juventus haberi pek dikkate alınmamış ama merakımdan soruyorum, italyanlar delil olmadan juve yı küme düşürüp, 2 şampiyonluğunu mu almış ? ve bu olay 880 sene sonra mı ortaya çıkıyor ?
juve nin şike yaptığını hepimiz biliyoruz ama delil yetersizliği konusu çok saçma geldi, italyanlar kafayı mı yemiş yaw elle tutulur tek örneğimiz vardı onuda batırmışlar, adalet italyan hak hukuk avrupa diyorduk bunlar bizden beter çıktı.
Şampiyonlar Ligi ile üç yıllık anlaşma kararı alan Türk Hava Yolları'nın bu sponsorluğunun, 150 milyon euro değerinde olacağı ileri sürüldü.
Hatırlarsanız daha önce de yapı kredi bi yerlere sponsor olmuştu şimdi THY sponsorluğu ile birlikte içerde yeniden yargılama sonucu şikebahçe AKlandırılacak sonra sözde kararlar ve düzmece belgelerle avrupada çeşitli mahkemelerin kapısına dayanılacak bu mahkemeler o belgelere ve o kararlara göre şikebahçeyi haklı bulup uefaya öde bakalım tazminatı diyecek 150 Milyon Euro alan UEFA'da bu paranın aslan payını sanki kendi cebinden verirmişcesine şikebahçeye tazminat olarak verecek bu sayede şikebahçe hem içerde hem dışarda AKlandırılmış olarak pürü pak bir biçimde yoluna devam edecek!!! bizim tff ve siyasiler de sözde uefa'yı dize getirmiş olacaklar!!!
evet beyler iş aşama aşama o noktaya geliyor haberiniz olsun.
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Telefon dinlemelerinin hepsini kabul etmişler. Nereye yırtıyorlar. Az çalıştırın şu beyninizi. Bir de bi b.k demiş gibi keskin keskin ifadeler yazmıyor musunuz, beni benden alıyor.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Telefon dinlemelerinin hepsini kabul etmişler. Nereye yırtıyorlar. Az çalıştırın şu beyninizi. Bir de bi b.k demiş gibi keskin keskin ifadeler yazmıyor musunuz, beni benden alıyor.
Kardeş beyin jimnastiğini sen yap.
Olan biteni iyi algılayamadın herhalde dur sana anlatayım.
Türkiye'de 17-25 aralıktan sonra siyaseti ilgilendiren tüm davalar.
Kumpas, entrika gibi bahanelerle düştü.
Aziz kendisi hakkındaki tapeleri kabul etse de bunun hukuksuz elde edildiğini söylüyor.
Yani X biri adına hakim'den alınan dinleme kararını Aziz'i dinlemişler diye tapeleri usulsüz buluyorlar.
Minareyi çalan, kılıfını hazırlar mantığı sonsürat devam ediyor.
Bir nevi siyasi oterite ne ben ceza alayım, ne siz alın diyor. Ne şiş yansın, ne kebap anlayışı.
Şike soruşturması da aynı elin tezgahı gibi anlatılarka dava'da ki sanıklar beraat edecek.
Olan biteni iyi algılayamadın herhalde dur sana anlatayım.
Türkiye'de 17-25 aralıktan sonra siyaseti ilgilendiren tüm davalar.
Kumpas, entrika gibi bahanelerle düştü.
Aziz kendisi hakkındaki tapeleri kabul etse de bunun hukuksuz elde edildiğini söylüyor.
Yani X biri adına hakim'den alınan dinleme kararını Aziz'i dinlemişler diye tapeleri usulsüz buluyorlar.
Minareyi çalan, kılıfını hazırlar mantığı sonsürat devam ediyor.
Bir nevi siyasi oterite ne ben ceza alayım, ne siz alın diyor. Ne şiş yansın, ne kebap anlayışı.
Şike soruşturması da aynı elin tezgahı gibi anlatılarka dava'da ki sanıklar beraat edecek.
Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok.
Aziz hapisten yırtar, Türkiyede kahraman ilan edilir, üstün hizmet madalyası alır, hatta Barolar Birliği Başkanı bile olur.
Ama şüpheye dahi ceza veren spor hukukunun pençesinden kaçamaz. Üstelik en büyük mecra CAS'ın bu raporundan sonra böyle bir şey mümkün değil. Spor hukukunda gidilecek yol belli, bu yoldan sapmak imkan dahilinde değil uluslar arası zeminde. Dinleme, izleme vs. yasal olsun olmasın suç belli, suçlu belli.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Bizim ülke içinde kupayı alma gibi bir şansımız yok, isterse Aziz 10 yıl yatsın isterse serbest kalsın, tek ihtimal CAS ve Fifa'dır. Ordan çıkacak sonuçlar lehimize olacağını düşünüyorum ki şikebahçe'ye gerekçeli kararın ulaşması, bizim ise talebimize rağmen hala ulaşmaması seçimden önce oyalama dönemidir. Bunu önceki mesajlarımda da yazdım ve ben bir hayli ümitliyim.
Ben ifmye de güvenmiyorum. Yeni bir dava sonucunda ağız değiştirebilirler, yeniden yargılama sonucunda. (Eğer bu davayı ikinci denemede kaybedersek)
Ama CAS bambaşka bir olay. Oranın hukuk anlayışı farklı. Şüphe bile adamı ipe götürebilir.
sportif olarak ceza kesindir degistiremezler.
sende bilirsin almanyada sportgericht yani spor mahkemesi ayri isler, sivil dava ayri isler.
mesela macta futbolcu rakibe veya hakeme tekme tokat girdi. oynadigi kulübe sportif ceza olarak para, puan yada vs. vs. ek olarak atiyorum futbolcuyada maclardan 6 ay men ettiler.
bunun yanisira rakibe ve hakeme tekme tokat girdigi icin sivil dava acilir ve tazminat cezasi alir.
yani sivilde öyle böyle aklansa bile spor cezasi kesindir degistirilemez.
Yorum