kadir Topbaş'ın oğlu Hüseyin Topbaş) aday olmuyor da mesela Ahmet Özokur (Ahmet Davutoğlu'nun damadı) mesela Aziz'in listesinde.
        RTE: Nerde olursa olsun. Davutoğlu'na söyledim ben. Bunların yapıları karakteri belli.
        BİLAL: Eğer babacığım duruş gösterecekse gidelim oy kullanalım. Yani şimdiye kadar bu işin içine bizi çekmeyin dedik herkese
        RTE: Ya onlar aynı konu. Göstere göstere oy kullanmayacaksın zaten ayrı mesele.
        BİLAL: Ya oyumu kullanırım sordukları zaman da Mehmet Ali Bey'e hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum derim çıkarım mesela de mi?
        RTE: O da olmaz.
        BİLAL: O da olmaz işte
        RTE: Oy gizlidir diyeceksin kullandım diyeceksin
        BİLAL: O zaman gitmemin anlamı yok
        RTE: Niye ya bir oy bir oydur oğlum
        BİLAL: Onların yanında dururum filan, desteğini de belli etmek lazım ki, başkaları da ne bileyim yani etkisi olacaksa. Gerçi babacığım adam delegeler üzerinden amatör kulüpler üzerinden herkesi bir güzel şey yapmış
        RTE: O ayrı tabi canım o ayrı. Mehmet Ali hem olaya geç girdi hem de olaya farklı girdi
        BİLAL: Tamam babacım, şimdi konuşurum Mustafa'yı çağırırım gelir buraya
        RTE: Sen bunları hep söyle yani. O Pendik'teki yerlerle alakalı yani bunlar hep imar konuları, ya bunları yapacağım edeceğim diyor. Bunların belediyelerle hükümetle vs... Bir de tabi üzerinde durulması gereken en önemli şey, mesela bu şike yasasını bize getiren Aziz'in (Yıldırım) kendisidir.
        BİLAL: Onu söylesin mi? Değişikliği mi getirdi yasayı mı getirdi?
        RTE: Bunu Mehmet Ali'nin işlemesi lazım. Öyle bir yasa hazırladınız ki kendi ayaklarınıza sıktınız diye onu oradan da vurması lazım.
        BİLAL: Ya şimdi Mehmet Ali, ben başkanken Fenerbahçe'yi korumak için her şeyi yaptım dese bir türlü demesi bir türlü baba bir de öyle düşün.
        RTE: Ya Mehmet Ali baskette voleybolda kendi ilgilendiği birimlerdeki başarılarını anlatması yeterli, bu birimlerde Fenerbahçe'yi şampiyon yaptım der. Mustafa'yı çağır anlat bunları.
        BİLAL: Tamam babacım selamın Aleyküm
        *******************2. GÖRÜŞME****************
        BİLAL: Alo evet babacığım
        RTE: Ne oldu Ahmet Özokur (Ahmet Davutoğlu'nun damadı) da girmiş listesine ha
        BİLAL: Girmiş namussuz ya, basketbolun mu ne başına gelmişmiş geçen dönemde, 26 milyon dolarlık da sponsorluk anlaşması yapmışlar. Herhalde oradaki menfaatinin başında durmak için Basketbol şubesinin başına getirecekmiş.
        RTE: Ya onun başında dursa ne yazar durmasa ne yazar yaa
        BİLAL: Benim anlamadığım şu baba. Bak baba bunlar hayatları omurgasız ve karaktersiz durmak taraf tutmamak üzerine kuruluyken, böyle bir zamanda nasıl taraf tutmaya cesaret edebiliyorlar ya. Siz değil miydiniz tarafsız herkese aynı mesafede olmaktan dem vuran, her yerde karaktersiz duruş sergileyen (Erdoğan yanındakilerle konuşuyor)
        RTE: Evet oğlum
        BİLAL: Ya onu diyorum, bunların özelliği herkese eşit mesafe tarafsızlık
        RTE: Oğlum her zaman bu hiç bunlar şey yapmaz...
        BİLAL: Hakikaten enteresan ya, gidip öyle bir namussuzun yanında. Bir de sen bakanın damadısın ya, Ülker olmayı bırak.
        RTE: Bakan bana soruyor. Tamam mı? Sorduğunda ben dedim ki, ya Ahmet girmesin ne işi var orada, ne gerek var dedim.
        BİLAL: Bakanın sözünü bile dinlemez.
        RTE: O bana sordu ne dersin dedi.
        BİLAL: O zaman niye soruyor ki. Namussuz bunlar yav.
        RTE: Neyse hiç önemli değil, hayırlısı olsun. Ethem'i arıyor, yok şöyle diyor böyle diyor ben Başbakanı mı şöyle seviyorum. Sen bugünü kapanışi konuşmasını dinledin mi?
        BİLAL: Evet evet o da rezillik.
        RTE: Orada bir ifade geçmiş. Ben dinlemedim tabi de.
        BİLAL: Cumhuriyet bilmem nesi falan filan
        RTE: Ha ha, son kaleyi düşürmeyeceğiz gibi bir laf kullanmış.
        BİLAL: Tabi canım onları destekleyen ulusalcılara da mesaj verdi.
        RTE: Evet
        BİLAL: Ya babacığım çok iyi oldu, iyi oldu. En azından senin için rahat olacak inşallah. Sen bugüne kadar bazı meselelerde maalesef çok iyi niyetli davrandığını da görmüş olursun
        RTE: E niye
        BİLAL: Evet babacığım işte
        RTE: Oğlum ben bütün bu süreç içerisinde yüz verdim mi? (Aziz Yıldırım'dan bahsediyorlar) Cezaevinden çıktı bu kadar randevu istedi, daha bugüne kadar bir tane randevu vermedim.
        BİLAL: Tamam randevu almasın babacığım da, bu takımı korurken bu adam da maalesef nimetlenmiş oldu, ne gerek var yani, neyse babacığım

Copy paste değil. El emeği göz nurudur.

Yorum

• Muz cumhuriyetine hoş geldiniz Recep tayyip erdgoan

Yorum

• biz yalıyoruz adamlar kufur ediyor.

biz karşılıyoruz adamlar evine gidiyor

ama nedense tum yargı kararları bizden yana yineden sampiyon onlar
            13 Vitor Hugo

Yorum

• herkese günaydın arkadaşlar
              bugün gazetelerde başlayan yeni akım hepimizin canını sıkacak,şikebahce avukatları,kanun değiştigi icin tapeler gecersiz kampanyası başlatmış...
              biz adalet istedikce adamlar yeni yeni icat çıkartıyor.bu işin sonu nereye varacak bakalım.
              el birligi ile futbolu bitirdiler,ne şikebahceymiş be

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herkese günaydın arkadaşlar
                bugün gazetelerde başlayan yeni akım hepimizin canını sıkacak,şikebahce avukatları,kanun değiştigi icin tapeler gecersiz kampanyası başlatmış...
                biz adalet istedikce adamlar yeni yeni icat çıkartıyor.bu işin sonu nereye varacak bakalım.
                Iyi de tapeler geçerliyken bişey mi oldu? Boşverin kahpelerin minareyi kılıfına uydurma çabalarını. Ülkede Adalet ve vicdan hakim olduğu zaman zaten hakkımız teslim edilecek...

Yorum

• Tapeler geçersiz olsa bile Uğur Uçar'a yapılan şike teklifi sabit. Adam kendisi ifade verdi, bir bir anlattı. Haa bunlar öyle bir hakim bulurlar buna bile ceza vermez orası ayrı.....
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Tapelerinin geçersiz olduğunu iddia edip ,seslerin kendilerine ait olduğunu bir türlü yalanlayamayan ve bu tapelerinde içinde bulunduğu iddianamelerle açılmış soruşturma + yargılamaların hepsinden mahkum olmuş hırsızlık ve organize suç örgütünün 3 yıldan beri tekrar ettiği ama sanki yeni bir şey söylüyormuşlarcasına bugünlerde bize takdim edilen bir durum.

3 yıldır aynı şeyleri dinliyoruz zaten.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      herkese günaydın arkadaşlar
                      Gecerli olsa ne olur gecersiz olsa ne bana ne bu ulkedeki yargidan sike casda onandimi onandi bitti gerisi faso fiso bu ulkede hala adalete guvenenmi varki..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fifa olayı doğru mudur?

Yorum

• İş fbnın avukatlarına kaldıysa korkmaya gerek yok..
                          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• 11.10.2014 Şike davasında UEFA'nın ardından FIFA da olaya el attı...

'FIFA da devrede'

Dünya futbolunun patronunun Türkiye'deki şike davası ile ilgili UEFA'dan bir rapor istediği ortaya çıktı. Duruma göre disiplin talimatını işletebilir

FIFA'dan Trabzonspor'umuza müjdeli haber geldi... 2010-11 sezonunun şampiyonluk kupası için mücadele eden yönetimimiz davayı UEFA'dan sonra davayı FIFA'ya taşımıştı. UEFA'nın elinde bulundurduğu yetkilerin çok daha fazlasına sahip olan FIFA'nın da Avrupa futbolunun patronundan Türkiye'deki şike davası ile ilgili ayrıntılı rapor istemesi ise olayı farklı bir boyuta taşıdı. Geçtiğimiz ay Türkiye'yi ziyaret ederek F.Bahçe, Trabzonspor ve TFF yetkilileri ile bir araya gelen UEFA müfettişinin hazırladığı rapor, UEFA Disiplin Komitesi'nin yanı sıra FIFA'ya da gidecek. FIFA'nın, UEFA'dan gelecek rapora göre Türkiye'den de bir rapor isteyeceği ve ona göre disiplin talimatını yürürlüğe koyabileceği bildirildi.

BAŞKANIMIZ NE DEMİŞTİ?
                            Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu da bu konu ile ilgili önceki gün yaptığı açıklamada, "FIFA'nın UEFA'dan bilgileri ve kararını istemesinin anlamını yakın zamanda göreceksiniz. Hukukçularımız mücadeleyi sürdürüyor" ifadesini kullanmıştı.

Fotomaç

ÜSTTEKİ HABER İÇİMİ ISITTI.
                            EY BÜYÜK MEVLAM, BİTSİN ARTIK BU ÇİLE İNŞALLAH.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Haydi fıfa
                              haydi fıfa haydi
                              tam zamanı tam zamanı şimdi
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İşin kolayı var.

2010-2011 sezonu 2.devresinde şike-teşvik yapıldığından 2.devreyi yok sayacaksın.

42-33 puanla ilk devreyi lider bitiren TS'u şampiyon ilan edeceksin.

Şikeye karışan tüm takımları düşüreceksin.

Ligden düşenleri de ilk devredeki sıralamaya göre düşüreceksin?

Nasıl fikir ama?
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X