fenerbahçe dün gs nin koydukmu yazısı çok koymuş anlaşılan, tasvip etmiyorlarmış, 2011 yılında volkanın yaptığı pisliğede aynı şekilde tepki gösterselerdi keşke, bir kulüp düşünün içinde bir tane adam yok
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
179. CAS, 29 Mart ve 4 Mayıs arasında Tayfur Havutçu ve Yusuf Turanlı'nın 50'nin üzerinde görüşme yapmasını kanıt olarak almıştır.
206. Yukarıda bahsedilen konular göz önünde bulundurularak; Jüri, temyize giden tarafın (Beşiktaş) iki yöneticisinin doğrudan veya dolaylı olarak maçın sonucunu etkileme eylemine dahil olduğu ve UEFA'nın da 2.08 maddesi uyarınca temziye giden tarafı (Beşiktaş) 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne göndermediği sonucuna varmıştır.
Ya hukuk kurulumuz daha neyi bekliyor uefaya başvursunlar CL elemelerinde şiketaş değil biz oynamalıyız şiketaş CL elemelerinde oynarsa bilin ki 17 temmuzda dağ fare doğuracak bilinki UEFA şikede 1 yıllık men cezasını yeterli görüyor.
Bu arada yukarda kırmızı ile belirttiğim yazıya göre şiketaşın küme düşürülmesi gerekiyor.
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Ya hukuk kurulumuz daha neyi bekliyor uefaya başvursunlar CL elemelerinde şiketaş değil biz oynamalıyız şiketaş CL elemelerinde oynarsa bilin ki 17 temmuzda dağ fare doğuracak bilinki UEFA şikede 1 yıllık men cezasını yeterli görüyor.
Bu arada yukarda kırmızı ile belirttiğim yazıya göre şiketaşın küme düşürülmesi gerekiyor.
17 temmuzda istediğimiz kararlar çıkacaktır bunu beklemekten başka yapacak birşey yok şu an...
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Erman Toroğlu öyle bir yazı yazmış ki adeta bizim kulübe al sana kullanma kılavuzu bu yolu takip et gereken yerlere başvur ve hakkını her yönden al demiştir. Peki bunu görecek yönetici zekası ve cesareti biz de var mıdır? İHO iç çekişme çıkaracağına ve kulübün geçmişine hele de bu zaman da çamur atacağına (ki bunda da siyasi bir el vardır) önce namusum dediği o kupa için uğraşsın.. Yiyorsa..
Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyümezar,ne de şeytan bir günahı,ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Erman Toroğlu öyle bir yazı yazmış ki adeta bizim kulübe al sana kullanma kılavuzu bu yolu takip et gereken yerlere başvur ve hakkını her yönden al demiştir. Peki bunu görecek yönetici zekası ve cesareti biz de var mıdır? İHO iç çekişme çıkaracağına ve kulübün geçmişine hele de bu zaman da çamur atacağına (ki bunda da siyasi bir el vardır) önce namusum dediği o kupa için uğraşsın.. Yiyorsa..
Başkanın eski yönetimlere yaptıklarına birşey diyemem açıkçası kim Trabzonspor un 1 kuruşunu boşa harcadıysa hesabını versin, yalnız zamanlamayı çok yanlış yaptı şu anda şike meselesine yoğunlaşmamız gerek. bu işi çözelim ondan sonra git kiminle uğraşıyorsan uğraş.
77 - UEFA has intentionally disregarded the resolutions of the TFF judicial bodies which cleared the Appellant and its representatives from all wrongdoings
özetle
uefa bilerek, TFF kararlarını hiçe saymıştır
hocam bu kısın bjk'nin savunmasından.yani küçük şikeciler öyle demiş.Uefa bizim federasyonun kararlarını görmezden geldi.bla bla bla
Yorum