Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir yıl sonra temyiz kurulu kararını verir, sonra da gerekçeli kararın yazılması bir yılı bulur, FIFA'ya başvuru için bir yol daha, sonra CAS için bir yıl daha, sizin anlayacağınız bu kısa vadede, en azından beş senede kesinlikle bitmez.
    casda hizli yargilama secim hakkin var
    3 ay icinde hal ediyorlar bu yolu sectinmi
    uzun yargilamayi sececek nedenimiz zaten yok, casin eski karalari belli
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• az önce sivasspor-gayse macinda sivassporun net penaltisi verilmedi. orta, yan ve cizgi hakemi pozisyonu net gördügü halde ceza sahasi disinda karari verdi.

Yorum

• Çalıştığım firmadaki esaretimi sonlandırdığım bu kutlu ve mutlu günde böyle bir haber almak beni fazlasıyla sevindirdi. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hazır ol Trabzonspor lu çok eğlenceli bir yaz bizi bekliyor....
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir yıl sonra temyiz kurulu kararını verir, sonra da gerekçeli kararın yazılması bir yılı bulur, FIFA'ya başvuru için bir yol daha, sonra CAS için bir yıl daha, sizin anlayacağınız bu kısa vadede, en azından beş senede kesinlikle bitmez.
            Bildiğim kadarıyla uefa temyiz olayı 1 hafta gibi küçük bir sürede bitiyor.
            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim ülke içinde kupayı alma gibi bir şansımız yok, isterse Aziz 10 yıl yatsın isterse serbest kalsın, tek ihtimal CAS ve Fifa'dır. Ordan çıkacak sonuçlar lehimize olacağını düşünüyorum ki şikebahçe'ye gerekçeli kararın ulaşması, bizim ise talebimize rağmen hala ulaşmaması seçimden önce oyalama dönemidir. Bunu önceki mesajlarımda da yazdım ve ben bir hayli ümitliyim.

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yukarıda da belirttiğim gibi benim de ümidim CAS yalnız seçim olayına da şöyle bir yorum kattım
              Uefa 2-3 ay daha oyalayacak, biz Cas'a başvuracağız, seçimden önce karar çıkmaz, yani uefa'nın oyalaması işlerine gelecek, yoksa seçimi x kazanacak y kazanacak da kupa bize gelecek gibi bir düşüncem zaten yok

nitekim UEFA bir belgeyi bile kaç aydır vermedi

Evet 2-3 ay önce yazdığım gibi seçim garanti altına alındı onun için gerekçeli karar gönderildi, zira 20-30 güne yakın da Temyiz kurulu oyalar.

Ama az kaldı. Son dakikaları oynuyorlar.

Yorum

• Hemen yaza bir şeyler bekleyenler bence yanılıyorlar. Daha temyiz aşaması var ve müracat edeceğimiz kurum yine UEFA Sabır, sabır, sabır... taş olsak çatlardık.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Neyse bu haber de iyi. Bu uzun yolda bir düğümü daha çözmüş olduk. Bu düğümleri çöze çöze gideceğiz ve sonunda hakkımızı alacağız.....
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• seçimle uefa arasındaki bağlantıyı çözemedim, ne yani Tayyip uefayı arayıp seçim var bekletinmi diyor, mantıklı bi teori olduğunu sanmıyorum..
                    County of Essex

Yorum

• bu iş daha minumum 3 yıl daha sürer..
                      County of Essex

Yorum

İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        seçimle uefa arasındaki bağlantıyı çözemedim, ne yani Tayyip uefayı arayıp seçim var bekletinmi diyor, mantıklı bi teori olduğunu sanmıyorum..

Neden o zaman şikebahçe'ye gerekçeli karar gönderildi de bize 3-4 aydır gönderilmedi?

Oyalama olduğu aşikâr ve bunun nedeni süreci uzatabildikçe uzatmak, ama adalet yerine gelecek.

Yorum

• Bu başlık neden durgun anlayamadım. meshur gerekçeli karar açıklanmış.
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            seçimle uefa arasındaki bağlantıyı çözemedim, ne yani Tayyip uefayı arayıp seçim var bekletinmi diyor, mantıklı bi teori olduğunu sanmıyorum..
                            Koca bir ülkenin yönetim sistemi değiştirilmek isteniyor. Bu uğurda hiç bir çatlak sesin çıkmaması amaçlanıyor olamaz mı?
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• GS-GB (eski Cinconlu Stancu'nun son saniyede topa vuramaması, kaleciyle alakalı polemikler)
                              Sivas-GS (Yasin'in kendini yere bırakması)

maçlarında kötü kokular çıktı.

Bu ülkede futbolun tadı tuzu kalmadı.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 sezonunda, Fenerbahçe Kulübü tarafından şike yapılmasına rağmen Türkiye içinde gerekli cezaların verilmemesi, Trabzonspor Kulübü'nün haklarının iade edilmemesi nedeni ile Fenerbahçe Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında UEFA'ya yapmış olduğumuz şikayetin reddi ile ilgili olarak UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu’nun gerekçeli kararı Kulübümüze ulaşmıştır.

Kulübümüz, süresi içerisinde UEFA Temyiz Kuruluna müracaat edecektir.

Saygılarımızla,

TRABZONSPOR HUKUK KURULU
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X