Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milletin aklıyla dalga geçiyorlar.

Her şeyi paralel yapı yaptı, şikeyi de
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Haydi Bismillah. İnşallah bugün UEFA'dan hayırlı haberler alırız...
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haydi Bismillah. İnşallah bugün UEFA'dan hayırlı haberler alırız...
        bugün haber mi bekliyoruz?
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          paralel yapıya yönelik operasyon şike ile alakası yok...
          HahahahHaahahahahha

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bugün haber mi bekliyoruz?
            bu saatten sonra her an bir haber çıkabilir, sonuçta uefa kararını henüz açıklamadı
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              HahahahHaahahahahha
              komik olan ne kardeşim?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sıra şiketaşın kollanmasına geldi heralde kafaya oynarsak bizle gine oynayacaklar şu an bütün Anadolu klüpleriyle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar bu çocuklar neden top oynuyor ne için savaşıyor 3 gelini pohpohlamak içinmi ?!
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sıra şiketaşın kollanmasına geldi heralde kafaya oynarsak bizle gine oynayacaklar şu an bütün Anadolu klüpleriyle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar bu çocuklar neden top oynuyor ne için savaşıyor 3 gelini pohpohlamak içinmi ?!
                  birçok anadolu kulübü bu yaşananları fazlasıyla hak ediyor, zerre üzülmüyorum hatta daha beter olsunlar...

Yorum

birçok anadolu kulübü bu yaşananları fazlasıyla hak ediyor, zerre üzülmüyorum hatta daha beter olsunlar...
                    Aynen katılıyorum.Bursaspor dışında,şike karşısında delikanlı gibi duruş gösteren başka bir camia hatırlamıyorum.
                    Hatta bizden bile daha öndeler diyebilirim.Bizimkiler taraftardan çekinmese inanın bu kadar uğraşmazlardı bile.

Anadolu topyekun şikenin karşısında el ele durabilseydi bugünkü hakem faciaları tekerrür edip durmazdı.Müstehakız...
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen katılıyorum.Bursaspor dışında,şike karşısında delikanlı gibi duruş gösteren başka bir camia hatırlamıyorum.
                      Hatta bizden bile daha öndeler diyebilirim.Bizimkiler taraftardan çekinmese inanın bu kadar uğraşmazlardı bile.

Anadolu topyekun şikenin karşısında el ele durabilseydi bugünkü hakem faciaları tekerrür edip durmazdı.Müstehakız...
                      aynen aynen ama korkak olduklari icinde biryere ulasamiyorlar , zavalli lar hallerine aciyorum vallahi tüm anadolu takimlarina ve taraftarlarina .

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen aynen ama korkak olduklari icinde biryere ulasamiyorlar , zavalli lar hallerine aciyorum vallahi tüm anadolu takimlarina ve taraftarlarina .
                        acımayacaksın abi, acırsan acınacak hale düşersin...

Yorum

Orası ayrı tabiki haklısın abi
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimsenin kimseyi umursadığı yok afedersin de. Tribünlerin boş olması da bedavacılığın bitmesi. O kadar.

Tamam. Biletlerde damping yapıldı. Bakalım ne olcak bugün tribünlerde....

Avni Aker'deki biletlerin pahalı olması bir yere kadar anlaşılır , ancak futboldaki şike, teşvik, hakem tayini futbol maçlarının bolluğunun futbolun tribün kısmını, taraftarı genel olarak etkilemediğine göre diğer stadlardaki tribün boşluğu ne ile açıklanır merak etmiyor değilim....

Auch wieder sie (auf-fider-sie>>>afedersiniz !)
                            En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 15.12.2014, 11:26.
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Satılmış UEFA, Mayıs'a mı bıraktı işi, tüh sizin kalıbınıza.

Erteleyin bakalım, nereye kadar?
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Satılmış UEFA, Mayıs'a mı bıraktı işi, tüh sizin kalıbınıza.

Erteleyin bakalım, nereye kadar?
                                Bu haber nerden çıktı abi ?
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X