Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kumpas kurmuş olabilirler deniyor sürekli ama nasıl?

Şike davasında verilen cezalar; telefon kayıtları, gizli polis çekimleri ,fiziksel takipler ,para trafiği ve bunların toplamının mahkeme heyetinde oluşturduğu kanaat (şike sanıklarının birbirinden çelişkili mahkeme beyanları da etkili) sonucunda verildi.

Telefon kayıtları ve gizli polis çekimleri montajla
    Fiziksel takipler takip edilenin yerine cemaatin dublör kullanması
    Para trafiğide cemaatin finans kurumları

ile bile olsa aklı başında ,satılık olmayan her hakim bu çetenin salt mahkeme beyanlarına ,savunmalarına bakarak bile ceza yağdırabilir.

Aklımı kaçıracağım ya ,göz göre göre şikecibaşı'nın pisliğini örtmek üzereler!
    Hepsi sanıklar tarafından kabul edildi hatta. Tüm teknik takiplerde ortaya çıkan görüntüler ses kayıtları vs. hepsinin doğru olduğuna dair altında imzaları var her birinin. Alayı düzmece olsa bile verilen beyanlar, atılan imzalar ortada.

Kesinlikle biz bu işin peşini bırakmazsak yırtamazlar.

Gesendet von meinem LG-D855
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepsi sanıklar tarafından kabul edildi hatta. Tüm teknik takiplerde ortaya çıkan görüntüler ses kayıtları vs. hepsinin doğru olduğuna dair altında imzaları var her birinin. Alayı düzmece olsa bile verilen beyanlar, atılan imzalar ortada.

Kesinlikle biz bu işin peşini bırakmazsak yırtamazlar.

aynen

bakın ,bu aziz'in bir tarla muhabbeti var mahkemede şimdi tam olarak aklıma gelmedi. Sırf o bile yeter.

Hatta CNN'de Ahmet Hakan 2 gün üstüste bu konuyu işlemişti. Bunların katıldığı bölümde bir telefon konuşması kaydını okumuştu. Görüşme birçok şifreli ve normal hayata aykırı anlaşılmaz cümlelerle devam ediyor ve sonu ''güneşli günler göreceğiz'' diye bitiyordu. Bunu Hırsız ve avukatlarına sordu aldıkları yanıtta şu:

-ne var kardeşim ,Nazım hikmet'in şiirinden bir pasaj kullanmış olamazlarmı .o zaman bu sözü söyleyen herkesi şikeci olarak yargılasınlar (akabinde yavşak gülüşü)
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şike davasında verilen cezalar; telefon kayıtları, gizli polis çekimleri ,fiziksel takipler ,para trafiği ve bunların toplamının mahkeme heyetinde oluşturduğu kanaat (şike sanıklarının birbirinden çelişkili mahkeme beyanları da etkili) sonucunda verildi.

ile bile olsa aklı başında ,satılık olmayan her hakim bu çetenin salt mahkeme beyanlarına ,savunmalarına bakarak bile ceza yağdırabilir.

Hocam, Mahmut Uslu RTE ile Aziz yurtdışındayken konuşmasından sonra yaptığı açıklamayla zaten fbnin aklanacağı netleştiydi. Akıl almaz işler dönüyor, olmaz/olamaz dediklerimiz oluyor. Ben bu memleketten umudumu ciddi anlamda yitirdim. Bizim memleketten adam olmaz. Artık buna eminim.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam, Mahmut Uslu RTE ile Aziz yurtdışındayken konuşmasından sonra yaptığı açıklamayla zaten fbnin aklanacağı netleştiydi. Akıl almaz işler dönüyor, olmaz/olamaz dediklerimiz oluyor. Ben bu memleketten umudumu ciddi anlamda yitirdim. Bizim memleketten adam olmaz. Artık buna eminim.
          Adam ne olur ne olmaz diye tatil bahanesiyle Fransa'ya kaçtı hatta. Minimum kendi geleceği ile ilgili teminat almasa dönmezdi zaten.

StopMatchFixing.Com

Yorum

aynen

bakın ,bu aziz'in bir tarla muhabbeti var mahkemede şimdi tam olarak aklıma gelmedi. Sırf o bile yeter.

