Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En başta belirteyim ki salya akıtarak transferler konusunda bana karşı saldırıya geçmeye çalışan arkadaşlar lütfen zahmet etmesin. Papy ve olmasını beklediğim Remy transferi birbiri ile ilişkiliydi. Kapı arkasında neler oldu, Türkiye'den bir güruh mu devreye girdi zamanla öğreniriz. Fakat Papy'nin Chelsea'ye gidişi sportif açıdan makul değil. Bunu bilmekte fayda var.

Şike konusunda bazı arkadaşlar yazdıklarıma önyargı ile bakacaklar ama en son ki durumu iletmek istiyorum.

Öncelikle belirtmek gerek ki Trabzonspor'u siyaseten ve sportif açıdan temsil eden takım elbiseli güruh Trabzonspor'un o sezon temiz olduğuna inanmıyor. Ağır bir söylem gibi gelebilir fakat durum aynen budur. Ve açıkçası Trabzonspor mevcut siyasi dengeler değişmediği sürece o senenin şampiyonu ilan edilmeyecek. Kulislerde bi zati konuşulan husus Fenerbahçe'nin çetin bir kumpasa uğratıldığı, Trabzonspor'un da o sene Fenerbahçe ayarında bazı girişimlerde bulunduğu ve direk dillenmesede o sene şike yaptığıdır. Bu çerçevede şampiyonluk kupası hayal. Uzun uzadıya bir çok şey yazmak istiyorum ama şu an için imkanlarım maalesef el vermiyor.

Ek olarak bu sezon Şampiyonluk yolunda hem siyasi hem de sportif açıdan önümüz açık. Bilakis zirvede Fenerbahçe ile baş başka bırakılmamızda olası. O senenin bir rövanşı olarak mı lanse edilir yoksa yeni bir kumpasa Trabzonspor mu getirilir o konuda net bir bilgim yok. Lakin bu sene ortam her ne kadar bizim lehimize de olsa hiç temiz değil.

Not: Fenerbahçeli dostları Hacıosmanoğlu'nu Üsküdar'dan kovdu. Sebebi TFF seçimleri.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En başta belirteyim ki salya akıtarak transferler konusunda bana karşı saldırıya geçmeye çalışan arkadaşlar lütfen zahmet etmesin. Papy ve olmasını beklediğim Remy transferi birbiri ile ilişkiliydi. Kapı arkasında neler oldu, Türkiye'den bir güruh mu devreye girdi zamanla öğreniriz. Fakat Papy'nin Chelsea'ye gidişi sportif açıdan makul değil. Bunu bilmekte fayda var.

Şike konusunda bazı arkadaşlar yazdıklarıma önyargı ile bakacaklar ama en son ki durumu iletmek istiyorum.

Öncelikle belirtmek gerek ki Trabzonspor'u siyaseten ve sportif açıdan temsil eden takım elbiseli güruh Trabzonspor'un o sezon temiz olduğuna inanmıyor. Ağır bir söylem gibi gelebilir fakat durum aynen budur. Ve açıkçası Trabzonspor mevcut siyasi dengeler değişmediği sürece o senenin şampiyonu ilan edilmeyecek. Kulislerde bi zati konuşulan husus Fenerbahçe'nin çetin bir kumpasa uğratıldığı, Trabzonspor'un da o sene Fenerbahçe ayarında bazı girişimlerde bulunduğu ve direk dillenmesede o sene şike yaptığıdır. Bu çerçevede şampiyonluk kupası hayal. Uzun uzadıya bir çok şey yazmak istiyorum ama şu an için imkanlarım maalesef el vermiyor.

Ek olarak bu sezon Şampiyonluk yolunda hem siyasi hem de sportif açıdan önümüz açık. Bilakis zirvede Fenerbahçe ile baş başka bırakılmamızda olası. O senenin bir rövanşı olarak mı lanse edilir yoksa yeni bir kumpasa Trabzonspor mu getirilir o konuda net bir bilgim yok. Lakin bu sene ortam her ne kadar bizim lehimize de olsa hiç temiz değil.

Not: Fenerbahçeli dostları Hacıosmanoğlu'nu Üsküdar'dan kovdu. Sebebi TFF seçimleri.

2011'de kumpasa uğratılan biziz, şikebahçe değil.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

En başta belirteyim ki salya akıtarak transferler konusunda bana karşı saldırıya geçmeye çalışan arkadaşlar lütfen zahmet etmesin. Papy ve olmasını beklediğim Remy transferi birbiri ile ilişkiliydi. Kapı arkasında neler oldu, Türkiye'den bir güruh mu devreye girdi zamanla öğreniriz. Fakat Papy'nin Chelsea'ye gidişi sportif açıdan makul değil. Bunu bilmekte fayda var.

Sn.Trapezunt,

Maalesef bu duyduklarınızın da şike lobisinin, siyasiler aracılığıyla bizim yönetimi susturma amaçlı güttükleri sağlam bir politika olduğuna eminim. İHO da parti otobüsüne çıktığı için, önüne gelen bu masallara inanacak tabii ki. Trabzonspor cephesinde sayısı az olsa da bu olayı unutmayan, sürekli gündemde tutan bir kesim mevcut ve bu kesime de bu dava unutturulmak isteniyor. Bu da bu planın bir parçası.....

şikecilerin yargılandığı mahkemede biz de yargılandık, şikecilere ceza veren UEFA bizim hakkımızda da epey araştırma yaptı, yargıladı, şikeciler her kurumdan çatır çatır ceza yerken biz hepsinden beraat ettik. Bu durumda kupanın şikecilerden alınmaması, şikecilerin küme düşürülmemesi, kupanın bize verilmemesi kesinlikle ama kesinlikle mantıklı da değil kabul edilebilir de değil.

Notunuza epey güldüm. Biraz daha detay verebilirseniz sevinirim. Dostu aziz olmasın İHO'nun
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sn.Trapezunt,

Maalesef bu duyduklarınızın da şike lobisinin, siyasiler aracılığıyla bizim yönetimi susturma amaçlı güttükleri sağlam bir politika olduğuna eminim. İHO da parti otobüsüne çıktığı için, önüne gelen bu masallara inanacak tabii ki. Trabzonspor cephesinde sayısı az olsa da bu olayı unutmayan, sürekli gündemde tutan bir kesim mevcut ve bu kesime de bu dava unutturulmak isteniyor. Bu da bu planın bir parçası.....

şikecilerin yargılandığı mahkemede biz de yargılandık, şikecilere ceza veren UEFA bizim hakkımızda da epey araştırma yaptı, yargıladı, şikeciler her kurumdan çatır çatır ceza yerken biz hepsinden beraat ettik. Bu durumda kupanın şikecilerden alınmaması, şikecilerin küme düşürülmemesi, kupanın bize verilmemesi kesinlikle ama kesinlikle mantıklı da değil kabul edilebilir de değil.

Notunuza epey güldüm. Biraz daha detay verebilirseniz sevinirim. Dostu aziz olmasın İHO'nun
          Şunu belirtmekte fayda var. Yönetimi susturmak için emin olun kimsenin herhangi bir hususta bulunduğu doğru değil. Çünkü yönetim zaten konuşmuyor. Konuşmayacakta. Bunun en açık örneği bir ayda getirilmesi vaat edilen kupanın senelerdir alınamamasını örnek gösterebiliriz. Ek olarak yönetimin çoğunun kupayı alma gibi bir hevesi, feveranca bir isteği olduğunu zannetmiyorum. Olsaydı gerekli adımlar zaten atılırdı. Bizatihi neredeyse birincil kaynakta haberleri aldığım hatta içerisinde bulunduğum için rahatça söyleyebilirim ki Trabzonspor'un o sezon şike yapmadığına inanmıyorlar. Bunun gerekçelerini tartışmak faydasız ama mevcut düşünce bu. Belki öne sürülmek istenen bir bahanedir, bunu bilemem. O zamanki başkanla aynı yerlere seyahat etmedim çünkü.

Küme düşürülmemenin, kupanın alınmamasının ne kadar mantıksız olduğu zaten malum. Fakat süreci göz önüne alırsak bunca mantıksızlığın nasıl gerçekleştiğide ortada değil mi?

Notuma neden güldünüz bilmiyorum ama Altunizade'de ki mekana bir daha giremeyeceğini biliyorum. Açık açık burada istenilmediği ve bir daha gelmesini istemediklerini söylemişler kendisine.

Yorum

Şunu belirtmekte fayda var. Yönetimi susturmak için emin olun kimsenin herhangi bir hususta bulunduğu doğru değil. Çünkü yönetim zaten konuşmuyor. Konuşmayacakta. Bunun en açık örneği bir ayda getirilmesi vaat edilen kupanın senelerdir alınamamasını örnek gösterebiliriz. Ek olarak yönetimin çoğunun kupayı alma gibi bir hevesi, feveranca bir isteği olduğunu zannetmiyorum. Olsaydı gerekli adımlar zaten atılırdı. Bizatihi neredeyse birincil kaynakta haberleri aldığım hatta içerisinde bulunduğum için rahatça söyleyebilirim ki Trabzonspor'un o sezon şike yapmadığına inanmıyorlar. Bunun gerekçelerini tartışmak faydasız ama mevcut düşünce bu. Belki öne sürülmek istenen bir bahanedir, bunu bilemem. O zamanki başkanla aynı yerlere seyahat etmedim çünkü.

