İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
-
Allahim ne olur bu dünyada yüzümüzü güldür,hakkimiz verilsin ve sike yapanlara gereken cezayi ver.Bu dünyada helalleselim! Böylesi suclu olanlar icin mutlaka daha hayirlidir aksi takdirde yani hesap gününde bu yükü tasiyamazlar.
Arkadaslar bu yasadigimiz adaletsizlik bizi bitiriyor.Heves denen bir sey birakmadi ve bu hesap bitmeden rahat edemeyecegiz yada en azindan ben edemem.
Yorum
-
Ocak ta CAS kararı açıklanır artık. Sonra ya yeni bir süreç başlayacak ya da CAS UEFA ya topu atacak. CAS uefa yla ters düşmez diyenlere de bir iki CAS kararını okumasını tavsiye ederim. Hiç umurlarında olmaz. Eğer rüşvet gibi bir pislik olmazsa CAS dan futbol da devrim yaratacak bir karar da çıkabilir. Bir önceki mahkeme kararında uefa nın az ceza verdiğine dair bir karar var.
Herkes Usta nın konuyu fifa ya taşımayarak veya yumuşak bir dosyayla giderek savsaklayacağı fikrine kapılmış.
Atladığınız bir nokta var bizim CAS davasında tff den tazminat talebimiz var arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam 100 milyon tl gibi bir rakam. İşte dava bitecekse orada bitecek. CAS evet uefa nın karışma yetkisi yok ama tff gereğini yerine getirmemiştir diyerek tazminat ödenmesine hükmedebilir.
Bakın ince nokta bu tazminat talebinde kupa iade edilmeyecekse 10 m tl tazminat daha verilmesi gibi bir talep de var.
Bu dava bu tazminat kararıyla bitebilir.
Böyle de olur ve parayı alıp davayı kapatırsak tası tarağı toplayıp gidelim.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bakın ince nokta bu tazminat talebinde kupa iade edilmeyecekse 10 m tl tazminat daha verilmesi gibi bir talep de var.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bilgiden %100 emin misiniz? Kimden duydunuz veya belge vs gördünüz mü? Şu ana kadar hiç böyle birşey duymadım. Teyit amaçlı soruyorum...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Yeni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tazminat olayı da iyi sonuç olurdu, bakalım biraz daha bekleyelim
Son yol FIFA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ağabey şikede kumpas davası görülecek; ne Cas'ı, ne Fifa'sı, ne hukuk kurulu, ne başkanı, ne hakkı, hukukundan bahsediyorsunuz Allah aşkına?
Trabzonspor gelmişini, geçmişini, geleceğini, duruşunu, felsefesini neyi varsa satmıştır ağabey!
Kimse birbirini kandırmasın şimdi.
Millet kılıfına uyduruyor aman başıma bir şey gelmesin diye. Dostlar alışverişte görsün, ben balımı çalayım da gerisi nanay demeye başlayalı çok oldu.
Öldü ağabey o dava. Sen stat açılışıyla da üzerine toprağı attın. Bitti, gitti.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğabey şikede kumpas davası görülecek; ne Cas'ı, ne Fifa'sı, ne hukuk kurulu, ne başkanı, ne hakkı, hukukundan bahsediyorsunuz Allah aşkına?
Trabzonspor gelmişini, geçmişini, geleceğini, duruşunu, felsefesini neyi varsa satmıştır ağabey!
Kimse birbirini kandırmasın şimdi.
Millet kılıfına uyduruyor aman başıma bir şey gelmesin diye. Dostlar alışverişte görsün, ben balımı çalayım da gerisi nanay demeye başlayalı çok oldu.
Öldü ağabey o dava. Sen stat açılışıyla da üzerine toprağı attın. Bitti, gitti.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmutsuzluğa kapılmayın. Hep diyorum. Camia güçlü bir şekilde davasının arkasında dursun bu davayı kimse kapatamaz. Ne telkinler, ne tehditler atladıldı şimdiye kadar da hala yolumuza devam ediyoruz. Herkes davaya sahip çıkıp gerekirse başkanına yöneticisine hesap soracak.
Durmayacağız
Unutmayacağız
Unutturmayacağız
Kazanacağız2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şike yapanın Allah belasını versin
Unutma unutturmaNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
"Epey bi üst düzey TS yöneticisi, şikecinin avukatı olarak bilinen avukat hanımla, geride kalan Ekim ayında sözleşmenin sona erdiğini ve sözleşme yenilenmesinin 'kesinlikle' mümkün ol-a-mayacağını beyan etti."
STHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum