Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb li ezikler şuanda açıklama yapıyor...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Türkiye - Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen ve ıslıklanan Volkan Demirel, sahayı terk etmişti. Daha sonra; Volkan Demirel, Emre Belözoğlu'nun kullandığı araçla TT Arena'dan ayrılırken güvenlik elemanları basın mensuplarına saldırmıştı...
      Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre ve Genel Sekreter Mahmut Uslu gündemdeki olaylarla ilgili açıklama yapıyor.
      DENİZ TOLGA AYTÖRE:
      "Bu toplantıyı düzenleme amacımız gerginliğin üzerine gitmek değil, olayları gerçek olarak anlatmak ihtiyaç haline geldi. Herkes adına aynı üzüntüyü yaşıyoruz. Her olayda tek sorumlunun Fenerbahçe gibi gösterilmesine artık "Dur" denilmesi gerekiyor. Volkan Demirel'in kulübümüz için önemi tartışılmaz. Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu üzerine ciddi bir şekilde gidiliyor."
      "Volkan Demirel, Milli formayla ısınmaya çıkıyor ama ana, avrat, çocuk küfürlerle karşı karşıya kalıyor. Volkan maalesef savunmasını da kendisi yapmak zorunda kaldı. Fatih Terim, Volkan Demirel'i haklı buluyor ve hatta kendi arabasıyla stattan ayrılmasının uygun olabileceğini söylüyor. Futbol ortamı kalmayınca Volkan sahayı terk etti. Sonrasında ise ceza almamak için geri döndü. Volkan doping kontrolünde bulunması gerektiğinden dolayı stada geri döndü. Yoksa UEFA, Türkiye'ye ceza verecekti."
      "Volkan stadyumdan çıkarken hiçbir güvenlik görevlisi ve TFF yetkilisi yer almıyor. Volkan da kulübün güvenliği ile gidiyor. Volkan kendisine hakarette bulunanlardan şikayetçi olduğunu söyledi. İfadesinde dahi yanında hiçbir yetkili yer almıyor. Hiçbir kupa, galibiyet ya da oyun, Türk insanının annesinden, eşinden, kızından önemli değil. 6222 ve 6229 sayılı yasa gereği biz bulup cezalandıramıyorsak biraz oturup düşünmemiz gerekiyor."

MAHMUT USLU:
      "Başkanımızın verdiği demeçlerin hemen ardından sıcağı sıcağına oldu bu olaylar. Net olarak söylüyoruz. Yalnızca futbolda değil her sporda oluyor. Devlet bu işe el koymazsa bu işler bitmez. Kamuoyunda imaj yaratıldı. Her şeyin altından Emre ve Volkan çıkıyor diye. Bunlar yalan. Biz inadına onlara sahip çıkacağız."

"Anamıza küfredilmesine zaten alıştık ama çoluk çocuğa da küfredildi. Volkan'a 20 dakika küfrettiler. O statta maalesef sayın Cumhurbaşkanı'na da hakaret edildi. Cillop bir stat verilmesine rağmen Galatasaraylılar, sayın Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiler."

"E-Bilet veya 6222 ile ilgili aksaklıklar varsa değiştirilsin. Ceza veriyorlar karakola gideceksin diye. Gitmezse cezası yok. 6222 sayılı yasanın neden çıktığını biliyoruz artık. O yasa şike operasyonu için yapılan bir yasa değil. Bu olayın bir milat olması lazım."

"Oradaki 40-50 kişi ellerinde. Hepsine soruşturma açılmalı. Kanunlarda aksaklıklar var. Sürekli söylüyoruz. E-Bilet diyorlar, yazmışlar kanuna, "Federasyon hariç". Neden böyle? Orada da olay oluyor. Passolig ile ilgili kanun çıkarılıyor. Fakat bilet veriliyor. Bu iş sonra organize hale geliyor. Ay Yıldızlı formayı taşıyan adama neden küfür ediyorsunuz? Milli Takım'ın oyuncusu bu. Biliyoruz ki bunların hepsi organize. Biz Galatasaray ile ilgili örnekleri bu nedenle verdik. Hepimiz aynı gemideyiz. Üstelik bir de milli takımın karşılaşması. Biz biliyoruz bu iş organize."

