İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konu Trabzonspor taraftarı olarak bizlerin gündeminden tamamen düşmelidir.
Ben bu konu kadar Trabzonspor'a zarar veren bir konu daha hatırlamıyorum.
Biz bir tane şampiyonluğu düşünürken geriye kalan şampiyonlukların ve kupaların tamamı rakiplerimize gitti. Bizden ayrılan futbolcular şampiyonluklar, kupalar ve Avrupa'da zaferler elde etti.
Artık önümüze bakmalıyız.
Bu kapsamda sayın Başkan'ın Aziz Yıldırım'ı stat açılışına davet etmesini çok olumlu buluyorum. Aziz Yıldırım'ın davete cevabı da aynı derecede olumludur. (Davet ve buna verilen yanıtla ilgili bilgilerim medyadan öğrendiğim kadardır).NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konu Trabzonspor taraftarı olarak bizlerin gündeminden tamamen düşmelidir.
Biz bir tane şampiyonluğu düşünürken geriye kalan şampiyonlukların ve kupaların tamamı rakiplerimize gitti. Bizden ayrılan futbolcular şampiyonluklar, kupalar ve Avrupa'da zaferler elde etti.
Bu kapsamda sayın Başkan'ın Aziz Yıldırım'ı stat açılışına davet etmesini çok olumlu buluyorum. Aziz Yıldırım'ın davete cevabı da aynı derecede olumludur. (Davet ve buna verilen yanıtla ilgili bilgilerim medyadan öğrendiğim kadardır).Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Bu kapsamda sayın Başkan'ın Aziz Yıldırım'ı stat açılışına davet etmesini çok olumlu buluyorum. Aziz Yıldırım'ın davete cevabı da aynı derecede olumludur. (Davet ve buna verilen yanıtla ilgili bilgilerim medyadan öğrendiğim kadardır)."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bu kapsamda sayın Başkan'ın Aziz Yıldırım'ı stat açılışına davet etmesini çok olumlu buluyorum. Aziz Yıldırım'ın davete cevabı da aynı derecede olumludur. (Davet ve buna verilen yanıtla ilgili bilgilerim medyadan öğrendiğim kadardır).Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
beyler bu dava nerde bitti diyeyim size. şu 6222 denen bir yasa değiştirildi. 90 yıldır değiştirmedikleri yasayı sırf fenerbahçeyi kurtarmak için güle oynaya değiştirdiler. onu da geçtim buna tepki koyulmadı o kadar. fenerbahçe o yasa ile aklanmıştır. çok zoruma gidiyor aynısı trabzonspora olsa direk küme düşmüştü o gün. bide kahpe çocugu feto ortaya cikinca işi fenerbahçe ele geçirildiye getirildiler. ülkedeki bütün savcıları hakimleri değiştirdiler. yazık yazık bu ülkede adalet hukuk hiç bir zaman olmadı olmayacak.
ha bu saatten sonrada bir şey cıkmaz o kupa da gelmez. rte müsade etmez bütün anlaşmalar felan yapılmıştır. boşuna mı trabzona o kadar yatırım yapıyorlar sandınızbu işleri ele alırsanız her türlü birbirini destekliyor malesef.
Yorum
-
Bu kapsamda sayın Başkan'ın Aziz Yıldırım'ı stat açılışına davet etmesini çok olumlu buluyorum. Aziz Yıldırım'ın davete cevabı da aynı derecede olumludur. (Davet ve buna verilen yanıtla ilgili bilgilerim medyadan öğrendiğim kadardır).
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bu dava nerde bitti diyeyim size. şu 6222 denen bir yasa değiştirildi. 90 yıldır değiştirmedikleri yasayı sırf fenerbahçeyi kurtarmak için güle oynaya değiştirdiler. onu da geçtim buna tepki koyulmadı o kadar. fenerbahçe o yasa ile aklanmıştır. çok zoruma gidiyor aynısı trabzonspora olsa direk küme düşmüştü o gün. bide kahpe çocugu feto ortaya cikinca işi fenerbahçe ele geçirildiye getirildiler. ülkedeki bütün savcıları hakimleri değiştirdiler. yazık yazık bu ülkede adalet hukuk hiç bir zaman olmadı olmayacak.
ha bu saatten sonrada bir şey cıkmaz o kupa da gelmez. rte müsade etmez bütün anlaşmalar felan yapılmıştır. boşuna mı trabzona o kadar yatırım yapıyorlar sandınızbu işleri ele alırsanız her türlü birbirini destekliyor malesef.
