Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian'ın helvası kavruluyor. Sizi davet etmediler mi?
    Herkes bana bana yedi.
    kupa gelmeden umrumda değil açıkçası
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• fenerbahçe dün gs nin koydukmu yazısı çok koymuş anlaşılan, tasvip etmiyorlarmış, 2011 yılında volkanın yaptığı pisliğede aynı şekilde tepki gösterselerdi keşke, bir kulüp düşünün içinde bir tane adam yok

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 179. CAS, 29 Mart ve 4 Mayıs arasında Tayfur Havutçu ve Yusuf Turanlı'nın 50'nin üzerinde görüşme yapmasını kanıt olarak almıştır.

206. Yukarıda bahsedilen konular göz önünde bulundurularak; Jüri, temyize giden tarafın (Beşiktaş) iki yöneticisinin doğrudan veya dolaylı olarak maçın sonucunu etkileme eylemine dahil olduğu ve UEFA'nın da 2.08 maddesi uyarınca temziye giden tarafı (Beşiktaş) 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne göndermediği sonucuna varmıştır.
        Ya hukuk kurulumuz daha neyi bekliyor uefaya başvursunlar CL elemelerinde şiketaş değil biz oynamalıyız şiketaş CL elemelerinde oynarsa bilin ki 17 temmuzda dağ fare doğuracak bilinki UEFA şikede 1 yıllık men cezasını yeterli görüyor.

Bu arada yukarda kırmızı ile belirttiğim yazıya göre şiketaşın küme düşürülmesi gerekiyor.
        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya hukuk kurulumuz daha neyi bekliyor uefaya başvursunlar CL elemelerinde şiketaş değil biz oynamalıyız şiketaş CL elemelerinde oynarsa bilin ki 17 temmuzda dağ fare doğuracak bilinki UEFA şikede 1 yıllık men cezasını yeterli görüyor.

Bu arada yukarda kırmızı ile belirttiğim yazıya göre şiketaşın küme düşürülmesi gerekiyor.
          17 temmuzda istediğimiz kararlar çıkacaktır bunu beklemekten başka yapacak birşey yok şu an...

Yorum

• turk mahkemelerının aldıgı kararlar uefayı alakadar etmez yenıden yargılansalarda fenerbahce spor mahkemelerınden alacagı cezadan kurtulma sansı hıc yok .. bu saatden sonra mahkeme kurtarsa kurtarsa azız yıldırımı hapısden kurtarır
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Şu olayı çözmek için hukuk okumak lazım. Yine kafam karıştı. Beşiktaş neden kendi kendisini düşürmek için böyle saçma sapan şeyler yapsın.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu olayı çözmek için hukuk okumak lazım. Yine kafam karıştı. Beşiktaş neden kendi kendisini düşürmek için böyle saçma sapan şeyler yapsın.
                çaresizlik onları bu sona sürükledi

Yorum

• http://www.tayfahaber.com/sikede-sona-dogru-10464h.htm okumaya değer gerçekleri anlatan bir yazı. ..
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.tayfahaber.com/sikede-sona-dogru-10464h.htm okumaya değer gerçekleri anlatan bir yazı. ..
                    gerçekten güzel bir yazı...

Yorum

• Başkana duyurulur..

İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.tayfahaber.com/sikede-sona-dogru-10464h.htm okumaya değer gerçekleri anlatan bir yazı. ..
                      Erman Toroğlu öyle bir yazı yazmış ki adeta bizim kulübe al sana kullanma kılavuzu bu yolu takip et gereken yerlere başvur ve hakkını her yönden al demiştir. Peki bunu görecek yönetici zekası ve cesareti biz de var mıdır? İHO iç çekişme çıkaracağına ve kulübün geçmişine hele de bu zaman da çamur atacağına (ki bunda da siyasi bir el vardır) önce namusum dediği o kupa için uğraşsın.. Yiyorsa..
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erman Toroğlu öyle bir yazı yazmış ki adeta bizim kulübe al sana kullanma kılavuzu bu yolu takip et gereken yerlere başvur ve hakkını her yönden al demiştir. Peki bunu görecek yönetici zekası ve cesareti biz de var mıdır? İHO iç çekişme çıkaracağına ve kulübün geçmişine hele de bu zaman da çamur atacağına (ki bunda da siyasi bir el vardır) önce namusum dediği o kupa için uğraşsın.. Yiyorsa..
                        Başkanın eski yönetimlere yaptıklarına birşey diyemem açıkçası kim Trabzonspor un 1 kuruşunu boşa harcadıysa hesabını versin, yalnız zamanlamayı çok yanlış yaptı şu anda şike meselesine yoğunlaşmamız gerek. bu işi çözelim ondan sonra git kiminle uğraşıyorsan uğraş.

Yorum

• CAS'ın bu gerekçeli kararına rağmen Beşiktaş neden CL' ne gidiyor?
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CAS'ın bu gerekçeli kararına rağmen Beşiktaş neden CL' ne gidiyor?
                            gidebilecekmi acaba??? asıl sorulması gereken hala süper ligde nasıl top oynuyorlar?

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gidebilecekmi acaba??? asıl sorulması gereken hala süper ligde nasıl top oynuyorlar?
                              Celal men edilme haberini duymadık ki.Yoksa 17 temmuz kesin karar tarihi mi?
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                77 - UEFA has intentionally disregarded the resolutions of the TFF judicial bodies which cleared the Appellant and its representatives from all wrongdoings

özetle

uefa bilerek, TFF kararlarını hiçe saymıştır
                                hocam bu kısın bjk'nin savunmasından.yani küçük şikeciler öyle demiş.Uefa bizim federasyonun kararlarını görmezden geldi.bla bla bla
                                1461!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X