"Volkan olayı milat olmalıdır. Seyirci gelmesi isteniyor, bilet veriliyor. Kime veriliyor bu biletler. Senin seyircin sana sahip çıkmazsa başarı nasıl olur. Futbol Federasyonu, bu küfürleri edenleri bulamıyorsa burada da bir sıkıntı var."
      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 17.11.2014, 17:18.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Muhasebeden de çalışmaktanda nefret ediyorum.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

futbolumuz. çok kötü durumdaymış .....TRABZONSPOR'UN ve taraftarlarının Ahı var ahı ..dahada beter olalım inşallah..Hiç birşekilde üZülmüyorum
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            futbolumuz. çok kötü durumdaymış .....TRABZONSPOR'UN ve taraftarlarının Ahı var ahı ..dahada beter olalım inşallah..Hiç birşekilde üZülmüyorum
            Evet toprağım, dün milli maçı izlemedim.

şikebahçe layık olduğu cezayı alana kadar milli takım beni enterese etmiyor.

TEK GERÇEK TRABZONSPOR SEVDASI
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• sikecilerin cogu kendi taraftarimiz küfretti. rakip tataftar etmemis. ondan sahayi terk etmekle hakli diyorlar

Yorum

• hem küfür edilip edilmedigini kimse bilmiyor. kanit var mi ? yok.
                tv görüntülerinde bile duyulmuyor küfür edildigi.
                sahaya yansimayan sike varsa. o zaman küfürde yansimadi deriz

Yorum

• istediğimiz 1 teneke parçası değil,
                  istediğimiz adalet.

GECİKMİŞ ADALET, ADALET DEĞİLDİR.

Biz kupayı, CAS kararından sonra Trabzon şehrinin göbeğine şike anıtını dikmediğimizde (ya da GELEN talimatla dikemediğimizde) kaybettik bence.

O ANITIN DİKİLMESİ, BENİM İÇİN KUPADAN DAHA DEĞERLİ VE TATMİN EDİCİ OLACAKTI.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• az önce haberlerde söylediler. mac öncesi fff ayiya izin vermis oynamayabilir diye

Yorum

• senol günesi anlamak mümkün degil.

ayi volkan icin:
                      futbolcuya küfür etmek yanlistir. onlar sanatcidir korumaliyiz demis.

sanane günes efendi

Yorum

• ula artik dayanamiyorum
                        suclu benim
                        şike yapmadigim icin sucluyum
                        insanlara saygi gosterdigim icin sucluyum
                        hirsizi yakaldigim halde adalete guvendigim icin sucluyum
                        hakkimi yiyenlerin ustune yuruyup kufretmedigim ve evden aldiracagim diye tehdit etmedigim icin sucluyum
                        hakem odasi basmadigim icin sucluyum
                        tff yetkililerine ve hakemlere ana avrat kufretmedigim icin sucluyum
                        ha bir suclu daha var
                        anam babam
                        beni boyle yetistirdikleri icin suclular

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senol günesi anlamak mümkün degil.

ayi volkan icin:
                          futbolcuya küfür etmek yanlistir. onlar sanatcidir korumaliyiz demis.

sanane günes efendi

ama futbolcu da haddini bilmeli diye devam etti.. Keserek yayınlamayalım..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• ÇAY TV'de TS programı var. Her pazartesi olduğu gibi.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Hadi Cevat KOL, bir vole de sen at şikecilere
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bir futbol zevkimiz vardı ne hale getirdiler.
                                Birisi Allah rızası için çıkıp şu Demirören'i, Aziz'i, Emre'yi bir de Volkan'ı fubtoldan menetse aslında baya bir rahatlar futbol ortamı.
                                4 tane adam bu kadar mı futbolun için edebilir.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X