Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forum bitmiş gibi. Yada herkes tatilde.

Yorum

• tüpçüye destek vermek ihanettir NOKTA.

seçimlere kadar bende İHO yu destekliyordum ama bu işin şakası yok resmen bizi sattı.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forum bitmiş gibi. Yada herkes tatilde.
        haftaya çarşamba bende izine çıkıyorum 3 ağustosa kadar yokum.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Şener de aynı şeyleri söylüyordu Demirören'e oy verirken.
          İçerde 2 adamımız vardı ya, 2 yıldır hiç hakkımızı yiyemediler.

Harbiden çok sağlam 2 adam sokmuşuz içeri
          Her şeyi geçtim de 7 kişinin olduğu ve oy çokluğuyla karar alınan bir kurulda 2 adam nasıl bir lobi faaliyeti yapacak, en çok onu merak ediyorum.
          Zaten aşağı yukarı her federasyon yönetiminde 2 Ts'li olur. Başkan veya yardımcısı olmaz, sıfatı olmayan düz yönetici kalırlar. Beleşten Milli Takım maçları dışında hiçbir etkinlikleri olmaz.

Zaten en babası bile mevcut TFF yönetim kararlarına muhalefet şerhi koymaktan başka birşey yapamamıştır.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Davanın satıldığı filan yok.. Tüpçüye destek vermezsen adam zaten başkan olacak, şimdi iki sağlam adamın yönetimde.. Hala 1960 model onur mesajları atıyoruz.. Biraz mantıklı olabilsek keşke..

Herkes bahane arıyor gibi geliyor bana.. İho nun yanlışları var evet ama burda bence yanlışı yok..
            Ozaman neden seneri elestirdi iho..ayni seyi neden kendisi yapti atip tutup tukurdugunu yalamakda ustune yok ..biktik artik bizi her firsatta rezil etmesinden dava satilmamis olsa hukuk kurulu istifa etmezdi..birakin artik su truvayi savunmayi baska baskan aynisini yapmis olsa ana avrat duz gidilir bidaha sehire sokulmazdi o adam..benim tespitim ihoyu haladaha savunanlarin yuzde 99nu iho gibi rte sempatizani baska sebebi yok bunun..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Davanın satıldığı filan yok.. Tüpçüye destek vermezsen adam zaten başkan olacak, şimdi iki sağlam adamın yönetimde.. Hala 1960 model onur mesajları atıyoruz.. Biraz mantıklı olabilsek keşke..

Herkes bahane arıyor gibi geliyor bana.. İho nun yanlışları var evet ama burda bence yanlışı yok..
              Yönetime giren iki kişinin sağlamlığını bilemem, icraatlarını göreceğiz ama tüpçüyü destekledi diye Sadri Şener'i eleştireceksin, aynı şeyi yapınca da mantıklı olmamız lazım diyeceksin. Demek ki İHO, Sadri Şener'in mantık seviyesini 3 yıl geriden takip ediyor.

1960 model onur mesajları atanlardan biri de benim. Ne yaparsın biz maddiyat takılmıyoruz, onur, haysiyet, şeref takılıyoruz.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• RTE yi günahım kadar sevmem, önyargılı baktığınız burdan belli zaten..

Sadri Şenerin iki adamı da TFF ye gelen yazıları bile alamayan basiretsiz adamlardı..

Her şey oy kullanmak değil..

Hukuk kurulu 3 avukattan oluşuyordu, memlekette avukat bitmedi sanırım..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

RTE yi günahım kadar sevmem, önyargılı baktığınız burdan belli zaten..

Sadri Şenerin iki adamı da TFF ye gelen yazıları bile alamayan basiretsiz adamlardı..

Her şey oy kullanmak değil..

Hukuk kurulu 3 avukattan oluşuyordu, memlekette avukat bitmedi sanırım..
                  Kendi zihniyetinde bulur getirir avukat birak kupayi almayi ustune bide tazminat verir sikebahceye..hukuk kurulu neden istifa etti ederken ne dedi bak bi istersen 4 yillik mucadele stratejiyi biran da yok etti iho dediler neyle suclandigi ortada iho davayi satmistir nokta..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yeni bir sezona kongre, başkanlık seçimi ve yılan hikayesine dönen şike süreci ile sancılı bir dönem daha yaşayacaz.İlk defa bu sezon için hiçbir hedef konulmadı.Bırakın şampiyon veya şampiyonlar ligi hedefini ligte ancak kalırız.Kimse kusura bakmasın kalkıp da buralarda klavye delikanlılığı yapmsın. Herşeyiyle biz bu davayı sattık.Başkanı,yöneticisi,taraftarı,halkıyla bu davamızı siyasi oyunlar yüzünden kaybettik.Ceplerini dolduranlar umarım mutludurlar.96 sendromundan daha da ağır olacak bu süreç.Umarım İtalya'daki Parma futbol kulübü gibi olmayız ama gelecek günlerin hiç de aydınlık olmayacağı bir gerçek....

Yorum

• Bu sezona karmakarışık duygularla gireceğiz.

Karasoy çok haklı

İnşallah umutlu ve keyifli bir sezon olur da en az hasarla bu zor günleri atlatırız.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• ALİ KEMAL BAŞARAN SOKAKTA GEZEMİYORMUŞ!

Trabzonspor’un etkisiz ve yetkisiz asbaşkanı Ali Kemal Başaran’ın Trabzon sokaklarında yalnız başına dolaşamadığı bildirildi. Sabahları evinden Trabzonspor tesislerine giden Başaran’ın akşam da tesislerden evine döndüğü ve sokağa çıkamadığı söyleniyor. Trabzon’un en varlıklı ve zengin hekimlerinden biri olan Ali Kemal Başaran’ın, bunca eleştirilere rağmen Trabzonspor yönetiminden istifa etmemek için direnmesine hiç kimse anlam veremiyor.

ARKADAŞLARI İSTİFAYA DAVET ETTİLER!

TS’nin yetkisiz ve etkisiz asbaşkanı Ali Kemal Başaran’ın milletvekili arkadaşları istifaya davet ettiler. Başaran’ı ANAP il başkanı ve ardından milletvekili yapan Fahrettin Kurt, ‘Trabzonspor’un gidişatını hiç iyi görmüyorum. Ali Kemal Başaran beyin hala yöneticilikte ısrar etmesine anlam veremiyorum. Ben onun yerinde olsaydım çoktan ayrılmıştım’ dedi. Başaran’ın bir diğer milletvekili arkadaşı, Trabzonspor eski yöneticisi Eyüp Aşık da, Trabzonspor’un çok kötü yönetildiğini işaret ederek, ‘Trabzonspor acilen kongreye gitmeli. Başkan kongreye gitmek istemiyorsa, yöneticiler istifa etmeli’ dedi.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ali kemal başaran sokakta gezemiyormuş!

Trabzonspor’un etkisiz ve yetkisiz asbaşkanı ali kemal başaran’ın trabzon sokaklarında yalnız başına dolaşamadığı bildirildi. Sabahları evinden trabzonspor tesislerine giden başaran’ın akşam da tesislerden evine döndüğü ve sokağa çıkamadığı söyleniyor. Trabzon’un en varlıklı ve zengin hekimlerinden biri olan ali kemal başaran’ın, bunca eleştirilere rağmen trabzonspor yönetiminden istifa etmemek için direnmesine hiç kimse anlam veremiyor.

Arkadaşları istifaya davet ettiler!

Ts’nin yetkisiz ve etkisiz asbaşkanı ali kemal başaran’ın milletvekili arkadaşları istifaya davet ettiler. Başaran’ı anap il başkanı ve ardından milletvekili yapan fahrettin kurt, ‘trabzonspor’un gidişatını hiç iyi görmüyorum. Ali kemal başaran beyin hala yöneticilikte ısrar etmesine anlam veremiyorum. Ben onun yerinde olsaydım çoktan ayrılmıştım’ dedi. Başaran’ın bir diğer milletvekili arkadaşı, trabzonspor eski yöneticisi eyüp aşık da, trabzonspor’un çok kötü yönetildiğini işaret ederek, ‘trabzonspor acilen kongreye gitmeli. Başkan kongreye gitmek istemiyorsa, yöneticiler istifa etmeli’ dedi.
                          istifa onurlu insanların işidir.
                          Ts menfaatlerini herşeyin önüne koymayı gerektirir.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Fenerbahçeli kardeşlerimiz merak etmesinler. O kirli kupanın müzelerini daha fazla kirletmesine izin vermeyip gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Davamıza bu gözle bakıp en azından duaları ile destek olmalarını diliyorum...
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahçeli kardeşlerimiz merak etmesinler. O kirli kupanın müzelerini daha fazla kirletmesine izin vermeyip gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Davamıza bu gözle bakıp en azından duaları ile destek olmalarını diliyorum...
                              Sürekli hatırlatacağız, sürekli gündemde tutacağız.
                              Sonucu ne olursa olsun.
                              Ve bu sayfada hep bunu yapacağız
                              İyi iftarlar hepinize...
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Unutma, unutturma
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum