Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alayı beraat )) şu türkiye ne lanet bir yer ........... (hukuksal olarak)
    County of Essex

Yorum

• Bu mahkemede AK'lanabilirler ama mahkeme-i kübra'da asla...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İtiraf edenlere rağmen beraat ettirdiler bravo, yakında başımıza taş yağar demedi demeyin, bu kadar ahlaksız bir toplumun tepesine taş yağması yakındır.

Yorum

• evettttttttt hükümete oy vermiş ve vereceklere bela okuma merasimine ne zaman geçicez baya doluyumda

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm suçlardan beraat etti.
            Gecmis olsun beyler beklenen oldu..
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Helal olsun lan sana hacıosmanoğlu. Kalıbının adamıymıssın.

Yorum

• Trabzondan 1 Kasım'da %80 falan bekliyorum artık altı bizi kesmez.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sike olayları ilk çıktığından beri söylemiştim Bu kupa bize gelmez diye ve sonunda her şey bitti geçmiş olsun...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Emeği geçenleri tebrik edelim.. Hacıosmanoğlu onurunu sattın defol git istifa mı ediyosun napıyosun s.git

Yorum

• Arkadaşlar biri bana açıklasın Lütfen !

Şimdi bu mahkeme Yargıtay 'ın kararını yok saydı değil mi ? Yargıtay buna itiraz edemez mi ( gerçi kime edecekte ) .

Şimdi biz Cas'a başvuru yaptıktan sonra Cas mı diyecek bu takımları düşür bilmem ne diye ? Bİlen varsa aydınlatsın
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

Arkadaşlar biri bana açıklasın Lütfen !

Şimdi bu mahkeme Yargıtay 'ın kararını yok saydı değil mi ? Yargıtay buna itiraz edemez mi ( gerçi kime edecekte ) .

Şimdi biz Cas'a başvuru yaptıktan sonra Cas mı diyecek bu takımları düşür bilmem ne diye ? Bİlen varsa aydınlatsın
                        Bişey olmaz 1959'dan önceki şampiyonlukları da verirler fenere 6.yıldız için çıkarlar sahaya.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 100 de 100 bekliyorum ben 1 kasımda haydi bastır Trabzon
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm suçlardan beraat etti.
                            Şu anda trabzonda taş taş üstünde kalmaması lazım ama ordakileri da Allah bildiği gibi yapsın yönetimle birlikte davayı onlar sattı

bu yönetim CAS'a falan başvurmaz arkadaşlar süre zaman aşımına uğrar

Ama ilahi adalet var tecelli eder bi bakarsın şikebahçeyi taşıyan uçak isviçre alplerine çakılmış tüm yönetici ve futbolcular gebermiş heralde bundan iyi bi ilahi adalet olamaz....
                            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Allah belanizi versin. Allah sizin bin türlü belanizi versin!

Yorum

• Mahkeme, şike davasında kullanılan tüm tapelerin imha edilmesine karar verdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X