Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce gördüm bunu.. Ne yapacağını, nasıl gündem değiştireceğini şaşırmış ve artık ayrı bi boyuta geçmiş.

Cemaatin kumpası falan dediğinde arkasından ilerleyen fenerliler şimdi dua etmeseydiler biz şampiyonduk diyecekler mi merakla bekliyorum.
    ( ゚д゚)

Yorum

• 1 dakika falan geç ceza verseydiniz keşke buraya çok güzel bir destan yazmıştım. Başka sefere artık.
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bazı Trabzonsporlular digiturk gelirlerlerinde aziz yıldırım'ın Trabzonspor'un haklarını savunduğu yalanına inandıkları gibi bugünde aziz yıldırım'ın "Trabzonspor'un hakları yenildi yazık değil mi ?" cümlesine de inanırlar.

Sonrası ? bir tık ötesi ?

"ben şike yapmadım" a inanmaktır.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=wUhyjJkiGRg bu ne ya
          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
          Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Morfin alsa aklına gelmez dedi ben koptum

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Morfin alsa aklına gelmez dedi ben koptum

Yorum

• Devre arası indim aşağı hakemi uyardım ikinci yarı düzgün maç yönetti diyene ceza vermeyecek federasyonun benim gözümde bostan korkuluğundan farkı yoktur. Gerçi şikenin üzerini örtmeye çalışanlar bizi şaşırtır mı sanmam...
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Serhata bakin hele yurek yemis heralde reytingleri dibe vurunca..nabza gore serbet vermede bu dansozden iyisi yok..daha 2 hafta once şikeciler yargilandi aklandi kumpas var diyordu simdi neden tarlalar surulmedimi yalanmi diyor karakter fukarasi..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bazı Trabzonsporlular digiturk gelirlerlerinde aziz yıldırım'ın Trabzonspor'un haklarını savunduğu yalanına inandıkları gibi bugünde aziz yıldırım'ın "Trabzonspor'un hakları yenildi yazık değil mi ?" cümlesine de inanırlar.

Sonrası ? bir tık ötesi ?

"ben şike yapmadım" a inanmaktır.
                    O tıkı geçenler çoktan oldu. Ak Partili çok arkadaş gördüm cemaat davasından sonra köşe yazılarında okudukları "cemaat fbyi ele geçirmeye çalıştı" yazılarına inanıp "yokmuş böyle bir şey bak" diyen.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• bunca yargı kararına rağmen hala daha biz birşey yapmadık suçsuzuz diyorya, pes doğrusu. utanma arlanma kalmamış hiç.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• gs fetönün dualarıyla şampiyon olmuş. e sende aylarca cübbelinin yanında kaldın söyleseydin sanada bir okuyup üfleseydide sende şampiyon olsaydın

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bide bu mala inanlar var Allah akıl fikir versin.

Yorum

• Aynı siyasette olduğu gibi bu olayada Türkiyede 25-30 sene sonra inanılır.Siyasette yapılan yolsuzluklar,hırsızlıklar,peşkeşler,diplomatik işlemler nasıl 25 sene sonra ortaya çıkıyorsa bu olayda aynen o zaman çıkar.Bizlerde vay be neler neler yapılmış zamanındaki Cumhurbaşkanı veya siyaset nasıl bunları aklamış diye torunlarımıza anlatırız.Şuanda mevcut düzen değişmeden bu olayın ne olduğunu,şike yapanların kim tarafından nasıl aklandığını bilemeyiz.

Yorum

• Biz fazla sokmayalım kendimizi bu tartışmalara biz saman altından suyu götürcez zaten bir yandan takımı kurmaya çalışıyoruz bir yandanda hukukla mücadele ediyoruz biz sessiz sedasız gidiyoruz kendimizi bu tartışmalara sokmamalıyız uzaktan izlemek güzel oluyor bir birlerini zaten küçük düşürüyolar

Yorum

• Savcı ile kapıştı!

Antalya Arena Stadı’nda maç sonrasına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Antalya Adliyesi hakim ve savcıları arasında çıkan büyük tartışma damgasını vurdu.

Olayların, tribünlerden gelen küfürlere Aziz Yıldırım’ın karşılık vermesiyle başladığı belirtildi. Yıldırım kendisine küfür eden seyircilere şiddetli tepki gösterirken, kullandığı ifadelerden rahatsız olan savcıların müdahale ettiği öğrenildi.

Antalya Spor Savcısı Mustafa Şeran’ın, tartışma sırasında Aziz Yıldırım’a bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını belirterek, sakin olmasını söylediği, buna karşılık Fenerbahçe Başkanı’nın bu kez ona ve diğer hakim ve savcılara dönerek bağırmaya başladığı ileri sürüldü.

Tarafların araya girenlerce birbirlerinden uzaklaştırılmasından sonra Mustafa Şeran, protokol tribününde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanına giderek yaşananları anlattı, yargı mensupları olarak hakarete uğradıklarını belirtti.
                                Bakan Kılıç’ın, Savcı Şeran’a, “Savcım, siz hukuk adamısınız. Kanunlar neyi gerektiriyorsa onu yapın” demesi dikkat çekti. “Peki efendim” diyerek Kılıç’ın yanından ayrılan Şeran’ın, bugün soruşturma başlatacağı, konuyla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili’nin de bir açıklama yapacağı öğrenildi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç bir ..k olacağı yok Bu memlekette işler iyice ya.şaklığa vuruldu. Suç Aziz'de değil kimsenin Aziz'e kızmaya hakkı yok. Suç taşları bağlayıp köpekleri salanlarda ve buna göz yuman herkeste.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X