Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlamadığım nokta uefa madem bunları yapacaktı neden 6 yıldır bekliyor? elinde her türlü materyal var, haberin sallama olduğuna adım gibi eminim.
    yeni baskani secileli bir kac ay oldu, o neden olabilir

cas süreci neden olabilir

bati politikasinin referandum öncesi Türkiyeyi sallamak icin bu konudan uefayi tesvik ediyor olabilir...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeni baskani secileli bir kac ay oldu, o neden olabilir

cas süreci neden olabilir

bati politikasinin referandum öncesi Türkiyeyi sallamak icin bu konudan uefayi tesvik ediyor olabilir...
      ayrıca 2024 e başvurduk. elemek için ellerinde tutukları kozu oynuyor olabilirler.
      kimsenin adalet yüzünden dediği yok. çünkü adalet için demek için artık çok geç
      En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 28.02.2017, 08:46.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Geç olsun güç olmasın diye bir söz vardır ya bizimkisi hem geç hem güç olacak.. Ama olacak . ALLAH'ın adaleti "CB'ye rağmen" elbet bir gün tecelli edecek
        Öyle bir zamanda gelecek ki o adalet , cb bile çaresiz kalacak
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anlamadığım nokta uefa madem bunları yapacaktı neden 6 yıldır bekliyor? elinde her türlü materyal var, haberin sallama olduğuna adım gibi eminim.
          Bu haberlerin bir sürü sebebi olabilir.

1-UEFA 2010-2011 sürecine yurt içinde pek müdahil olmak istemedi, bu olayın kapanmasını istiyor olabilir. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Türkiye 2024 Avrupa Şampiyonasına aday olacağını açıkladı, küme düşürme haberleri UEFA-TFF tarafından tezgâhlanmış, adaylık konusunda Türkiye'nin elinin zayıflayacağı gerekçesiyle ülke içinde Trabzonspor'a davadan vazgeçilmesi için baskı oluşturmak maksatlı olabilir.

2-UEFA yönetimi yeni seçildi, seçimden bu yana geçen sürede eski dosyaları incelemiş olabilirler. Türkiye- Eski UEFA yönetimi arasındaki sponsorluk (ya da rüşvet) bağını kendi yönetimleri döneminde de sürdürmek istemişlerse, küme düşürme kozunu oynamış olabilirler.

3- Adalet tecelli ediyor olabilir.
          En son bkandil tarafından düzenlendi; 28.02.2017, 09:36.

Yorum

• Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyemiyorum yaklaştık gibi hissediyorum. Umarım her şey olumlu seyreder olumsuz bir şey beni yıldırmaz fakat büyük hayal kırıklığı yaşarım.

2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• bu işin sonlarında doğru yaklaştığımızı düşünüyorum. sonucun lehimize olacağına inanıyorum.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sona yaklaştık beyler hakkımızda hayırlısı

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupa'da bu iş sonuna kadar takip edildiği sürece sonuç almamamız neredeyse imkansız!
                  Elimiz o kadar güçlü ki şike lobisi sadece süreci ertelemek için bile varını yoğunu ortaya koyuyor.
                  Ama bu işin sonunda neyin olacağını, ne ceza çekeceklerini onlar da çok iyi biliyorlar.
                  O nedenle bizler hukuki süreçleri takip edip sabırla bekleyeceğiz.
                  Allah'ın izni ile o güzel günleri de göreceğiz.
                  Bize çektirdiklerini misli ile ödeyecekler!
                  Kardeşim biraz özel soru olacak ama sen devlet personeli misin?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim biraz özel soru olacak ama sen devlet personeli misin?

Özel mesaj attım.

Yorum

• UEFA ve CAS bir kere Şike var dedi.Üstelik hangi maçlar olduğunu da ayrıntılı raporladılar.Bir yığın kurul toplanıp aylar sonra karar verdiler,federal mahkemeye bile gittiler sonuç yine ŞİKE var çıktı.Eninde sonunda bir karar çıkacak bizim dangalaklar puan silme cezası bile vermedi üstelik 6 sezonda şikecileri ligte oynattı.Hem şikeden ceza alacaklar hem de şike yapıldığı tescillenen takımları ligte oynattığı için TFF'ye yaptırım uygulanacak.Hala yok efendim FB büyük takımmış,siyasi irade geçin bunları koskoca ''JUVENTUS'' bile kurtaramadı.

Yorum

• Herkesin olumlu konuştuğuna göre, beklediğimiz iyi haber gelmeyecektir.
                        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• ya böyle önceden şu tarihte bir şey olacak tarzı haberlere nedense hiç inanmadım.
                          umutla beklerim ama bir haber çıkmayacağına da hazırlıklıyım.
                          10 mart da cas açıklayacak gibi kararı. ama ne açıklayacak göreceğiz.
                          topu fifaya mı atacak acaba?

Yorum

• Uefa'ya hiç güvenmiyorum. Çünkü, normal şartlarda Uefa feneri düşürmediği için bu saatten sonra hiç bir şike yapan takımı düşüremezdi, herkes feneri örnek gösterirdi. Bunun önüne geçmek için de fenerin şikesinden sonraki yıl toplanıp bir karar aldı : Uefa şike yapan takımları kendisi küme düşürebilir. Sonra da fener şikeyi bu karar alınmadan önce yaptı o yüzden düşürme kararını yerel federasyon verir dedi. Bunlar da ancak tff kadar temiz.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya böyle önceden şu tarihte bir şey olacak tarzı haberlere nedense hiç inanmadım.
                              umutla beklerim ama bir haber çıkmayacağına da hazırlıklıyım.
                              10 mart da cas açıklayacak gibi kararı. ama ne açıklayacak göreceğiz.
                              topu fifaya mı atacak acaba?
                              Bildschirmfoto 2017-02-28 um 11.16.01.jpg

Top TFF'ye atilacakmis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]12439[/ATTACH]

Top TFF'ye atilacakmis
                                öyle bir şey mantıklı gelmedi. e gene yapmazsa bir şey nolcak?
                                gene cas a dava mı açacağız. cas hüküm verme yeri değil mi.
                                topu tff ye filan atma yetkisi yok. kararı verir ve kararı yapmak zorundasın
                                kararı verir der ki evet uefa nın yetkisi yoktur, top böylece fifaya gider bizim tarafımızdan,
                                ya da der ki evet gereğini yapmadı uefa ve tff der ve gereğini yaptırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X