Hatta CNN'de Ahmet Hakan 2 gün üstüste bu konuyu işlemişti. Bunların katıldığı bölümde bir telefon konuşması kaydını okumuştu. Görüşme birçok şifreli ve normal hayata aykırı anlaşılmaz cümlelerle devam ediyor ve sonu ''güneşli günler göreceğiz'' diye bitiyordu. Bunu Hırsız ve avukatlarına sordu aldıkları yanıtta şu:

-ne var kardeşim ,Nazım hikmet'in şiirinden bir pasaj kullanmış olamazlarmı .o zaman bu sözü söyleyen herkesi şikeci olarak yargılasınlar (akabinde yavşak gülüşü)

İş tapelere kalırsa çok daha ağırları var

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Çapkın Mecnun!

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Forumda bile siyaseti Trabzonspor'un onunde tutan, maç ve transfer basliklarinda devamli olupta burada 2 kelam etmeyen o kadar üye var ki!
                Tüfeğe karşı yumruklarla; yüzbinlere karşı binlerle savaş kazanilmaz
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

İş tapelere kalırsa çok daha ağırları var

Bu karaktersize bi de Iho ile Ünal Karaman kefil oldu
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Bunun mühürlü resmi belge seklindeki hali var mi?

Bir arkadasa gösteriyorum inanmiyor, biri uydurmustur diyor. O sekilde göstermem lazim.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ne biliyorsunuz belki İHO'nun kefaleti ,Mecnunun bütün fenerlileri halledebileceği üzerineydi?

Olur mu olur !

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle her gün kimlerle çatışıyorum bir bilsen. Babam ve bütün çevresi aynı kafada. Delil melil dinleme minleme her şey usulüne göre diyorum, suç sabit, kafalarına göre kanun değiştirip istediklerini ipten alıyorlar diyorum bana paralelden falan bahsediyorlar. Vatan çok önemliymiş paralelin futbol üzerinden tayyipe vurmasına izin vermezmişler de zart zurt. Bir toplum anca bu kadar hipnotize edilebilir...

Şayet bu vatan rüşvetle, rantla, adam kayirmakla, yolsuzlukla, kara parayla ayakta kalacaksa, vatandasi buna göz yumacaksa yıkılsın ulan!!!!
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun mühürlü resmi belge seklindeki hali var mi?

Bir arkadasa gösteriyorum inanmiyor, biri uydurmustur diyor. O sekilde göstermem lazim.
                          Olması lazım bi dakka

Sanırım gerekçeli kararın içinde olacak ama hangi sayfa bulamadım Sadece burasını kaydetmişim.
                          En son My tarafından düzenlendi; 31.12.2014, 14:13.
                          Murat

Yorum

• Buldum Gerekçeli kararın 276. sayfasında. Gerekçeli karara net üzerinden de ulaşabilir zaten.
                            Murat

Yorum

Aziz Yildirim - Ridvan Dilmen- Recep Tayyip Erdogan ücgeni tarafindan uydurulan bir olaydir bu kumpas isi.

Kumpas mumpas yok. Milleti kandiriyorlar ve herkes inaniyor.

Yeniden Yargilanma sacmaligi zaten uyduruk bir karar. Hersey bu Tayyip denen adamin basinin altindan cikti. Birde millet cikip "şike süreci Tayyip tarafindan Aziz Yildirimi düsürme amacli yapildi" diyor.

Bazileri "Silahli süc örgütü" kurmakla suclanan Aziz Yildirim icin bu suclama cok agir oldugu, ve bunun kumpas araciliyla gecirildigini diyor. Cünkü bunu diyen insanlarda tapelerin ve şikenin yok olusuna inanmiyorlar. Hemen baska bir kilif uyduruyorlar.

Ne hikmetse bakiyorum burada herkes siyasete karsi. Nerede ozaman bu "Tayyip ne yaptiki" diyenler ? Tabi. Bu basliga girmiyorlar bile unuttum.

Yorum

Buldum Gerekçeli kararın 276. sayfasında. Gerekçeli karara net üzerinden de ulaşabilir zaten.
                                Bu hangi kurumun gerekceli karariydi acaba? O adar cok karar veren oldu ki?
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X