Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu şike meselesi ülkenin ne kadar dürüst olduğunu da gösteriyor. Referandum yapılsa kupa fenerde kalsın diyenler kazanır. İşte bu yüzden geri kalmış bir toplum olmaya mahkumuz... haklının değil güçlünün kazandığı bir ülke.
    3 yılı geçti. Ben bu saatten sonra gelen kupayı napayım.
    Helal olsun fenere iyi direndiler. Biz olsak kupayı çoktan vermiş kulübün kapısına da kiliti vurmuştuk.
    benım en cok zoruma giden , ŞİKECİLERİN korunduğu bir yerde kalmaya devam etmek
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman ne ağlıyonuz kardeşim RTE Feneri kurtardı diye...Aynı şey mi demeyin amk,aynı şey...
      ne alaka ben diyom angara sen diyon nerem gara...maddi yardım kim yaparsa yapsın takımı ve şehri adına her zaman iyi bişeydir ama RTE nin yaptığı hak yemek adaleti ayaklar altına almaktır biliyosan konuş bilmiyosan sös lütfen

Yorum

• En başından beri söylüyorum. Allah belasını versin UEFA'nın. 0 toleransmış UEFA kadar kirli bir kurum yoktur. TFF bunların yanında ak kaşık kalır.

Yorum

• SON DAKİKA: FIFA Başkanı Sepp Blatter, yeni dönemde de başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı.

Yorum

• Artık bunların düşmesinden başka beni hiçbir karar kesmez.

SATILMIŞ UEFA
            SENDE Mİ ONLARDAN YANASIN
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu camiadan öyle nefret ediyorum ki,

Kupamız verilmediği her geçen an, öfkem, nefretim, şiddet duygum artıyor.

Oysa ne kadar uysal bir insandım, kendime şaşıyorum.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• basın felaket algı operasyonu yapıyor yanlız hele o trt denen ........... kanal istanbul basını derdik önceden trt bunlardan beter 10 kat daha beter devletin televizyonu birde ........ ler !!

emperyalizme karşı savaşıyoruz bi yerde paraya karşı emeğim savaşı kazanmak çok zor ama vazgeçen ...tir.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Tayyip Radyo Televizyonu, bizim vergilerimizi kullanarak aleyhimize çalışıyor.

IFM haberinin red kararı bile teletext'lerine düşmedi hala.

Ulan hepinize karşı bu taraftar yeter be.

Bi de devletin kanalı olacak, yalaka, korkaklar, şikebahçe ve tayyip kanalı olmuş resmen
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tayyip Radyo Televizyonu, bizim vergilerimizi kullanarak aleyhimize çalışıyor.

IFM haberinin red kararı bile teletext'lerine düşmedi hala.

Ulan hepinize karşı bu taraftar yeter be.

Bi de devletin kanalı olacak, yalaka, korkaklar, şikebahçe ve tayyip kanalı olmuş resmen
                    Boşver be abi ,varsın teletexlerine düşmesin...!!! içlerine düştü ,yüreklerine oturdu ya bu kadarı bile yeter.

3 yıldır düşecek miyiz düşmeyecek miyiz korkusu (halen devam etmekte)
                    Boyunlarında asılı duran hırsız yaftası (sonsuza kadar devam edecek)
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Courage kardeşim,

Son 2 cümlen onların yaşadığı ızdırabı ve utancı anlatmaya fazlasıyla yeter.

En acısı da kupayı bize vermeleri olacaktır. Çünkü 2010-2011 şampiyonu biziz.

Ancak o kupa kirli. Temizini isteriz. O eski kupayı İstinye'deki bidonbaşa tıpa yapmak için göndeririz.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda geçen hafta istifasını veren Abdullah Kiğılı'dan sonra bir ayrılık daha yaşanıyor. Ancak neden bu sefer çok daha farklı...

Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesine aldığı genç yöneticilerden Ahmet Özokur görevini bırakıyor.
                        Sarı-lacivertli takımın basketbol şubesiyle ilgilenen Özokur, başkan Aziz Yıldırım'dan affını isteyecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun damadı olan Özokur'un, artık Fenerbahçe'de görev almasının etik olmayacağı gerekçesiyle bugün Aziz Yıldırım'a istifasını vereceği öğrenildi.

(Sabah)
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Davutoğlu'nun damadı FB Yönetiminden istifa ediyormuş sebep etik nedenler...Dışişleri bakanıyken etikmiydiki Başbakan olunca istifa ediyor..
                          Bıraksınlar bu ayakları.....................Bu FB yönetimi takım küme düşünce tarihe geçecek inşallah

Yorum

• düsecekler

Yorum

• "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi"
                              Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nin adı ‘Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’ olarak değiştiriliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında Akyazı'da yapımı devam eden stadyum ve diğer spor tesislerinin yapıldığı alana "Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" ismi önerisi oy çokluğuyla kabul edilerek gündeme alındı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin eylül ayı belediye meclisi ilk toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, "Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" isminin verilmesi önerildi.

Meclis tarafından oy çokluğuyla gündeme alınan öneri, görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na sevk edildi.

Öneri talebiyle ilgili açıklama yapan Gümrükçüoğlu, yapımı hızla devam eden stadyum ve spor tesislerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a kazandırdığını ifade ederek, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Trabzonsporumuza Akyazı'da stat yapılması için proje 2007 yılında hazırlandı. Şehir bu fikri sahiplendi, bunu talep etti. O zaman sayın Erdoğan Trabzon mitinginde Akyazı'da stadyum yapılabilmesi için Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılacağına dair söz verdi ve bu sözünü tuttu" diye konuştu.

Kıyı Kanunu'nun 6. maddesinde yapılan değişiklikle dolgu alanlarında spor tesisi yapılmasına izin verildiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, kompleksin yapımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli katkıları olduğunu söyledi.

Gümrükçüoğlu, burada sadece stadyumun değil diğer spor tesislerinin de yapıldığına dikkati çekerek, "Bu işlerin toplam maliyeti 280 milyon liradır. Bu nedenlerden dolayı bu spor kompleksine 'Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi' isminin verilmesini öneriyorum. Bu öneri stadın ismi için değil, spor kompleksinin ismi için yapılmış bir öneridir. Tabi ki stadın ismi Trabzonspor'a devredildikten sonra belirlenecektir ve Trabzonsporumuz buradan maddi kaynak teminine gidecektir" ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, önerinin Kültür Komisyonu'nda görüşülmesinin ardından tekrar meclise geleceğini ve karara bağlanacağını söyledi.
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi"
                                Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nin adı ‘Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’ olarak değiştiriliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında Akyazı'da yapımı devam eden stadyum ve diğer spor tesislerinin yapıldığı alana "Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" ismi önerisi oy çokluğuyla kabul edilerek gündeme alındı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin eylül ayı belediye meclisi ilk toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, "Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" isminin verilmesi önerildi.

Meclis tarafından oy çokluğuyla gündeme alınan öneri, görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na sevk edildi.

Öneri talebiyle ilgili açıklama yapan Gümrükçüoğlu, yapımı hızla devam eden stadyum ve spor tesislerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a kazandırdığını ifade ederek, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Trabzonsporumuza Akyazı'da stat yapılması için proje 2007 yılında hazırlandı. Şehir bu fikri sahiplendi, bunu talep etti. O zaman sayın Erdoğan Trabzon mitinginde Akyazı'da stadyum yapılabilmesi için Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılacağına dair söz verdi ve bu sözünü tuttu" diye konuştu.

Kıyı Kanunu'nun 6. maddesinde yapılan değişiklikle dolgu alanlarında spor tesisi yapılmasına izin verildiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, kompleksin yapımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli katkıları olduğunu söyledi.

Gümrükçüoğlu, burada sadece stadyumun değil diğer spor tesislerinin de yapıldığına dikkati çekerek, "Bu işlerin toplam maliyeti 280 milyon liradır. Bu nedenlerden dolayı bu spor kompleksine 'Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi' isminin verilmesini öneriyorum. Bu öneri stadın ismi için değil, spor kompleksinin ismi için yapılmış bir öneridir. Tabi ki stadın ismi Trabzonspor'a devredildikten sonra belirlenecektir ve Trabzonsporumuz buradan maddi kaynak teminine gidecektir" ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, önerinin Kültür Komisyonu'nda görüşülmesinin ardından tekrar meclise geleceğini ve karara bağlanacağını söyledi.
                                Mümkün değil..

Yol yakınken yıkalım o stadı daha iyi
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X