İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
uefa ne karar verirse versin şikeciler lehine olacaktır.
benim tek istediğim şikecilere zaman kazandıracak olayı uzatacak ceza vermesin.
şikecilerin gitmediği merci kalmıyor. bugun saçma bi ceza verecekler. şikecilerde temyize bilmem neye gidecekler olay uzayacak...
uefa tamamen kapasın konuyu.
bizde fifaya gidelimBiz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildiTwitter da Atilla Dilavere kimler niye küfrediyor bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Buyur abi.
Yorum
-
uefa kararları bu gece açıklar diye bekliyorum..
şahsen benim beklentim kişilerle ilgili bir men çıkması yönünde.. diğer dosyaya ilgili topu fifaya atacaktır uefa..
umarım fb-sivas maçı oynanırken hem aziz hem de mecnunla ilgili kararı açıklarlar..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Maliye gs'ye 42,6 milyon TL ceza kesmiş, bjk benzer durumda, fb'nin kaçırdıklarını ne zaman ortaya çıkaracaklar yada çıkaracaklar mı?
bu ülkede Futbol sistemli olarak bitirilmeye çalışılıyor. Nedeni ideolojik olabilir başka bir şeyde ekonomik olabilir, ancak bildiğim birşey varsa futbolu önce Kulüp başkanları sonra siyaset bitirmek üzere. Bu ülkede Şenol hocanın dediği gibi 5 sene sonra sadece pembe dizi izlenir. Bunları denetlemeyen maliye, cezayı kesen de. bu zamana kadar kaçırdıklarını affeden de onlar, daha önce bjk ve gs nin 100 milyona yakın vergisi affedilirken bizim borcumuz yoktu da ne olmuştu. Nasılsa af getirirler beklentisi ile eski düzen devam edenleri de içeri alınsın artık.
Buradan gelelim bizim başkana, Bedelli, stad ismi derken işini iyi çevirebilirse bu ülkenin mali durumu gelmiş geçmiş en iyi kulübü oluruz. bizlerde statları doldursak bir damla katkımız olur. bu zamana kadar başkan iyi çevirdi, ancak futboldan o kadar soğuttular ki insanlar artık umursamıyor.
3 temmuz çok şeye mal olması gerekiyordu, bu kadar uzattıkları için içinden çıkılmaz bir çukura döndü ve daha da derinleşecek bence. fb küme düşecek, gs ve bjk de düşecek belki, onlar "Üflemeye devam ediyordu" şimdi bakalım kim üfleyecek bunlara.
3 Temmuzun hesabı verilmeden Futbol bu ülkede BİTER.
Hakemlerin tapeleri de ortaya çıkmalı. Dürüst olmalıyız, bir kez olsun suçlunun yanında değil karşısında durabilmeliyiz. yada yok ya ne durması gölge etmeseler bu hale gelmezdi.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 12.12.2014, 18:57.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde DÜ_ŞE_CEK_LER
Yorum
-
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 9 dk.9 dakika önce
uefa; şike dosyasında kişisel cezaları karara bağlamış.. haydi hayırlısı..
aylardır beklediğim haber.. gece yarısı olmadan açıklanır bence..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Kişilerle ilgili cezalar dillerde dolanmaya başladı ve iki gündür Istanbul basını bu konu hakkında sessiz kalıyorsa bilin ki sağlam bir şemsiye açılıyor.
Haber doğruysa bu aralar tüpçü: nolur gurbanız olam etmeyin, nasıl hesap veririm aziz başkana
Yorum
-
kişilerle ilgili karar artık açıklansın da diğerini beklemeye razıyım ben.. yeter ki şu azizden kurtulalım artık.. uefanın verdiği men kararını bakalım şimdide uygulamam ayaklarına yatabilecek mi TFF?
gerisi çorap söküğü gibi gelecek o zaman..Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum