gayse macindan cok saha disindaki abartili güvenlik konusulacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseda sayan ve ugur serefsizi de sikecilere gecmis olsun dedi.
üstelik herkes takim tutabilir ama böyle bir sey yapmak yanlis dedi ikiside.
resmen Trabzonlu ve TS liler yapti demeye getirdiler
vallahi pes dogrusu
Senol Hocanin dedigi gibi Adaletin olmadigi yerde Anarsi baslarYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim anlamadigim fb taraftarlar polis arabasi yakarken bu serefsizler nerdeydi neden bunlara kimse sormuyor
Senol Hocanin dedigi gibi Adaletin olmadigi yerde Anarsi baslar
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah bi ben anlasa. ama burda kulüp suclu. yapacak bi basin aciklamasi teker teker gösterecek olanlari ve soracak o zaman neredeydiniz diyesonra sendemi katilacaksin oraya
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Kör fanatiklerin ya da futbolla ilişkisi olmayanların Trabzon'u suçlamasını yadırgamıyorum ama bir zamanlar buradan ödül alan, şike sürecinde belki de Trabzonspor'a en çok destek çıkan Telegol nasıl 180 derece döner bir hâle geldi anlamakta zorlanıyorum. Futbol programlarının çoğunda FB'li yorumcular bile bu konuda bize saldırmaktan imtina ederken bunlar resmen bizi tetikçi ilan ettiler...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorasi öyle ama nerde o Baskan öyle bir adam secilmiski tam Truva ati hem bu arada cok evlilik Programina bakmasonra sendemi katilacaksin oraya
Yorum
-
Güvenlik sorunu yüzünden feybe'nin maçı erteleniyorsa bizim de ertelenmeli.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum