Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu süreçte en çok davasını "ama yol yaptılar" a satan taraftarlardan (taraftarımızdan diyemedim) tiksindim.
    Benim ne bu ülkeden ne de Trabzon şehrinden umudum kalmadı.

Sakın biri artık ama abi, umut biterse hayat da biter demesin.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüpten ve İHO'dan ses seda yok.Hiç yorum yapmıyorlar.
      Abisi talimat vermiştir.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Cas' a başvuru yapildimi. Birsey duymadik.
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Bu ssatten sonra şikecilerin tff ye tazminat davasi acmasi icin gündem olurturulmali. Gerci kim yapacak derseniz sizde haklisiniz.

SOrmak isterim şike serefsizlikte davani satmak şerefsizlik degil mi...
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Bence Trabzonspor istanbula tasinsin diyenlere kulak vermek lazim, cünkü Trabzonspor Trabzonsporluluktan
            cikartildi zaten, istanbul takimlarinin yaptiginin aynisini yapiyor (sikeyi bunadan ayri tutalim bari) üstelikte
            bunu beceremiyor. Yönetici istanbuldan takimi yönetmeye calisiyor, simdiye kadar görüldügü gibi bunu
            beceremediler. Sunu samimi söylüyorum ya Trabzonsporu gercek bir Trbzonspor hüvviyetine kavusdursunlar,
            eger bunu yapamiyorlarsa, Trabzonsporla ilgilenen herkese ulasarak bir referandum yapsinlar. Istanbulda her sey daha kolay oluyor,
            hem hakemlere daha yakin olur, hem sikeyi daha rahat yapar, hem koruma semsiyesine yakin olur.

Ben kendi adima söylüyorum benim hayalimdeki Trabzonspor coktan öldü, yani Kazim Koyuncunun dedigi gibi
            bir Trabzonspor yok icimde, top kale cizgisini gecince artik seviniyorum, gecsinde nasil gecerse gecsin.
            Bu kadar bir pisligin icinde temiz bir Trabzonspor bulamiyacagimi bildigim icin, futbol sevgisi, birde kafa kaitimizda
            yazan Trabzon hatirina pesinden kosuyorum. Bu kadar pisligin icinde Trabzonspor ne kadar temiz kaldi orasinida bilmiyorum,
            ancak yapilan pislikler kanitlandigi halde en bastakinden en altakine herkes cuma günü aciklanacak karar öncesi
            göbek atmaya basladi, yani bu durum bile her seyin önceden planlandigini ortaya koyuyor. Maddi ve manevi gücün
            taraf oldugu hirsizliga kaesi nasil bir savas verebilirsin ki bu ülkede?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cas' a başvuru yapildimi. Birsey duymadik.
              yapılmadı daha yapılsa duyardık illaki
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu kadar önemli davalarda şu güne kadar başvuru yapılacak, o günü geçirirseniz başvuru yapamazsınız gibi bir durum benim aklımın almadığı bir durum. Milyonları etkileyen ciddi miktarda paraların konuşulduğu bu tarz durumlarda mahkemeye başvurmak hazırlanmak tarih sınırlamaları ile olmamalı, ha mahkeme dosyalarına bakma çözme cevaplama belirli bir tarih içinde olmalı
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cas' a başvuru yapildimi. Birsey duymadik.
                  ender kuyumcu da artislik yapıp kulübe ihtar falan çekmişti. oda yalan oldu.

