Pöyük Dünya Luderimuz herkes gibi cezaya şaşırmış tabi. Bu ülkede ırkçılık yapan adam halen daha futbol oynuyor, şikeciler ceza almıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu rte aklımızla dalga geçmeyi bıraksın artıkİlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSn.Cuhurbaşkanı'nın gsnin ceza alması üzerine görüşleri :
Benim başbakanlığım sırasında Platini ve daha sonra FIFA başkanı olacak olan İnfantino, Avrupa şampiyonası ile ilgili olarak İstanbul’a gelmişlerdi. O vesileyle, İstanbul Kongre Sarayı’nda bir konuşma yapmıştım. O konuşmada da tüzel kişilerin cezalandırılmasının hukuka aykırı olduğunu söylemiştim. Böyle bir hukuk olmaz. Siz eğer ceza verecekseniz, ilgili kulüplerin başkanlarına veya suçu işleyen kimler ise onlara ceza verin demiştim. Sonra Platini, “Ama bu böyle gelmiş, bu saatten sonra değişmez” demişti. Dolayısıyla Galatasaray meselesinde de kulübe ceza verilmesine karşıyım. Niye Galatasaray Kulübü’ne ceza veriyorsunuz? Ceza, o işte suçlu olan yöneticilere verilmeli. Galatasaray’ın nereden baksanız 20-25 milyon taraftarı var. Sen şimdi o kulübü cezalandırdığın zaman 20-25 milyon taraftarını da cezalandırıyorsun.
Bu iş böyle yürümez. Yanlış mantık, yanlış bir anlayış. Temenni ediyorum ki, bu uyarılar kaale alınır da buralarda hakikaten gerçek kişiler cezalandırılır. Tüzel kişiler de cezalandırılmaz.
Aşağıdakiler de benim görüşleri :
Ben buradan tüm şirket sahiplerine sesleniyorum. Vergi kaçırın, yakalanırsanız da kişilerin yaptığı şirkete maledilemez deyip muhasebecinizi içeri attırın. Ailesine de 3-5 harçlık verirsiniz olur biter....
Her klüp de başına bir şikeci başkan getirsin, klüp şampiyon olsun başkan hapse, kupa müzede, paralar klüp kasasında oh ne güzel dünya........
Bu arada biz de hala şike anıtını dikemedik....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ey Dünya lideri!
AY şike yaptı, sonuç noldu,?
1- Şampiyonluğumuz, emeklerimiz, geleceğimiz, sevinçlerimiz, ümitlerimiz, heveslerimiz çalındı.
2- Kadromuz dağıldı, 5 yılda dibe vurduk.
3- İnsanların sahada oynanan oyuna inancı kalmadı.
Hala ne konuşuyorsun sen?
AY değil miydi, şike yaptımsa fenevbahçe için yaptım diyen?
AY şike yapacak, teşvik verecek, eee sonra? Sadece o ceza alacak öyle mi?
Böyle bir dünya yok kardeşim.
Kulüp de, sahipleri de hepsi ceza alacak.
ülkenin için ettiğiniz yetmedi, bari futboldan yakanızı çekin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
"Savunayım da nasıl olursa olsun savunayım" ile "Yereyim de nasıl olursa olsun yereyim" ekseninde bir politika bir algı bir yönetim şekli ile hareket etmemizin klasik sonuçları. Cumhurbaşkanı'nından sokaktaki vatandaşa, aydınına sirayet etmiş bu yaklaşım hepimizi sardı. Biz de bayılıyoruz nasıl olsa buna. Her konuda "ego savaşları" yürütüyoruz. Artık çok sıradanlaştı bu durum, kabak tadı verdi. Ülkede ne eleştiri ahlakı ne iş ahlakı var. Belki ülke olarak çok güçleneceğiz belki tamamen dip yapacağız ama bu sorunlara çözüm bulamadıkça hiçbir zaman mutlu olamayacağız.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 04.03.2016, 17:29."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Kişi ve kurumları ayırın; hakkını arayan Trabzonsporu cezalandırın , bu arayışı akamete uğratacak Trabzon camiası içinden adamlar çıkarsa da onları kulübe mal etmeyin. Kulübü cezalandırın , işinize yarayacak adamları ödüllendirin.
İş şikebahçe yada onursuz galatasaray olunca ise kulüplere dokunmayın çıkar çatışmasına girebilecek kişileri ayıklayın.
Her iki durumda da aynı mantık; "kişi ve kurumları ayırın ki işimize geldiği gibi hareket edebilelim".En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.03.2016, 17:30.
Yorum
-
Evrensel Hukuk Sisteminin bizden öğreneceği çok şey var, daha kişilerle kurumları ayırmaları gerektiğini bile bilmiyorlar.
Bu arada bazı devlet görevlileri de hakarete uğradıklarını, "aslında kendilerinin değil kurum/makamlarının hakarete uğradıklarını" söyleyip (kişilerle kurumlar birleşiyor bu defa) tazminat davası da açabiliyorlar.
İlginç.