Küme düşürülmemenin, kupanın alınmamasının ne kadar mantıksız olduğu zaten malum. Fakat süreci göz önüne alırsak bunca mantıksızlığın nasıl gerçekleştiğide ortada değil mi?

Notuma neden güldünüz bilmiyorum ama Altunizade'de ki mekana bir daha giremeyeceğini biliyorum. Açık açık burada istenilmediği ve bir daha gelmesini istemediklerini söylemişler kendisine.
            bahsettıgın mekan kumarhanemı..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sn.Trapezunt,

Gülme sebebim kesinlikle sizle alakalı değil, yanlış anlaşılmasın. Gülme sebebim, bir zamanlar fenerli işadamları Trabzonspor'a para veriyor, borç veriyor diyen İHO'dur. Demek ki o meşhur dostları da kendisini kapı dışarı etmeye başladılar.....
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Sn.Trapezunt,

Gülme sebebim kesinlikle sizle alakalı değil, yanlış anlaşılmasın. Gülme sebebim, bir zamanlar fenerli işadamları Trabzonspor'a para veriyor, borç veriyor diyen İHO'dur. Demek ki o meşhur dostları da kendisini kapı dışarı etmeye başladılar.....
                Bunu daha öncede yazmıştım. Trabzonspor'un kasasına Fenerbahçeli iş adamlarından para girmiş olduğu dillenen bir şeydi. Hakeza vermiş olduğunu biliyoruz. Fenerbahçeli dostlarının Haluk Ulusoy'u desteklememesi ile alakalı bir durumdan ötürü artık istemediklerini duymuştum. Buradaki çıkar ilişkisi nasıldır, bilmiyorum. Şunuda ayrıyeten belirteyim ki Aralık'tan sonra bulunduğu makamı bırakmak zorunda kalacak.

Yorum

• Şikebahçe golü yedi. Oh olsun.

Beter olun lanet herifler
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA Temyiz Kurulu, kararını açıkladığında UEFA TEMİZLEME KURULU demek zorunda kalmayız umarım.

Umut, hayattan önce bitmemeli.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA bakalım bu seferde de pisliği halının altına süpürecek mi?

Bayram öncesi çifte bayram müjdesi gelse ne güzel olurdu Allah'ım.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA'nın AY denen emek hırsızının yarınki duruşmasının sonucuna göre karar vereceklerini hissediyorum.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

Kendi tapeleri için kumpas, uydurma, kes-yapıştır deyip, aynı tapelerle bizi şikayet ediyorlar. Ben hayatımda böyle mizah görmedim....
                          kendi tapeleri için ne zaman öyle dediler.
                          hem mahkeme de hem de tv de kabul ettiler. evet tapeler doğru hatta bazılarını dinledik diyorlar.
                          biz bile bunu vurgulamıyorsak kim vurgulayacak
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Hayırlı Cumalar.

Paraya karşı emeğin savaşını kazanacağız.

Yüce Allah her zaman doğrunun, dürüstün yanındadır.

Er geç o kupa bize gelecektir.

82 puanla 2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• AY denen hırsızın bugünkü duruşmasından umarım vicdanlı, dürüst hukukçular beklediğimiz kararı verirler.

Onun akabinde UEFA Temyiz kurulu da fişi çeker diye ümit ediyorum.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Futbolda şike iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da yargılandığı davada savcının mütalaasını açıklaması bekleniyor. Futbolda şike iddialarıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile haklarındaki hükümler Yargıtay tarafından onaylanan ancak sonrasında İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yeniden yargılama kararı verilen 31 sanıklı şike davasına devam edilecek. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek duruşmada Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Ali Parlak ve Lütfi Arıboğan tanık olarak dinlenmesi bekleniyor. Önceki celse haklarında çıkardığı davetiyeye rağmen tanık olarak gelmeyen bu kişiler hakkında, mahkeme duruşmaya zorla getirilmeleri yönünde karar vermişti. Tanık ifadelerinin tamamlanmasının ardından, savcının esas hakkındaki mütalaasını açıklaması bekleniyor. (İHA)
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X