Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana uyar, adalet yerini bulsun yeter ki. Malesef tez zamanda böyle birseyin olacagini düsünmüyorum ama.
    bunu zaman gösterecek. hep beraber göreceğiz.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fb kasten maça çıkmayarak kendisini ligden düşürecek, bu sırada CAS ve FİFA kararları açıklanacağından tff nin fb yi düşürmesine gerek kalmayacak. sonrada biz dik durduk maçlara çıkmayacağız dedik ve çıkmadık deyip mağdur edebiyatı yapacaklar...
      Böyle olursa düştüğü ligten bir alt lige daha düşer..

Hoş FİFA olası bir cezada bir maça bir alt lig hesabı yaparsa amatör yolu zaten açık..
      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle olursa düştüğü ligten bir alt lige daha düşer..

Hoş FİFA olası bir cezada bir maça bir alt lig hesabı yaparsa amatör yolu zaten açık..
        onlar bunu düşünmüşlerdir kılıfına uydururlar bi şekilde. ama inşallah bunu hesaba katmadan olur bu olaylar o zaman en az 2 yıl fb yok demektir.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Atilla Dilaver konuşuyor.

Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben dinleyemiyorum özetlersen anlattıklarını sevinirim.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Trabzon Emniyet Müdürülüğü önünde tepki geldi.

Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı sonrasında soruşturma sürerken Trabzonspor kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün öğlen saatlerinde Trabzon Emniyet Müdrülüğü'ne geldi...

Bir süre burada kalan Hacıosmanoğlu'na Emniyet Müdürlüğü çıkışında gözaltında olan bir şahsın annesi tarafından tepki gösterildi.

başkanla ne alakası varmış olayın. eğer bu işte fb nin parmağı yoksa bende birşey bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben dinleyemiyorum özetlersen anlattıklarını sevinirim.

Bu sürpriz deddiği şeyin başka bir yerden gelen haber değil de TSnin bir başvurusu olacağını söyledi ve bu başvuruyla herkesin ne kafar kararlı olduğumuzu anlayacağını söyledi.
                UEFAnın kasıtlı olarak 4,5 aydır kararı göndermediğini gönderdiğinde UEFA temyiz kuruluna başvuracaklarını ondan sonra da eş zamanlı olarak FİFA ve CASa başvuracaklarını ve Uefa geciktirmese şu anda CASta olduklarını düşündüklerini söyledi.
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Saldırı olayını kullanarak şike sürecinden bizleri caydıracaklarını sananlar heveslenmesin.

FIFA devreye girip son sözü söylemedikçe bu iş kapanmayacak.

UEFA ve CAS kararları net.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sürpriz deddiği şeyin başka bir yerden gelen haber değil de TSnin bir başvurusu olacağını söyledi ve bu başvuruyla herkesin ne kafar kararlı olduğumuzu anlayacağını söyledi.
                    UEFAnın kasıtlı olarak 4,5 aydır kararı göndermediğini gönderdiğinde UEFA temyiz kuruluna başvuracaklarını ondan sonra da eş zamanlı olarak FİFA ve CASa başvuracaklarını ve Uefa geciktirmese şu anda CASta olduklarını düşündüklerini söyledi.
                    Tam zamanı aslında

Kapana kıstıracaksın iyice bunları
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• bu arada akp, azizenin şike davası'ndaki avukatı faik ışık'ı istanbul 1. bölge 16. sıradan milletvekili adayı olarak göster miş. biz bunların ne olduğunu biliyorduk ama Rabbim bunu görmek istemeyen Trabzon'lulularında gözlerini açar inşallah..

şikeci,ırkçı,küfürbaz şarlatanlar Türk futbolundan uzaklaşmadıkça adil oyundan bahsedilemez
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada akp, azizenin şike davası'ndaki avukatı faik ışık'ı istanbul 1. bölge 16. sıradan milletvekili adayı olarak göster miş. biz bunların ne olduğunu biliyorduk ama Rabbim bunu görmek istemeyen Trabzon'lulularında gözlerini açar inşallah..

şikeci,ırkçı,küfürbaz şarlatanlar Türk futbolundan uzaklaşmadıkça adil oyundan bahsedilemez
                        Çok farketmez ama RTE nin belediye başkanlığı döneminde avukatlığını da yapmıştı bu f.ışık yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada akp, azizenin şike davası'ndaki avukatı faik ışık'ı istanbul 1. bölge 16. sıradan milletvekili adayı olarak göster miş. biz bunların ne olduğunu biliyorduk ama Rabbim bunu görmek istemeyen Trabzon'lulularında gözlerini açar inşallah..

Öyle deme arkadasim.
                          Ülkenin istikbali bunlara bagli(yerseen)
                          Ülkenin gelecegi Trabzonspor'umuzdan daha önemli(yerseen)
                          Onlar yokken popomuz aciktaydi(yerseen)
                          Camiler olmustu ahir(yerseen)
                          Yav bu ülkede ilac kesintisinin resmi gazetede yayinlanmasina "inanma sen o gazetelere" diyen sözde canlilar varken dua edelim de daha beterini görmeyelim
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• http://www.61saat.com/m/futbol/alman...i-h189462.html okusun herkes
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamlar Türk futbolunun bırakın röntgenini, MR'ını çekmişler
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Elin gavuru bizi bizden daha iyi tanıyor,
                                Elin gavurundan adalet bekliyoruz,
                                Elin gavuru, suçluya yasalardaki karşılığını uyguluyor-korkmadan-
                                Elin gavuru, kendi vatandaşlarını iyi bir hayat yaşatmak için her şeyi yapıyor
                                Elin gavuruna dokunabiliyorsun,
                                Bazen Utanıyorum, Genelde üzülüyorum, en çok gelecekten ümidim yok. Ne için çalışıp didiniyoruz ki, bir gün hırsızın biri gelip, emekli maaşını, tapunu, arabanı çalsın diye mi, hadi mal canın yongası; ya sevinci, mutluluğu.
                                O kupa gelecek, fibikler küme düşecek. Cenaze evinde düğün olmaz diyen Şenol hocama inat, şampiyonluk kutlaması öyle olacak ki bütün dünya adalet mücadelesi için belgesel çekecek.. Ve maalesef bugünün sahtekarları yarının kahramanları olacak, Gerçek kahramanlar ise hakkını bir sanatçı gibi yıllar sonra ALACAK. Allah yar ve yardımcımız olsun. Az kaldı İnşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X