Ama elbet biz cahillerin anlayabileceği şeyler değil bunlar, mutlaka bir açıklaması vardır da biz bilmiyoruz.En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 04.03.2016, 18:16.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben bu mantığı anlamadım,sayın Cumhurbaşkanımıza bir seçimde eğer rakip parti sahtekarlık yapsa ve tüm mahkemelerde bu sahtekarlık cezalandırılsa,elinizden cumhurbaşkanlığını alsalar,sahtekarlık yaptı diye kurumları cezalandırmak doğru olmaz,sahtekarlığı yapan kişi cezalandırılsın ama cumhurbaşkanlığı yine aynı partinin gösterdiği başka biri olsun diye sorsalar kabul edecek miymiş?
Mantığa bak,rakipler her şeyi dürüstçe yapsın,ödeme dengelerini korusun,daha düşük bütçelerle yarışsın,kimseyi mağdur etmesin,diğeri olmayan paraları versin,vergisini ödemesin,sonra kişiler cezalandırılsın.
Kupayı kulüp başkanı evine mi götürüyor ne iş?- Memento mori
Yorum
-
listeye su altakkinide eklersen kabul ederim, yok onu ekleyemem diyorsan yazdiklarinin hepsi hikaye:İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Berna Laçin, Burcu Kara, Ceyda Düvenci, Emre Kınay, Emre Karayel, Kıraç, Sarp Akkaya, Şebnem Ferah ve Şevket Çoruh...
Adalete fener yak kampanyasının reklam yüzü olan bu kara liste ünlüleri asla affedilmemeli!
Bunlar algı operasyonu yaparak radyo, tv, internet, gazete, billboard, afiş vs. ile bu davanın yeniden görülmesi ve adaletsiz düzenin devamı için ekranlarda yalvarıp timsah gözyaşlarını akıtan kişilerdir ve asla unutulmamalıdırlar. Gerekli tepki ve protesto karşılaşılacak olan her ortamda yapılmalıdır!
- Kurumlara değil de kişilere ceza verilmesi gerektiği görüşünüzü biliyoruz. UEFA, Galatasaray’ı Avrupa kupalarından men etti. Bu da kişilerin yönetim hatalarından kaynaklandı. Dolayısıyla kişilerin hatası üzerine kurumu cezalandırmış oldular. Avrupa kupalarında oynamayınca bu kulüpler borçlarını nasıl kapatacak? Bir değerlendirme yapar mısınız?
Erdoğan, yanıta İstanbul’da gerçekleşen bir zirveyi anımsatarak girdi:
- Benim başbakanlığım sırasında Platini ve daha sonra FIFA başkanı olacak olan İnfantino, Avrupa şampiyonası ile ilgili olarak İstanbul’a gelmişlerdi. O vesileyle, İstanbul Kongre Sarayı’nda bir konuşma yapmıştım. O konuşmada da tüzel kişilerin cezalandırılmasının hukuka aykırı olduğunu söylemiştim. Böyle bir hukuk olmaz. Siz eğer ceza verecekseniz, ilgili kulüplerin başkanlarına veya suçu işleyen kimler ise onlara ceza verin demiştim. Sonra Platini, “Ama bu böyle gelmiş, bu saatten sonra değişmez” demişti.
Kimin sucuymus kupanin fenere gitmesi? Berna lacininmi?"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Merak etmeyin hepsini biliyoruz. O dönem, ilgili yasanın bir gecede meclisden geçmesinin onayını veren tüm ilgili vekilleri ve yöneticileri de listeye ekleyebilirsiniz. Elbette ülkede hükümranlığını süren tek adam, ne istediyse o olmuştur. Ben sadece bu kara ve iğrenç algı kampanyasının reklam yüzü olmayı kabul eden bu sözde sanatçıların tarihte asla affedilmemesi ve unutulmaması gerektiği fikrimi dile getirdim ve hala bu fikrimin arkasındayım...İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelisteye su altakkinide eklersen kabul ederim, yok onu ekleyemem diyorsan yazdiklarinin hepsi hikaye:
- Kurumlara değil de kişilere ceza verilmesi gerektiği görüşünüzü biliyoruz. UEFA, Galatasaray’ı Avrupa kupalarından men etti. Bu da kişilerin yönetim hatalarından kaynaklandı. Dolayısıyla kişilerin hatası üzerine kurumu cezalandırmış oldular. Avrupa kupalarında oynamayınca bu kulüpler borçlarını nasıl kapatacak? Bir değerlendirme yapar mısınız?
Erdoğan, yanıta İstanbul’da gerçekleşen bir zirveyi anımsatarak girdi:
- Benim başbakanlığım sırasında Platini ve daha sonra FIFA başkanı olacak olan İnfantino, Avrupa şampiyonası ile ilgili olarak İstanbul’a gelmişlerdi. O vesileyle, İstanbul Kongre Sarayı’nda bir konuşma yapmıştım. O konuşmada da tüzel kişilerin cezalandırılmasının hukuka aykırı olduğunu söylemiştim. Böyle bir hukuk olmaz. Siz eğer ceza verecekseniz, ilgili kulüplerin başkanlarına veya suçu işleyen kimler ise onlara ceza verin demiştim. Sonra Platini, “Ama bu böyle gelmiş, bu saatten sonra değişmez” demişti.
Kimin sucuymus kupanin fenere gitmesi? Berna lacininmi?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum

Yorum