Aklımın almadığı mevzu devam eden bir dava varken (üstelik onca bu iş bitti/bu defter kapandı telkinine rağmen) nasıl oluyor da taraftarı davasına inanmaz!
Bu ülkede sen adalet talep etmediğin müddetçe evet, adalet te olmayacak hukuk ta kardeşim.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Son günlerde hepimizin çekinceyle baktığı bir konu hakkında bu yazıyı yazma gereği duydum. Herkesin malumu şu an çıkacak cas kararını bekliyoruz. Cas büyük ihtimalle Uefanın aldığı kararı usulen doğru bulacak ve konuyu üstünden atacaktır. Oradan pek bir ümidim yok. Peki sonra ne olacak. Biz zaten daha Uefaya başvurmadan Fifayı bilgilendirmiştik. Fifada bize Uefa ve Cas yargılama süreçlerini bitirin eğer sonuç alamazsanız Fifaya başvurunuzu yaparsınız dedi,bu cepte. Hukuk kurulumuz zaten Fifaya yapılacak başvuruyu çoktan titizlikle muntazam bir şekilde hazırlamıştır. Ondan kuşku duymuyorum. Cas kararının açıklanmasının akabinde gerekçeli karar elimize ulaşır ulaşmaz Fifaya güçlü bir şekilde başvuru yapabilecek konumda olacağız. Asıl mesele bundan sonra başlıyor. Sonuçta başvuruyu hukuk kurulu yapmayacak. Trabzonspor SK adına yapacağız ve klüp başkanın imzası olacak. İş o aşamaya geldiğinde Muharrem Usta o imzayı atamam derse ve ya şu başvurunun içini biraz boşaltın(!) ancak öyle onaylarım derse ki hükümetten icazet alamadan tuvalete bile gidemeyen bir görüntü çizdiler yönetim kurulu olarak son günlerde maalesef. O başvurunun yapılmaması içinde ellerinden geleni yapacak bir siyasi güruh var karşımızda. İşte o zaman bizler ne yapabaliriz/yapabileceğiz?Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon günlerde hepimizin çekinceyle baktığı bir konu hakkında bu yazıyı yazma gereği duydum. Herkesin malumu şu an çıkacak cas kararını bekliyoruz. Cas büyük ihtimalle Uefanın aldığı kararı usulen doğru bulacak ve konuyu üstünden atacaktır. Oradan pek bir ümidim yok. Peki sonra ne olacak. Biz zaten daha Uefaya başvurmadan Fifayı bilgilendirmiştik. Fifada bize Uefa ve Cas yargılama süreçlerini bitirin eğer sonuç alamazsanız Fifaya başvurunuzu yaparsınız dedi,bu cepte. Hukuk kurulumuz zaten Fifaya yapılacak başvuruyu çoktan titizlikle muntazam bir şekilde hazırlamıştır. Ondan kuşku duymuyorum. Cas kararının açıklanmasının akabinde gerekçeli karar elimize ulaşır ulaşmaz Fifaya güçlü bir şekilde başvuru yapabilecek konumda olacağız. Asıl mesele bundan sonra başlıyor. Sonuçta başvuruyu hukuk kurulu yapmayacak. Trabzonspor SK adına yapacağız ve klüp başkanın imzası olacak. İş o aşamaya geldiğinde Muharrem Usta o imzayı atamam derse ve ya şu başvurunun içini biraz boşaltın(!) ancak öyle onaylarım derse ki hükümetten icazet alamadan tuvalete bile gidemeyen bir görüntü çizdiler yönetim kurulu olarak son günlerde maalesef. O başvurunun yapılmaması içinde ellerinden geleni yapacak bir siyasi güruh var karşımızda. İşte o zaman bizler ne yapabaliriz/yapabileceğiz?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer zamanında güce yaltaklanarak, hakkını aramaktan vazgeçerek ancak onların metresi, soytarısı, rengi, eğlencesi olursun; güçlülerle böyle sevişmeye çalışarak değil hakkını arayarak, gerekirse savaşarak saygınlığını, onurunu, haysiyetini hatta geleceğini, büyüklüğünü koruyabilirsin demişti. Hey gidi Özkan Sümer.
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
Yorum