Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunda da bizim belediye başkanı şikebahçe mağduriyet heykelini Trabzon şehrine diker.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ülkemizde yansımaz...

Ülkemizdeki politikacıların yetkileri sonsuz, sorumlulukları ise sıfırdır. Dünyada bu kadar yetkili olup, hiç sorumluluğun olmadığı başka bir iş var mı bilmiyorum, en azından henüz duymadım. Bir tesis, yol vs. açılışında tüm politikacılar ben yaptım, halkımıza hayırlı olsun diye bizi vergilerimizle yapılan hizmetleri kendi ceplerinden yaptırmış gibi kafamıza kakıp dururlar, ülkede kötü bir olay olduğunda ise herkes kınar, sorumluluk alan, bu hata benim diyen bir Allah'ın kulu çıkmaz.....
      +1967.

bunun iki nedeni var biz demokrasi için savaşmadık tepeden indi o yüzden kıymetini bilmiyoruz savaştığımız gibi.. diğeri cahillik.. hala padişahım çok yaşa kıvamındayız.. halk hesap sormazsa politikacıda hesap vermez.

şike olayında boyut değiştirmeye başladılar artık, şikebahçe tazminat davaları açar yakında.. tayyip sevdalısı Trabzonspor'lular vicdanınız sızlasın ahirette bunun hesabı herkesten sorulur.. dünyada güçlünün işi iş para var makam var ötesinde görüşürüz.

gerçi burdada işimiz bitmedi eğer yönetim bozuk yapmazsa fifa'nın alternatifi yok düşürmekten başka
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Kişilerle kurumları ayıran insan, her gün birilerini Cumhurbaşkanlığı Makamına hakaret etti diye tazminat davası açıyor.
        Onlar sana hakaret ediyor, ne makamından bahsediyorsun demezler mi adama? Bizim ülkemizde demezler

Şike davasından anladığım bir şey var. O da Erman Toroğlu bu ülkenin en ileri görüşlü insanıymış.
        Helal olsun valla, ilk hafta ne demişse teker teker gerçekleşiyor hepsi.
        Bu işin sonundan [MENTION=30227]Sibel[/MENTION] 'in dediği gibi biz tazminat ödemek zorunda kalacağız.
        Gidişat onu gösteriyor..
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu ülkede,

Adalet
          Sevgi
          Saygı
          Hoşgörü
          Dürüstlük
          Mertlik

gibi değerler her geçen an dibe vuruyor.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkede huzurlu ve sakin yaşayabilmek gerçekten akıllı insanların işi değil
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Beyfendinin ağzından Trabzonspor lafı çıktı mı bugüne kadar? Çıkmaz çünkü TS'u zerre umursamıyor ve TS'u her anlamda sorun olarak görüyor. Her fırsatta Fb ve Gs taraftarına oynayacak ki çoğunluk mutlu olsun. Sesimiz her çıktığında sürekli birilerini arayıp ''susun'' diyor hazretleri. Bu adam Trabzon'u ve TS'luları sevmiyor bunu kabul edin. Sen ve avanelerin birgün helak olursunuz inşallah!

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyfendinin ağzından Trabzonspor lafı çıktı mı bugüne kadar? Çıkmaz çünkü TS'u zerre umursamıyor ve TS'u her anlamda sorun olarak görüyor. Her fırsatta Fb ve Gs taraftarına oynayacak ki çoğunluk mutlu olsun. Sesimiz her çıktığında sürekli birilerini arayıp ''susun'' diyor hazretleri. Bu adam Trabzon'u ve TS'luları sevmiyor bunu kabul edin. Sen ve avanelerin birgün helak olursunuz inşallah!
                Siyaset herzaman güçlülerin yanında yer alır bugün bizim hakkımızı savunan bir tane parti yok hepsi oy derdinde.

Yorum

• Şike davasını Yolsuzluk davasıyla beraber işliyorlar hepsini paralelin üzerine atıyorlar.Başkanımız iş adamı ve siyasete karşı laf söyleyebilecek bir adam değil dolayısıyla şike davasının geleceğini bizim adımıza pek parlak göremiyorum.Cas ve Fıfanın nasıl karar vereceğini ve bunun ülkemizde uygulanıp uygulanmayacağını da merak ediyorum.

Yorum

• İlerde birgün Türkiye'deki kurumlar ve kişiler adaletli olursa o zaman bu davayı yeniden açar hakkımızı alırız.
                    Bundan gayrı bekleyecek hiçbir şeyimiz yok.
                    Boşa polyannacılığa gerek yok.

Yorum

• Başladık yine
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyfendinin ağzından Trabzonspor lafı çıktı mı bugüne kadar? Çıkmaz çünkü TS'u zerre umursamıyor ve TS'u her anlamda sorun olarak görüyor. Her fırsatta Fb ve Gs taraftarına oynayacak ki çoğunluk mutlu olsun. Sesimiz her çıktığında sürekli birilerini arayıp ''susun'' diyor hazretleri. Bu adam Trabzon'u ve TS'luları sevmiyor bunu kabul edin. Sen ve avanelerin birgün helak olursunuz inşallah!
                        Haksizlik etme cikti..siz (trabzonspor) kupayi haketmedinizki demedimi kucuk taraftarimiza..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• cumhurbaşkanı çok gereksiz açıklamalarda bulunmuş,hukuk'a tersmiş , her gelen yönetim savursun paraları o zaman , nasılsa kulube ceza gelmiyor,borçda katlansın uçsun , 10 sene sonra ne kulüp kalsın ne yöneticisi. bu verilen cezanın mantığını nasıl anlamayaz bir insan ,üstelik de cumhurbaşkanı . Hukuku bilmeyen özellikle de spor hukukundan bihaber olan bir devlet adamı spor'a bu denli karışmamalı .

bizim taraftarımız da kupa gelecek diye umut beslesin kandırılsın . bu işin ne takibinin yapılmasının anlamı kaldı ne de üzerine gidilmesinin . Her şey kılıfına bir güzel uydurulmuş.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• He yavrum he şike gazetede tasarlanmış he! Memlekette şikede yok, hırsızlıkta yok, her şey pir-û pâk! Menfaatin zirve, âhlâkın dip yaptığı ne rezil bir memleket oldu burası artık yaşamaktan utanıyorum. Yurtdışındaki arkadaşlar oralarda çalışma imkânı bulabileceğimiz yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Zaman gazetesine siziran sikeciler zamanin mansetlerine bakin demisler iyde o mansetleri bugun havuz medyasi diye anilan gazetelerde atti 3 temmuz surecinde onlara niye b8sey demiyor azize ben soylim cunku rte ile anlastilar at paralele sucu siyril bu isin icinden..kimi hirsizligini ortsun kimi sikeyi kimi bilmem neyi ne guzel memleket dimi kolayi var artik..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Canım güzel ülkemi yaşanamaz hale getirenleri Allah'a havale ediyorum.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X