peki neden kimse sormuyor, ptt ligi nicin ertelenmedigini?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
neredeydiniz? onlarinki can, bununki patlican mi? neden o zaman ertelenmedi?
Seyrantepe'deki TT Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray -Eskişehirspor maçının ilk yarısında meydana gelen olayda 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Batuhan...
kulüpte ne baskan, ne yönetici, ne de eski futbolcularimiz TS 'nin hakkini savunmuyor.
bu haberleri toplayip basin aciklamasi yapacaksin ki bidaha konusamicaklar
Yorum
-
hatirlatin. bunlar olurken kimsenin giki cikmadi. maclar ertelenmedi.
fatih ve gökdeniz'e gözdagi
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sadri başkanın açıklamaya bak
Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada silahın olduğu yerde sporun olmayacağını belirterek, böyle bir olayı herkesin kınaması gerektiğini belirtti.
Yapılan eylemin terörist saldırı olarak kamuoyunda algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını belirten Şener, ''terorist pompalı tüfekle eylem yapmaz'' dedi.
''Yaşanan olayın 3 Temmuz şike sürecine dayandırılabilir mi sorusunu düşünmemeye çalışıyorum'' dedi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Fenerbahçe'nin kararı için bir yorumda bulunmaktam kaçınırken "Zalimleri mazlum yapmanın manasıyok" bizim verdiğimiz hukuk mücadelesi devam edecek.Bizim hukuki mücadelemizle bu olayın karşılaştırılması çok doğru ifade değil dedi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri başkanın açıklamaya bak
Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada silahın olduğu yerde sporun olmayacağını belirterek, böyle bir olayı herkesin kınaması gerektiğini belirtti.
Yapılan eylemin terörist saldırı olarak kamuoyunda algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını belirten Şener, ''terorist pompalı tüfekle eylem yapmaz'' dedi.
''Yaşanan olayın 3 Temmuz şike sürecine dayandırılabilir mi sorusunu düşünmemeye çalışıyorum'' dedi.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var ki bu açıklamada?
onun dediğine göre ozaman Trabzonspor lu biri kafası attı ve bu eylemi yaptı gibi bir açıklama olmuş.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
cikip adam akilli bi basin aciklamasi yapin.
fatih ve gökdenizin arabalari ve isyerleri kursunlanirken, bizim futbolcularin psikolojisi bozulmadimi?
sikecilerin yakip yiktigi olaylari, inönüdeki bicakla adam öldürmeyi, siketas-everton macinda silahla yaralanani, gayse macinda tribünden atilan siseyle kafasindan yaralanan cocugun olaylari yasanirken NEDEN LIG ERTELENMEDI diye hesap soracak baskan ve yönetim istiyorum.
ayrica neden ptt ligi ertelenmiyor ayri bir sacmalik
Yorum
-
bir daha avni aker'de oynamak istemiyorlarmis
Yorum
-
ertelemenin asil sebebi bu. kafana göre maca cikmiyorum olmaz. dedigim gibi otomatikmen düsmesin diye tff kural delip tüm ligi erteledi.
SAHAYA ÇIKMAMAYA SPK YASASI ENGEL
Sikebahce Futbol Kulübü yöneticilerinin failler bulunana kadar maçlara çıkılmayacağı yönündeki açıklamaları ise Sermaye Piyasası Kanunu'na takılıyor. Sermaye piyasaları uzmanı İbrahim Haselçin, kulübün maçlara çıkmaması durumunda ligden düşürülebileceğini ve böylece zarara uğrayacağını belirterek "Bu durum yöneticiler için sorumluluk doğurur. Yatırımcılar mahkemeye giderse şirkette ortaya çıkan zararı yöneticiler karşılamak zorunda kalır. Bu nedenle böyle bir karar alınırken yatırımcının da dikkate alınması gerekiyor" diyerek başka bir noktaya dikkatleri çekiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum