Şike ile parçaladıkları 2010-2011 Şampiyonu TS artıkları (Burak, Selçuk, Engin, Olcan, Ceyhun, Yasin, Umut) ile 3. Kez şampiyon oldular. Sizin adaletinize tükürsünler. Hakkımız haram olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kesinlikle doğru, ben de bunu geçen hafta aynen yazmıştımİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonucu ne olursa olsun 2010-2011 sezonundan sonra oynanan bütün maçlar gayrimeşrudur. Aldatmacadır, hırsızlığa ve hırsız'a destektir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Az önce maç İBB - fb maç özetini seyrettim. Volkan Babacan'nın gollerdeki elini kaldırmamasını normal karşılıyorum çünkü defaatle niyetini oynadığı tüm fenerbahçe maçlarında göstermişti.
Bu maçta üzerine koymuş.
Uzaklaştırmak istedikleri toplara bir bakın pozisyon olsun diye nereye bırakıyor ve vuruyor...
Senin dinin imanın var mı ?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
niye Sürmene'deki olayın üzerine gitmiyor azize, neden failler bulunmadı diye bağırmıyor
çünkü rte gibi mağduru oynamak istedi, o olaydan kazanç sağlamak istedi ama yemedi
tıpkı Ali ŞEN'in 1996'da Aygün'ün kafasına taş atıldığı yalanı gibi düzmecelerle bir yere varılmaz2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu ülkede tertemiz apak kalmayı başaran tek Hoca Şenol GÜNEŞ'tir.İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca'nın dediği gibi maalesef akvaryum kirli artık.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
fb, gs ve bjk hepsi aynı ama şikebahçedeki ahlaksızlar sevineceğine diğerleri olsun.İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu gsden nefret ediyorum.
Bu şerefsizler olacağına,fener olsaydı şampiyon, bu kadar koymazdı bana...
azize, İsmail kartal, emre, alves, egemen, caner, webo, volkan gibi pislikler mi sevinseydi?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Valla abi, gsdekiler daha pislik bence.....İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb, gs ve bjk hepsi aynı ama şikebahçedeki ahlaksızlar sevineceğine diğerleri olsun.
azize, İsmail kartal, emre, alves, egemen, caner, webo, volkan gibi pislikler mi sevinseydi?
Oldum olası,gs nefretim,şikecilerden daha fazladır...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
görüşüne saygı duyuyorum kardeşim, sevgiler....İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abi, gsdekiler daha pislik bence.....
Oldum olası,gs nefretim,şikecilerden daha fazladır...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Aynı fikirdeyim. Zaten iş sıkıya gelince, fbye cemaat kumpas kurdu diyen gs başkanı, biz kaleciye mini cooper mı yolladık demeye başlamıştı. fb olsa gs şike davası hakkında uefaya bile yeniden başvururdu. Çıkarcı herifler.....İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu gsden nefret ediyorum.
Bu şerefsizler olacağına,fener olsaydı şampiyon, bu kadar koymazdı bana...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum