Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beraat edemeyecekler. aziz kodese girecek...
    Sadece süre uzuyor
    Azize kodese geri dönecek bence de
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• cok fazla iyimsersiniz bence,bu dava sadece siyasi destekle bunlari kurtarmak icin icat edilmedi mi?

ee..o zaman nasil pozitif bir sonuc umid ediyorsunuz,ciddi ciddi Aziz masummu suclu mu diye yeniden mi bakiyorlar saniyorsunuz?

Yorum

beraat edemeyecekler. aziz kodese girecek...
        Azize kodes kararı çıkacaktır ,hemfikirim ama içeri gireceğini sanmıyorum.

Yeniden yargılanma adı altındaki tiyatronun garantisini aldıktan sonra Fransadan döndü adam. Yoksa hayatta gelmezdi kimsenin de paket yapıp getirebileceğine inanmıyorum.

Zaten işin o kısmı samimi olarak söylüyorum hiç umrumda değil. İçeri girsin yada ev hapsi olsun canı cehenneme. Lakin o kararın çıkması daha önemli. Şuyu vukundan beter derler ya. Burda da söylenti (şuyuu) yerine mahkumiyet kararını gözeterek aklıma geldi.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok fazla iyimsersiniz bence,bu dava sadece siyasi destekle bunlari kurtarmak icin icat edilmedi mi?

ee..o zaman nasil pozitif bir sonuc umid ediyorsunuz,ciddi ciddi Aziz masummu suclu mu diye yeniden mi bakiyorlar saniyorsunuz?
          sportif açıdan şike kesindir abi burda beraat dahi etseler (ki edemeyecekler) cas ve fifa hamlelerimizle fenerin ipini çekeriz. aziz beraat edemez fakat emenike mevzusundan dolayı cezasında indirim olabilir. buda normal bişey zaten.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Azize kodes kararı çıkacaktır ,hemfikirim ama içeri gireceğini sanmıyorum.

Yeniden yargılanma adı altındaki tiyatronun garantisini aldıktan sonra Fransadan döndü adam. Yoksa hayatta gelmezdi kimsenin de paket yapıp getirebileceğine inanmıyorum.

Zaten işin o kısmı samimi olarak söylüyorum hiç umrumda değil. İçeri girsin yada ev hapsi olsun canı cehenneme. Lakin o kararın çıkması daha önemli. Şuyu vukundan beter derler ya. Burda da söylenti (şuyuu) yerine mahkumiyet kararını gözeterek aklıma geldi.
            6222 ye göre ceza alanların cezası ertelenemez veya paraya dönüştürülemez. 6222 yi değiştirecekler yada aziz kodese girecek

hukukçu olduk çıktık anasını satayım 4 yılda

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Insallah haklisindir Celal kardesim ama asagidaki linke bir baksana hangi ulkede boyle bir sey olabilirdi

umid ve sabirin da sure asimi var

Yorum

Insallah haklisindir Celal kardesim ama asagidaki linke bir baksana hangi ulkede boyle bir sey olabilirdi

umid ve sabirin da sure asimi var
                tüm hukuk yolları tükenmeden umut ve sabrınızı tüketmeyin. maç 90 dakika abi

Yorum

tüm hukuk yolları tükenmeden umut ve sabrınızı tüketmeyin. maç 90 dakika abi
                  zaten renkdaslardan enerji almaya girmisdim buraya,toparladin beni.tabiiki sonuna kadar gidecegiz bu namussuzlarin

Yorum

zaten renkdaslardan enerji almaya girmisdim buraya,toparladin beni.tabiiki sonuna kadar gidecegiz bu namussuzlarin
                    donlarına kadar alacağız Evelallah

Yorum

6222 ye göre ceza alanların cezası ertelenemez veya paraya dönüştürülemez. 6222 yi değiştirecekler yada aziz kodese girecek

hukukçu olduk çıktık anasını satayım 4 yılda
                      ertelenme yada başka bir cezaya dönüştürmeyi kastetmedim, bu adam içeri bir daha girmez.

''Muhterem'' demişti dersin sonra
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu dava aslında şike davası değil. Şike davası sonuçlandı. Cezalar verildi ve infaz yapilmiyor.

Bu dava AY nin pacasini kurtarma davası.

Bu tiyatronun sonucu benim için pek anlam tasimiyor. Tabiki şeref yoksunlari kim varsa cezalarini fazlasıyla ceksinler ama bizim esas sorunumuz infazın yapilmayisi...

Kulüp olarak bu davada mudahillik devam etmeli ama güç TFF yönetimine kaydirilmali. Lobi yapalım, oyuncu verelim, malzeme sağlayalım ve bizim adamlarimizi yönetime sokalim.

Bunlardan yönetimi almaliyiz.

Sloganimiz da temiz futbol olmalı.

YD insaninin yaptigi gibi belki bizim başkanı TFF başkanı yapmaliyiz...

Güzel hamle olur...
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ertelenme yada başka bir cezaya dönüştürmeyi kastetmedim, bu adam içeri bir daha girmez.

''Muhterem'' demişti dersin sonra
                          aynı şeyi sen söylersin belki

Yorum

• hakem ve gözlemci raporları istenmiş bugün. saçmalığa bak arkadaş hakem yada gözlemci de şike var diye yazacak g..t olsaydı mahkemeye ne gerek vardı.

Yorum

• O senenin tff baskani simdiye kadar bu konuda neden hic konusmadi fb hakli olduğunu düşünse şimdeye kadar tv tv gezerdi
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Hakem raporlari istenmis ulan hangi raporda sike var yazilmis bugune kadarda bunda yazilcak..koyayim kafaniza bi odun..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X