Yorum

• Bir şok daha bekleyin.CAS'a başvuru yapılmayacak, süre aşılacak oturacağız oturduğumuz yerde.İstediğimiz kadar küfredelim ama düzen böyle.Çikar Hacı birkaç bişey söyler ne bileyim gazeteler başlar yazmaya ''TFF'yi silahla bastı'' yalanı ile avunur bizimkiler..Arkada yine şakşakçılar..Off ya hiç mi beyim yok bu insanımızda...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence Trabzonspor istanbula tasinsin diyenlere kulak vermek lazim, cünkü Trabzonspor Trabzonsporluluktan
                      cikartildi zaten, istanbul takimlarinin yaptiginin aynisini yapiyor (sikeyi bunadan ayri tutalim bari) üstelikte
                      bunu beceremiyor. Yönetici istanbuldan takimi yönetmeye calisiyor, simdiye kadar görüldügü gibi bunu
                      beceremediler. Sunu samimi söylüyorum ya Trabzonsporu gercek bir Trbzonspor hüvviyetine kavusdursunlar,
                      eger bunu yapamiyorlarsa, Trabzonsporla ilgilenen herkese ulasarak bir referandum yapsinlar. Istanbulda her sey daha kolay oluyor,
                      hem hakemlere daha yakin olur, hem sikeyi daha rahat yapar, hem koruma semsiyesine yakin olur.

Ben kendi adima söylüyorum benim hayalimdeki Trabzonspor coktan öldü, yani Kazim Koyuncunun dedigi gibi
                      bir Trabzonspor yok icimde, top kale cizgisini gecince artik seviniyorum, gecsinde nasil gecerse gecsin.
                      Bu kadar bir pisligin icinde temiz bir Trabzonspor bulamiyacagimi bildigim icin, futbol sevgisi, birde kafa kaitimizda
                      yazan Trabzon hatirina pesinden kosuyorum. Bu kadar pisligin icinde Trabzonspor ne kadar temiz kaldi orasinida bilmiyorum,
                      ancak yapilan pislikler kanitlandigi halde en bastakinden en altakine herkes cuma günü aciklanacak karar öncesi
                      göbek atmaya basladi, yani bu durum bile her seyin önceden planlandigini ortaya koyuyor. Maddi ve manevi gücün
                      taraf oldugu hirsizliga kaesi nasil bir savas verebilirsin ki bu ülkede?
                      Sonunda birisi sesimi duydu.Trabzonspora en buyuk ihaneti trabzondakiler yapmistir.Kupasini calanlari Yuzde 61 le odullendirmistir.
                      En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 08.10.2015, 08:29.
                      Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
                      15.08.14

Yorum

• Yorum

• Yorum

• UEFA, CAS ve Federal Mahkeme 6222'yi ve CMK'yı uygulamayacak. Uluslararası arenada yeniden yargılama olmayacak. Şike kiri temizlenemeyecek.

Yorum

• sike yapanlar elbet cezasi cekecektir.

malesef TS ilk günden sike davasini yanlis yönetti. ayni hatayi taraftar da yapti. hep "o kupa bizim" dendi. evet o kupa bizim hakkimiz ama ilk amac sike yapanlara "küme düsürme" olmaliydi. yani kurallarda yazan "sike yapan küme düser" den yola cikmaliydik ama yapmadik.

malesef herkes sadece kupa gelsin gerisi önemli degil pesinde oldugundan bu günlere kadar geldik.

acikcasi benim icin kupa her zaman ikinci sirada. ilk sirada sikecileri küme düsürmek var

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sike yapanlar elbet cezasi cekecektir.

malesef TS ilk günden sike davasini yanlis yönetti. ayni hatayi taraftar da yapti. hep "o kupa bizim" dendi. evet o kupa bizim hakkimiz ama ilk amac sike yapanlara "küme düsürme" olmaliydi. yani kurallarda yazan "sike yapan küme düser" den yola cikmaliydik ama yapmadik.

malesef herkes sadece kupa gelsin gerisi önemli degil pesinde oldugundan bu günlere kadar geldik.

acikcasi benim icin kupa her zaman ikinci sirada. ilk sirada sikecileri küme düsürmek var
                                sen dünyaya tersten bakıyorsun galiba. asıl kerkes kupayı falan değil fenerin düşmesini istediği için bu durumlara geldik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X