alayı beraat )) şu türkiye ne lanet bir yer ........... (hukuksal olarak)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm suçlardan beraat etti.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Arkadaşlar biri bana açıklasın Lütfen !
Şimdi bu mahkeme Yargıtay 'ın kararını yok saydı değil mi ? Yargıtay buna itiraz edemez mi ( gerçi kime edecekte ) .
Şimdi biz Cas'a başvuru yaptıktan sonra Cas mı diyecek bu takımları düşür bilmem ne diye ? Bİlen varsa aydınlatsınAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar biri bana açıklasın Lütfen !
Şimdi bu mahkeme Yargıtay 'ın kararını yok saydı değil mi ? Yargıtay buna itiraz edemez mi ( gerçi kime edecekte ) .
Şimdi biz Cas'a başvuru yaptıktan sonra Cas mı diyecek bu takımları düşür bilmem ne diye ? Bİlen varsa aydınlatsınGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm suçlardan beraat etti.
bu yönetim CAS'a falan başvurmaz arkadaşlar süre zaman aşımına uğrar
Ama ilahi adalet var tecelli eder bi bakarsın şikebahçeyi taşıyan uçak isviçre alplerine çakılmış tüm yönetici ve futbolcular gebermiş heralde bundan iyi bi ilahi adalet olamaz....Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
Yorum